Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Νοεμβρίου 25, 2012

το νέο εγκόλπιο Ημερολόγιο της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας, Ε., Β., Β. και Β., για το σωτήριο έτος 2013.

Εικόνα
Κυκλοφόρησε αυτή την εβδομάδα, επίσημα, το νέο εγκόλπιο Ημερολόγιο της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας, Ε., Β., Β. και Β., για το σωτήριο έτος 2013.
   Είναι το 10ο  κατά σειρά Ημερολόγιο που κυκλοφορεί από την Ιερά Μητρόπολη και είναι αφιερωμένο στο πρόσωπο του Τιμίου Προδρόμου και στον Ενοριακό Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου Βούλας, ο οποίος δεσπόζει στην πλατεία της πόλεως.    Στο σύντομο χαιρετισμό του, ο Ποιμενάρχης μας κ. Παύλος, κάνει ιδιαίτερη αναφορά στη συμπλήρωση των δέκα χρόνων Αρχιερατείας και Ποιμαντορίας του στη νεοσύστατη Ιερά Μητρόπολη και τονίζει : «Ὡς πνευματικός σας πατέρας, χαίρομαι μαζί σας, ὅταν προοδεύετε ἐν Χριστῷ και θλίβομαι ὅταν διαπιστώνω, πώς ψυχές κινδυνεύουν νά χαθοῦν, ἀπό τίς παγίδες τοῦ πονηροῦ». Επίσης, μεταξύ άλλων, επισημαίνει : « Σέ καιρούς δύσκολους γιά τόν τόπο μας, σε μέρες πού ἡ ἀνεργία, ἡ φτώχεια, ἡ ανέχεια, χτυποῦν τήν πόρτα κάθε νοικοκυριοῦ, σέ μέρες πού κάθε Ἕλληνας ἀγωνιᾶ γιά το αὔριο, ἡ Ἐκκλησία, ὡς Μάνα στοργική, βρίσκεται στο πλευρό …

Γλυφάδα Προσκληση ΑΟΖ

Σας καλούμε σε συνεδρίαση, που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου του Δήμου μας στην οδό Άλσους 15, την 3η Δεκεμβρίου 2012, ημέρα Δευτέρα και ώρα9.30 π.μ. για να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω θέματα:


Διαβίβαση εγγράφου της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, αναφορικά με τον έλεγχο νομιμότητας της 239/2012 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου, σχετικά με την αναπροσαρμογή-άυξηση του τέλους χρήσης κοινόχρηστων χώρων από ιδιοκτήτες ή μισθωτές περιπτέρων θυμάτων πολέμου.
Λήψη απόφασης για έγκριση των συντασσόμενων τευχών της (83/2012) μελέτης, για την πραγματοποίηση της δαπάνης παροχής υπηρεσιών/εργασίας με τίτλο: «Αντικατάσταση συστήματος άρδευσης και χλοοτάπητα στο 6ο Δημοτικό Γυμναστήριο» πρ/σας δαπάνης 60.000,00 € (συμ/νου ΦΠΑ).
Έγκριση δαπάνης και διάθεση (ψήφιση) πίστωσης ποσού 23.800,00 € που αφορά την παροχή υπηρεσίας/εργασίας με τίτλο «Περιφράξεις παιδικών χαρών»
Έγκριση δαπάνης και διάθεση (ψήφιση) πί…

Μέχρι τις 4/12/2012 η Παραμονή Τίμιας Καρας αγίας Μεγαλομαρτυρος Μαρίνας στην Αργυρούπολη

Εικόνα

ΓΛΥΦΑΔΑ:Εγκαίνια πλατείας Αγίας Τριάδας

Εικόνα

Με τη συμμετοχή 430 παιδιών πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες βόλεϊ στη Γλυφαδα

Εικόνα

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Εικόνα

ΓΛΥΦΆΔΑ ομόφωνο ΨΗΦΙΣΜΑ για τα Νέα Μέτρα του Ν. 4093/2012 που πλήττουν τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης (αριθμός απόφασης 292/2012).

Εικόνα