Τυροπιτάκια με τραγανή και αφράτη ζύμη κουρού.
ΠΟ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΣΕΦ ΧΡΥΣΑ ΔΕΔΕ
Για τη ζύμη:
ΠΟ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΣΕΦ ΧΡΥΣΑ ΔΕΔΕ
Για τη ζύμη:
500-550γρ.αλεύρι για όλες τις χρήσεις
200γρ.γιαούρτι αγελάδος ή στραγγιστό
150γρ.ελαιόλαδο
1 κουτ του γλυκού μπέικιν
1κουτ σούπας γεμάτο βιτάμ
Λίγο Αλάτι
Βάζουμε τα υλικά ολα μαζί τελευταίο ρίχνουμε το αλευρι σιγά σιγά! φτιάχνουμε τη ζυμη την αφήνουμε να ξεκουραστεί,την ανοίγουμε σε φύλλο,κόβουμε με το στόμιο ποτηριού ή την κάνουμε μπαλάκια στο μέγεθος καρυδιού και ανοίγουμε.
Για την γέμιση:
300γρ.φέτα
1 αυγό
πιπέρι
δυόσμο
(Εγώ εβαλα μονο τη φετα με το αυγό γιατί δεν τα τρώμε τα άλλα)
*Λάδι έβαλα ελαιόλαδο. *Μπορείτε να βάλετε ότι γέμιση σας αρέσει!
200γρ.γιαούρτι αγελάδος ή στραγγιστό
150γρ.ελαιόλαδο
1 κουτ του γλυκού μπέικιν
1κουτ σούπας γεμάτο βιτάμ
Λίγο Αλάτι
Βάζουμε τα υλικά ολα μαζί τελευταίο ρίχνουμε το αλευρι σιγά σιγά! φτιάχνουμε τη ζυμη την αφήνουμε να ξεκουραστεί,την ανοίγουμε σε φύλλο,κόβουμε με το στόμιο ποτηριού ή την κάνουμε μπαλάκια στο μέγεθος καρυδιού και ανοίγουμε.
Για την γέμιση:
300γρ.φέτα
1 αυγό
πιπέρι
δυόσμο
(Εγώ εβαλα μονο τη φετα με το αυγό γιατί δεν τα τρώμε τα άλλα)
*Λάδι έβαλα ελαιόλαδο. *Μπορείτε να βάλετε ότι γέμιση σας αρέσει!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου