Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Οκτωβρίου 24, 2010

"Δυνατή Γλυφάδα- Κώστας Κοκκορης" αλλαγή ώρας στην Κεντρική Ομιλία στην Πλατεία Καραισκακη

Εικόνα
Η Κεντρική Ομιλία του Υποψηφίου Δημάρχου Κώστα Κόκκορη θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Καραΐσκάκη την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 7.00 Μ.Μ.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Μ.ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΔΑΚΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Β’ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ

Εικόνα
Στο πλαίσιο του Κοινωνικού Διαλόγου που έχει ήδη εδώ και 2 μήνες ξεκινήσει ο συνδυασμός «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ», ο επικεφαλής του Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης συναντήθηκε σήμερα με το Προεδρείο της ΔΑΚΕ Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νότιας Αθήνας. Κατά τη συνάτηση συζητήθηκαν αναλυτικά τα προβλήματα της εκπαιδευτικής Κοινότητας της πόλης, ενώ διαπιστώθηκε ταύτιση απόψεων στο μεγαλύτερο μέρος των θεμάτων που τέθηκαν. Ο κ. Βαρβιτσιώτης δεσμεύτηκε για στενη συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς, ενώ παρουσίασε το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ του συνδυασμού για τα σχολεία. Η ΔΑΚΕ εκπαιδευτικών δεσμεύτηκε να στηρίξει με όλες της τις δυνάμεις το συνδυασμό «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ» και τον επικεφαλής του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ τελιοσ Λανδρακης:Δελτιο τυπου σχετικα με τις δημοσκοπησεις

Εικόνα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Αναφορικά με ψιθύρους, σχόλια και αμφιβόλου προελεύσεως «αποκλειστικές» πληροφορίες από υποτιθέμενες δημοσκοπήσεις που έλαβαν, λαμβάνουν και θα λαμβάνουν χώρα όλη την επίμαχη περίοδο αυτή καλούμαι όλους τους πρόθυμους «αναμεταδότες», τηλεοπτικούς σταθμούς, διαδικτυακούς τόπους, μεμονωμένους παντογνώστες και ένθερμους υποστηρικτές να αποκαλύπτουν ταυτόχρονα με τις αποκλειστικές εν επικεφαλίδει πληροφορίες τους, την ταυτότητα των υποτιθέμενων εταιριών δημοσκοπήσεων καθώς και τα επίσημα στοιχεία και αποτελέσματα των μετρήσεων αυτών. Διαφορετικά, είναι προτιμότερο να σωπάσουν, καθώς η απόπειρα δημιουργίας κλίματος και ρεύματος, προς μια ή άλλη κατεύθυνση, αφού δεν προκύπτει από τα στοιχεία της καθημερινότητας, σίγουρα δεν παράγεται σε παρασκήνια και συμφωνίες κάτω από το τραπέζι με ανταλλάγματα, κάνοντας χρήση παπαγάλων που δεν έχουν τη στοιχειώδη ευστροφία ανάλυσης των τελευταίων δεδομένων της κάλπης και διενέργειας πράξεων της απλής αριθμητικής. Άλλωστε, ο χρόνος έφτασε που