Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Σεπτεμβρίου 23, 2012

Ηλιούπολη: Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με το αίτημα του Χριστιανικού Κοπτορθόδοξου Πνευματικού Κέντρου

Εικόνα
Ο Δήμαρχος κ. Βαλασόπουλος που εισηγήθηκε το 1ο θέμα της ημερήσιας διάταξης, έθεσε υπόψη του Συμβουλίου το από 10.9.2012 αίτημα του Χριστιανικού Κοπτορθόδοξου Πνευματικού Κέντρου στο οποίο αναφέρονται τα εξής : «…Όπως σας έχουμε ενημερώσει στην τελευταία μας συνάντηση για την νέα παραχώρηση της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου για την εγκατάσταση κοπτορθόδοξου ναού στα ΑΒΚ 1920 και 1921 Δημοτικά ακίνητα μέχρι 31.12.2013. Επίσης γνωρίζετε πόσο σημαντικό είναι αυτό το έργο για εμάς τους κόπτες και πόσο αγώνα έχουμε κάνει για την υλοποίησή του, Είμαστε στα τελευταία στάδια για την έκδοση της άδειας οικοδομής λόγω του ότι έχουμε ξεκινήσει εδώ και πολλά χρόνια αλλά τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε όπως γνωρίζετε ήταν πολλά και διάφορα…»

Αγώνες Στίβου Α.Μ.Ε.Α.

Εικόνα

16η Χορωδιακή Συνάντηση Δήμου Ηλιούπολης

"Η ετήσια Χορωδιακή Συνάντηση, που προσφέρει ποιοτική ψυχαγωγία στους δημότες μας και τη δυνατότητα στις χορωδίες να παρουσιάσουν τη δουλειά τους, και να συναντηθούν με μουσικά σχήματα και ανθρώπους, που έχουν τις ίδιες ευαισθησίες, αποτελεί πλέον έναν σημαντικό θεσμό γιατην πόλη μας.

Πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός στους παιδικούς σταθμούς της Γλυφάδας

Εικόνα

Πρόσκληση απο τον Δήμο Ηλιούπολης στα εγκαίνια του ανακαινισμένου Δημοτικού Θεάτρου

Γλυφάδα: Συνέχιση της συζήτησης με τους Δημότες για καταρτιση του Νεου Τεχνικού Προγράμματος

Εικόνα
Εικόνα
Π.Ο.Ε.- Ο.Τ.Α.ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ: ΑΡΧΗ … ΛΟΥΚΕΤΩΝ !!!
Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αχαρνών τέθηκαν πριν λίγες ημέρες σε αναστολή λειτουργίας οι Υπηρεσίες του Δήμου οι οποίες και λειτουργούσαν με προσωπικό ασφαλείας. Tο σύνολο των εργαζομένων του Δήμου συνεχίζουν να παραμένουν απλήρωτοι χωρίς να υπάρχει καν δέσμευση από τους αρμόδιους για την επίλυση του μείζονος αυτού προβλήματος. Την πορεία του Δήμου Αχαρνών μπορεί να ακολουθήσει η συντριπτική πλειοψηφία των Δήμων, καθώς μέρα με τη μέρα, μήνα με το μήνα οδηγούνται σε οικονομική κατάρρευση.

Γλυφάδα: Διάλεξη με θεμα τις Ελληνοτουρκικές διαφορεςΥφαλοκρηπίδα κα ΑΟΖ

Εικόνα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΩΔΕΙΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ - ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛ. ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 30/09/12-21:00 3H ΜΑΡΙΝΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Εικόνα