Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μαρτίου 25, 2012

Σημερα ο χορος των Πρωταθλητων

Σταδιακές και τμηματικές διακοπές της κυκλοφορίας των οχημάτων θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 1η Απριλίου 2012 σε δρόμους της Γλυφάδας λόγω διεξαγωγής ποδηλατοδρομίας.

Εικόνα
Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ξεκινήσουν στις 11:30 το πρωί και θα ολοκληρωθούν στις 14:00 το μεσημέρι στην ακόλουθη διαδρομή: Αφετηρία: Αλ. Παναγούλη & Ναυσικάς  – δεξιά Σ. Καράγιωργα  – αριστερά Λαζαράκη  – αριστερά Ν. Ζέρβα – δεξιά Αγ. Νικολάου  – δεξιά Ερμού - αριστερά Πρίγκιπα Πέτρου  – διάσχιση Λ. Βουλιαγμένης προς Δ. Γούναρη - δεξιά Ανθέων  – αριστερά Νάξου  – δεξιά Λασιθίου – Αιγαίου  – αριστερά Κυνουρίας –δεξιά Ιθάκης  – δεξιά Γ. Γεννηματά  – αριστερά Αγ. Νεκταρίου  – αριστερά Ηρακλείων στύλων  – δεξιά Λευκωσίας  – αριστερά Μ. Ασίας - αριστερά Γ. Γεννηματά –  δεξιά Κ. Αθανάτου –  αριστερά Δ. Γούναρη – δεξιά Α. Παπανδρέου  – δεξιά Παλμύρας  – δεξιά Σ. Βέμπο  – δεξιά Λ. Βουλιαγμένης –  αριστερά Ελ. Βενιζέλου – αριστερά Περγάμου  – δεξιά Κ. Καραμανλή - αριστερά Αλ. Παναγούλη και τερματισμός.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΑΛΕΥΡΟΥ, ΡΥΖΙΟΥ ΚΑΙ ΓΡΑΒΙΕΡΑΣ Ο Δήμος Ηλιούπολης στα πλαίσια των Κοινωνικών του Δραστηριοτήτων συνεχίζει την παροχή τροφίμων απ’ ευθείας απ’ τον παραγωγό και αποδέκτη το Δημότη χωρίς καμία απολύτως μεσολάβηση. Την Κυριακή 8-4-2012 από 8.30 π.μ. στην Πλατεία Παλαιών Πατρών Γερμανού θα διατεθούν τα κάτωθι προϊόντα: • ΑΛΕΥΡΙ Τ. 70% για όλες τις χρήσεις Συσκευασία Σακί χάρτινο 25 κιλών 11 Ε Συσκευασία Σακί χάρτινο 10 κιλών 4,50 Ε • ΡΥΖΙ ΝΥΧΑΚΙ Α. Ποιότητας για όλες τις χρήσεις, αρίστης ποιότητας σε πλαστική διάφανη σακούλα 5 κιλών στην τιμή των 4 Ε (0,80 Ε το κιλό) • ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ Α ποιότητας από φρέσκο Αιγοπρόβειο γάλα σε κεφάλια των 3 περίπου κιλών (κόβεται και στη μέση)με τιμή 10 Ε το κιλό. Όλα τα προϊόντα είναι πιστοποιημένα (με ότι παραστατικό απαιτείται) αρίστης ποιότητας και σε τιμές καταπληκτικές. Οι δημότες μπορούν να κάνουν τις παραγγελίες τους στο Δημαρχείο, από τη Δευτέρα, 2/4/12, έως την Παρασκευή, 6/4/12, καθημερινά, από 09.00 έως 14.00.

Ιερα Μητρόπολη Γλυφαδας διενορικαο Πρωταθλημα mini Podosfairoy

Εικόνα
ο Σάββατο 31 Μαρτίου 2012 και από ώρας 3.30 μ.μ. μέχρι 9.00 μ.μ. η Ιερά Μητρόπολη Γλυφάδας, Ε. Β. Β. και Β. δια του Αθλητικού Οργανισμού του ο « Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΣΤΩΡ» διοργανώνει για 8η συνεχόμενη χρονιά διενοριακά πρωταθλήματα miniποδοσφαίρου (5 επί 5) για όλες τις κατηγορίες των Κατηχητικών Συνάξεων αγοριών και κοριτσιών (Βασικού-Κατωτέρου-Μέσου-Ανωτέρου- Αποφοίτων) στα γήπεδα «SPORTS WORLD CLUB - ΜΠΑΡΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ» Εντός του Αγίου Κοσμά στο Ελληνικό .
Στους προγραμματισμένους τελικούς στις 8.00 μ.μ., θα βρίσκεται ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Παύλος, ο οποίος θα προβεί και στις απονομές των σχετικών κυπέλων και μεταλλίων των ομάδων και των παικτών που θα διακριθούν.
Σχετική αναλυτική ανακοίνωση και προϋποθέσεις συμμετοχής, υπάρχουν στα χέρια των Υπευθύνων Ιερέων Νεότητος όλων των Ενοριών της Μητροπολιτικής μας περιφερείας.
Παρακαλούνται όσες Ενορίες έχουν δηλώσει συμμετοχή καθώς και όσοι γονείς και φίλαθλοι μπορούν, να έρθουν να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες των παιδιών μας…
Ο Σπύρος Πανάς νέος δήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης  Με 12 ψήφους Δήμαρχος αναδείχθηκε ο μέχρι σήμερα αναπληρωτής του δημάρχου Γρηγόρη Κασιδόκωστα, Σπύρος Πανάς.

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας είναι τα εξής:

Ψήφισαν 20 δημοτικοί σύμβουλοι.

Έλαβαν:
Δαβάκης Δημήτρης 4 ψήφους
Νιτερόπουλος Γιάννης 3 ψήφους
Σπυράγγελος Πανάς 12 ψήφους
Λευκό 1 ψήφος.

Ο Σπύρος Πανάς γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στη Βουλιαγμένηκαι εκλέγεται ανελλιπώς από το 1990 δημοτικός σύμβουλος Βουλιαγμένης με το συνδυασμό του Γρηγόρη Κασιδόκωστα.
Δραστηριοποιείται στο χωρο των Επιχειρήσεων όπου και θεωρειτε απόλυτα επιτυχημενος

Στα 20 χρόνια θητείας στο Δήμο Βουλιαγμένης, ανέπτυξε έντονη δραστηριότητα υπηρετώντας μεταξύ άλλων τη θέση του Αντιδημάρχου με αρμοδιότητες Πρασίνου, Περιβάλλοντος, Οικονομικών, Διοίκησης και Τεχνικών ασκώντας παράλληλα τα καθήκοντα του Αναπληρωτή Δημάρχου.

Η συμμετοχή του στο προγραμματισμό, σχεδιασμό και στην υλοποίηση παρεμβάσεων κι έργων, συνέβαλε αποφασιστικά στην αναβάθμιση της αι…

ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΥΠΟΔΕXTHKE TO ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΣΤΟ ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ

Εικόνα
Γι α πρώτη φορά ο Δήμος και το Δημοτικό Ωδείο Γλυφάδας αγκαλιάζει το παιδικό χωριό ΣΟΣ με την εκδήλωση ‘ Αν όλα τα παιδιά της γης ….
Στα πλαίσια  του εθελοντισμού και της κοινωνικής αλληλεγγύης έγινε  το πρώτο βήμα γνωριμίας με το ΣΟΣ από το Δήμο Γλυφάδας μέσω του Δημοτικού Ωδείου και της κ. Λενας Μαυρακάκη  . Όλοι εκπαιδευτικοί και γονείς ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό.
Σε μια κατάμεστη αιθουσα στο Κιμηματοθέατρο "Μελίνα Μερκούρη" η αγάπη ,η αλληλεγγύη και η μουσική είχαν" ραντεβού"
  .


 Απολαύσαμε τα παιδιά του Δημοτικού Ωδείου σε μία συναυλία μαγική μαζί με τα παιδια τ ου  χωριου ΣΟΣ , που  μας διασκεδάσαν  με ΡΟΚ και ΠΟΠ μουσική . Και πράγματι ήταν υπέροχα.Ο Δήμαρχος Γλυφάδας Κώστας Κόκκορης μαζί με την Υπεύθυνη του Ωδείου κ. Μαυρακάκη τίμησαν μια εθελόντρια Μητέρα από το χωριό ΣΟΣ. ΠΛΑΚΈΤΑ ΑΓΆΠΗς ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΏΘΗΚΕ ΧΈΡΙ ΜΕ ΧΈΡΙ
Το χωριό ΣΟΣ αγκαλιάζει με αγάπη και φροντίδα τα παιδιά που είναι μόνα στο κόσμο, που δίνει σε κάθε παιδί ξεχωριστά , τη ζεστασιά το…

Το Σάββατο 31 Μαρτίου 2012 ο Δήμος Γλυφάδας θα διαθέσει τις παραγγελίες ρυζιού με τη συνεργασία της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Σερρών

Εικόνα