Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Νοεμβρίου 11, 2012

Γλυφαδα:Καθαρισμός των νησίδων

Εικόνα

Γλυφαδα:1961 – 1974: Μνήμες …13 Χρόνων Πολιτικής Ιστορίας

ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ Δ. ΓΛΥΦΑΔΑΣ Ένα χαμόγελο για << Το Χαμόγελο του Παιδιού>>

Εικόνα
Στην προσπάθειανα μη σβήσει το << Το Χαμόγελο του Παιδιού>> συμβάλλουν οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου μας , συγκεντρώνοντας στους χώρους τους τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης , όλο το μήνα Νοέμβριο . Μία αξιέπαινη κίνηση που ευαισθητοποιεί τα μικρά παιδιά στον εθελοντισμό , εν όψει μάλιστα και των εορτών των Χριστουγέννων .
Για όσους επιθυμούν να συμβάλλουν σ’ αυτή μας την προσπάθεια παραθέτουμε λίστα προιόντων που ζητούνται : ΣΥΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΕΙΔΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ :

Π.Αντωνιος Χρησου.Ενα μεγαλο ευχαριστω..

Εικόνα
Έχουμε μάθει στην εποχή μας να γενικεύουμε και να μηδενίζουμε τα πάντα. Σήμερα όμως που συνέβηκε το εξής περιστατικό το οποίο δείχνει ότι υπάρχει ελπίδα…
Μετά τη λήξη της διακονίας μου σήμερα στον Ιερό Ναό (Θ. Λειτουργία, Εφημερία, Κατηχητικά) κατεβαίνοντας προς το σπίτι μου, σταμάτησα στο σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτη (επί της οδού Πρίγκηπος Πέτρου στα όρια Γλυφάδας με Βούλα) για να ψωνίσω λίγα συγκεκριμένα πράγματα για το σπίτι.
Επειδή είχε πολύ κόσμο και πολλά παρκαρισμένα αυτοκίνητα, αναγκάστηκα να παρκάρω με Αλάρμ μπροστά από το σούπερ μάρκετ και όχι στο παρκινγκ του, με δεδομένο ότι δεν θα αργούσα.
Μπήκα βιαστικά στο κατάστημα για να φύγω και γρήγορα όπου ακούω κάποια στιγμή ανακοίνωση από τα ηχεία, τον αριθμό πινακίδας του αυτοκινήτου μου και ότι έπρεπε να μεταβώ στην είσοδο!

Μέχρι την Τετάρτη κλειστός ο Δήμος Γλυφάδας λόγο της αποφάσεως για την απόλυση υπαλλήλων αορίστου χρόνου

Εικόνα