Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Φεβρουαρίου 7, 2010

Γιατί έχω γραμμένη την γιορτή του αγίου Βαλεντίνου.?

Εικόνα
Την έχω γραμμένη γιατι δεν γουστάρω να μου επιβάλλουν να το παίξω καψούρα με τον τσαμπουκά σαν να είμαι πρόβατο, επειδή αυτή είναι “η μέρα”. Το κατανοώ μόνο επειδή η αγορά πάει κατα διαόλου, και τα ζαχαροπλαστεία με τα ανθοπωλεία πρέπει να δουλέψουν. Αντε όμως να ακούσεις τον εξάψαλμο απο την άλλη επειδή δεν της έφερες τούρτα και αρκουδάκι. Ρε αυτά τα πράγματα πρέπει να γίνονται αυθόρμητα, όχι να εξαναγκάζονται και να επιβάλλονται.
Εικόνα

Γέμισε «Τέχνη» το Κινηματοθέατρο Μελίνα Μερκούρη,

Εικόνα
Γέμισε «Τέχνη» το Κινηματοθέατρο Μελίνα Μερκούρη στην κοπή της Πίττας του Πολιτιστικού και πνευματικού Κέντρου Γλυφάδας. Τα 18 τμήματα του Κέντρου παρουσίασαν την δουλειά τους και οι επικεφαλής αυτών, εμφανώς συγκυνημενοι ευχαρίστησαν την Πρόεδρο Μπέσσυ Αργυράκη η οποία ομολογουμένως ήταν σε μεγάλη φόρμα. Στην κοπή της Πίττας παρέστησαν ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιάννης Θεοδωρόπουλος οι Αντιδήμαρχοι Πολεοδομίας κ. Αγγελόπουλος, Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Βαμβακερός, η Πρόεδρος του Γκολφ κ. Λάσκαρη, ο Υπεύθυνος Παιδείας κ. Δίβαρης και οι Αρχηγοι των Παρατάξεων «Δυνατή Γλυφάδα» κ. Κώστας Κόκκορης, των Ανοιχτών Οριζόντων» κ. Αθηνά Λυγνου , o Επικεφαλής της Παρατάξεως «Ανάπτυξη και Δημιουργία» κ Φιλόπουλος και ο επικεφαλής της «Αλλης Γλυφάδας κ. Τσατσαράγκος

Σοβαρός παίχτης στην διοίκηση της Δημαρχίας της Γλυφάδας ο Στέλιος Λανδράκης.

Εικόνα
Μετά το Πάσχα θα ανακοινωθούν Υποψηφίους. οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Παράταξης «Άμεση Παρέμβαση» η οποία πρόκειται να στελεχωθεί με νέους Υποψηφίους. Αυτό τόνισε ο Πρώην Δήμαρχος και Επικεφαλής της Παράταξης κ. Στέλιος Λανδράκης ο οποίος θα είναι και πάλι Υποψήφιος Δήμαρχος με Ανεξάρτητο συνδυασμό.

Το ΠΑΣΟΚ στηρίζει τον Κώστα Κόκκορη,

Εικόνα
Το ΠΑΣΟΚ στηρίζει τον Κώστα Κόκκορη και την Παράταξη «Δυνατή Γλυφάδα». Το συμπέρασμα αυτό προκύπτει από τον κόσμο αλλά και τις δηλώσεις υπουργών στις εκδηλώσεις του χορού της Παράταξης και την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίττας. Συγκεκριμένα στην κοπή της Πίττας υπήρξε αθρόα προσέλευση του κόσμου αλλά και πρωτοκλασάτων Υπουργών της Κεντρικής Πολιτικής σκηνής. Η Υπουργός Οικονομίας και Ανταγωνιστικότητας Λούκα Κατσέλη , Η Βουλευτής Μιλένα Αποστολάκη ο Βουλευτής κ. Χρήστος Πρωτόπαπας o Α ντινομάρχης κ. Χάρης Πασβαντίδης αλλά και δεκάδες φορείς της Πόλης της Γλυφάδας καθώς και Επικεφαλής Συλλόγων δήλωσαν το παρών στο πλευρό του Κώστα ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε : «Η Γλυφάδα ήταν κάποτε το επίκεντρο σαν το σημαντικότερο Προάστιο του Λεκανοπεδίου Αυτός είναι ο πραγματιός μας στόχος να ξαναδώσουμε στην Γλυφάδα την αίγλη που της αξίζει. Μπορούμε να αποκαταστήσουμε τις αδικίες και παραλείψεις με επίκεντρο τον άνθρωπο»

ΝΕΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ

Εικόνα
Ανέλαβαν τα καθήκοντά τους οι νέοι Αντιδήμαρχοι Γλυφάδας για το έτος 2010, οι οποίοι ορίστηκαν από τον Δήμαρχο Γλυφάδας Ιωάννη Θεοδωρόπουλο, σύμφωνα με την 303/2675/18-1-2010 απόφαση Δημάρχου σχετικά με τον ορισμό Αντιδημάρχων και ανάθεσης καθηκόντων. Ειδικότερα ο κ. Αθανάσιος Σκαλτσάς ορίστηκε Αντιδήμαρχος της Διεύθυνσης Διοικητικού, , ο κ. Σπυρίδων Βαμβακερός ορίστηκε Αντιδήμαρχος της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, ο κ. Γεώργιος Αγγελόπουλος ορίστηκε Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και ο κ. Ιωάννης Τζούβελης Αντιδήμαρχος της Διεύθυνσης Καθαριότητας, Κίνησης και Προστασίας Περιβάλλοντος. Επίσης με την ίδια απόφαση Δημάρχου ο κ. Σκαλτσάς Αθανάσιος Αντιδήμαρχος της Διεύθυνσης Διοικητικού, ορίστηκε αναπληρωτής Δημάρχου σε περίπτωση απουσίας η κωλύματός του. Επισημαίνουμε δε, ότι με την 4808/51376/6-10-2009 απόφαση Δημάρχου ο κ. Νικολάου Νικόλαος ορίστηκε Αντιδήμαρχος της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών για ένα (1) έτος, ήτοι μέχρι 8-10-2010.

Γλυφαδα ΚΑΠΗ

Εικόνα
Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν και φέτος τα πέντε (5) Κ.Α.Π.Η του Δήμου μας. Παρουσία του Δημάρχου Γλυφάδας Γιάννη Θεοδωρόπουλου, του Προέδρου των Κ.Α.Π.Η Σπύρου Δήμου, του Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου Ηλία Τζάνου, αντιδημάρχων και δημοτικών συμβούλων, καθώς και πλήθους μελών των Κ.Α.Π.Η, ο κ. Θεοδωρόπουλος επανέλαβε την προτεραιότητα που δίνει η Δημοτική Αρχή στους συμπολίτες μας της τρίτης ηλικίας και συνεχάρη όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών των Κ.Α.Π.Η προς τους ηλικιωμένους συνδημότες μας ,τα τελευταία χρόνια. Ευχάριστη νότα σε κάθε κοπή απετέλεσε η χορωδία των Κ.Α.Π.Η που τραγούδησε ,με τη συνοδεία οργάνων , κάλαντα και άλλα τραγούδια.

Γαλλογερμανικό σχέδιο στήριξης στην Ελλάδα με σκληρούς όρους

Εικόνα
Σε δήλωση «πολιτικής στήριξης» της ελληνικής οικονομίας αναμένεται να προχωρήσει την Πέμπτη η έκτακτη Σύνοδος Κορυφής της ΕΕ, ενώ το περιεχόμενο του πακέτου βοήθειας θα αρχίσει να γίνεται γνωστό από την Δευτέρα, στη συνάντηση του Eurogroup. Ανοικτό ενδεχόμενο επιπρόσθετων μέτρων.

Δέκα χρόνια θα χρειαστούν να κατασκευαστούν ξανά τα σπίτια στην Αϊτή

Εικόνα
Τέσσερις εβδομάδες μετά από το φονικό σεισμό που σχεδόν ισοπέδωσε την πρωτεύουσα της Αϊτής, η χώρα βρίσκεται ακόμη σε τραγική κατάσταση προσπαθώντας να στεγάσει το ένα εκατομμύριο αστέγων που ζουν στους δρόμους, δήλωσε χθες Τρίτη ο πρωθυπουργός της, Ζαν-Μαξ Μπελρίβ.

Σημερα η συνάντηση εκπροσώπων 19 μπλόκων με την Κατερίνα Μπατζελή

Εικόνα
Για την αυριανή συνάντηση εκπροσώπων των 19 αγροτικών μπλόκων με την υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κατερίνα Μπατζελή, οι αγρότες κατέληξαν σε κοινό πλαίσιο διεκδίκησης εννέα σημείων...

BBC: «Φιάσκο η απαγόρευση του καπνίσματος στην Ελλάδα»

Εικόνα
Ρεπορτάζ με τίτλο «Φιάσκο η απαγόρευση του καπνίσματος στην Ελλάδα» πρόβαλε σήμερα ο βρετανικός τηλεοπτικός σταθμός BBC. Στο ρεπορτάζ αναφέρεται πως η κυβέρνηση απέτυχε να επιβάλει την καπνοαπαγόρευση στο πιο εθισμένο έθνος.

'Titanic' Theme Song

">

Η ΝΗSOS ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΣΠΑΕΙ ΤΑΜΕΙΑ

Εικόνα
Η εντυπωσιακή πορεία της ΝΗΣΟΥ στις κινηματογραφικές αίθουσες συνεχίζεται. Μετά από 30 μέρες προβολής η ελληνική ταινία της Village και της Black Orange, ξεπέρασε τις 500.000 εισιτήρια, αποτελώντας μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του ελληνικού σινεμά τα τελευταία χρόνια.

ΑΤΟΜΙΚΑ ΜΟΥΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ!!!!

Εικόνα
κουβερτούρα 400 γρ. κρέμα γάλακτος 600 γρ. ζάχαρη άχνη 1/2 κούπα βούτυρο 2 κ.σ. βανίλια 1 μερέντα 3 κ.σ. τρούφα πολύχρωμη Βάλτε την κουβερτούρα σε μικρά κομμάτια μαζί με το βούτυρο να λιώσει . Χτυπήστε την κρέμα γάλακτος με την άχνη και τη βανίλια να γίνει αφράτη σαντιγύ. Ρίξτε 5 κ.σ. λιωμένη σοκολάτα και ανακατέψτε . Προσθέστε την υπόλοιπη σοκολάτα κουταλιά-κουταλιά, ανακατεύοντας απαλά. Βάλτε την μερέντα στο τέλος και ανακατέψτε. Μοιράστε τη μους σε ατομικά μπολάκια και βάλτε στο ψυγείο. Γαρνίρετε με την τρούφα.

Δεν υπάρχουν φωτογραφίες που να "καίνε" την Ελένη

Εικόνα
Ακούγονται τελευταία διάφορα για φωτογραφίες που δείχνουν την Ελένη Μενεγάκη μαζί με το 3ο πρόσωπο στην παραλία της Ανδρου. Καμία τέτοια φωτογραφία δεν υπάρχει ομως.

"Η απάτη του δελτίου του STAR καλά κρατεί"

Εικόνα
"Καλά, το δελτίο ειδήσεων του star πρόκειται για μεγάλη μούφα! Όχι ότι επρόκειτο για σοβαρό θέμα αλλά διαφήμιζε όλη μέρα τις φωτος της Μενεγάκη από την Άνδρο και τη φωτό που θα σοκάρει και όντως έβγαλε κάποιες φωτό από το προηγούμενο καλοκαίρι που ήδη είχαν δημοσιευθεί το καλοκαίρι σε περιοδικά

Λάρισα-Παναθηναϊκός 0-3

Εικόνα
Ένα ακόμα βήμα για την κατάκτηση του τίτλου, κάνει ο Παναθηναϊκός, καθώς, νίκησε 3-0 μέσα στο Αλκαζάρ τη Λάρισα, που μπαίνει πλέον σε περιπέτειες.

Η ΚΥΠΡΟΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΙΣΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ

Εικόνα
Η κλήρωση για το πως θα εμφανιστούν τα τραγούδια στους δυο ημιτελικούς της Eurovision έγινε.