Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μαΐου 27, 2012

ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Εικόνα
ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣΓΛΥΦΑΔΑΣ Ο Εμπορικός Σύλλογος Γλυφάδας συντονίζει όλα τα καταστήματα της πόλης σε ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ, από τηνΤρίτη 5 Ιουνίου έως την Παρασκευή 15 Ιουνίου, σε μια προσπάθεια αναθέρμανσης της αγοράς της Γλυφάδας. Παράλληλα σε συνεργασία με το Δήμο Γλυφάδας προγραμματίζει εκδηλώσεις και προωθητικές ενέργειες σε διάφορα σημεία της πόλης. « Τα τελευταία 2 χρόνια τα λουκέτα στη Γλυφάδα έχουν φτάσει το 30% και συνεχίζουμε.. ο Εμπορικός Σύλλογος έχει προγραμματίσει Δράσεις και Προωθητικές ενέργειες, για το επόμενο εξάμηνο, στα πλαίσια τόνωσης της αγοράς όπως:

9 Ιουνίου: ΡΥΖΙ από το Μεσολόγγι, ΑΛΕΥΡΙ από το Δομοκό & ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ από τη Μάνη στον Δήμο Ελληνικου- Αργυρούπολης

9 Ιουνίου: ΡΥΖΙ από το Μεσολόγγι, ΑΛΕΥΡΙ από το Δομοκό & ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ από τη Μάνη
Στην προσπάθεια για την στήριξη των οικογενειών που υποφέρουν από την οικονομική κρίση ο Δήμος μας συνεχίζει τη διάθεση τροφίμων από τους αγρότες - παραγωγούς, χωρίς μεσάζοντες.
Το Σάββατο 9 Ιουνίου θα γίνει νέα διάθεση Ρυζιού με 0,80€ το κιλό σε συσκευασία 5 κιλών, Αλευριού με 0,60€ το κιλό σε συσκευασίες 5 & 10 κιλών και Ελαιολάδου με 2,80€ το λίτρο σε 5λιτρα δοχεία, από τις 8:30π.μ. έως τις 13:00μ.μ. έξω από το πρώην Δημαρχείο Ελληνικού (25η οδός, πλατεία Αγίας Τριάδας).
Προσφερόμενα προϊόντα:
• Το Ρύζι είναι ελληνικό 100%, τύπου νυχάκι, από παραγωγή του Β΄ Αγροτικού Συνεταιρισμού Μεσολογγίου.
• Το Αλεύρι είναι από σκληρό στάρι 100% ελληνικής προέλευσης Α΄ ποιότητας, κατάλληλο για παρασκευή ψωμιού & πίτας από τον Συνεταιριστικό Αλευρόμυλο Δομοκού της Ε.Α.Σ. Λαμίας.
• Το Ελαιόλαδο είναι εξαιρετικά παρθένο από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Νεοχωρίου Λεύκ…

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ-ΒΟΛΛΕΥ ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ-ΒΟΛΛΕΥ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ-ΒΟΛΛΕΥ
Ο τομέας Αθλητισμού του Κ.Α.Π.ΠΑ. Δήμου Γλυφάδας Διοργανώνει τουρνουά Μίνι – βόλλευ το Σάββατο 2 Ιουνίου 2012 από 9.30 π.μ.  – 12.20 μ.μ. στο κλειστό Γυμναστήριο Γλυφάδας ¨Οδ. Παπαδόπουλος¨ (Παναγούλη 2) Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα παιδιά των Δημοτικών σχολείων του Δήμου μας. Δηλώσεις συμμετοχής: 09.00 π.μ. – 09.30 π.μ. πριν από την έναρξη των αγώνων.
Τα παιδιά θα χωριστούν ανά φύλλο (αγόρια-κορίτσια) και σε 3 κατηγορίες ηλικιών. Α’ κατηγορία (Α + Β Δημοτικού)Β’ κατηγορία (Γ + Δ Δημοτικού)Γ’ κατηγορία (Ε + ΣΤ Δημοτικού)Όλες οι ομάδες θα αγωνιστούν σε τουλάχιστον 3 αγώνες.Η κάθε ομάδα αποτελείται από 4 αθλητές – τριες.Το ύψος του φιλέ είναι 2.10 μ και η Α’ κατηγορία θα αγωνιστεί με ελαφριές μπάλες.
Θα δοθούν διπλώματα και θα κληρωθούν δώρα