Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μαρτίου 6, 2011

νεοτερα για τα Δημοτικά Ιατρεία στις επόμενες ημέρες

Εικόνα
Νεότερα για τα Δημοτικά Ιατρεία προβλέπετε να έχουμε μέσα στις Επόμενες ημέρες. Ο Υπεύθυνος για τον Τομέα αυτό στην Γλυφάδα είναι ο Δημοτικός Σύμβουλος Βασίλης Μουλακάκης, γιατρός - μαιευτήρας ο οποίος  και παρουσίασε μια εμπεριστατωμένη μελέτη.
Τώρα πια μπαίνουμε στην τελική ευθεία για τη δημιουργία του Νέου φορέα και αναμαινουμε νεότερα στις προσεχείς ημέρες. Ο νέος αυτός θεσμόςείναι απο του σημαντικότερους για τους Δημότες αφού πρόκειται να ασψχοληθεί με την  φροντίδα αυτών

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ

Με αφορμή την πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου μας, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλουςκαλή επιτυχία στο έργο που έχετε αναλάβει και να σας δηλώσω την αμέριστη συμπαράσταση τόσο εμού προσωπικά όσο και του συνόλου των μελών της παράταξης «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ».

ΕΛΛΗΝΙΚΟ:ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΤΟ"Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ) τη

Εικόνα
Οι εξαρτήσεις σε συνθήκες οικονομικής κρίσης και ο ρόλος των τοπικών κοινωνιών ήταν το θέμα της ανοιχτής συζήτησης που συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης και το Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ) την Τετάρτη 9 Μαρτίου στο πολιτιστικό – συνεδριακό κέντρο «Μ. Θεοδωράκης».

Δημοτικο Συμβουλίο Γλυφαδας

Εικόνα
Σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση , που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας, στην οδό  Άλσους 15, την 15η Μαρτίου  2011,ημέρα Τρίτη   και ώρα 1.00 μ.μ. για  να  συζητήσουμε  για τα  παρακάτω   θέματα:

 Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου έτους 2011 (1/2011 απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής)
Προσχέδιο του Ετήσιου Προγράμματος Δράσης του Δήμου έτους 2011 (2/2011 απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής)
Προσχέδιο Προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2011 (4/2011απόφαση Εκτελεστικής Επιτροπής)
Συμπλήρωση της με αρ. 29/2011προηγούμενης απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής, που αφορά έγκριση και διάθεση πίστωσης για πληρωμή ποσού 99.995,46 € πλέον των νομίμων τόκων, καθώς και των δικαστικών εξόδων, για πληρωμή υποχρεωτικής δαπάνης 1ου τριμήνου οικονομικού έτους 2011, σε εκτέλεση τελεσίδικης απόφασης, στην κ. ΜΑΡΙΑ ΖΕΡΒΑΚΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ.
Έγκριση της με αρ. 746/2011 απόφασης Δημάρχου που αφορά την ανάθεση υπόθεσης σ…

ΔΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Εικόνα
ΑγαπητοίΣυνάδελφοι, Σαςπροσκαλούμεσεσυνεδρίαση,πουθαγίνειστην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου του Δήμου μας στην οδό Άλσους 15, την15η Maρτίου 2011,ημέραΤρίτη και ώρα8.00 μ.μ. για να συζητήσουμεκαι να αποφασίσουμε για τα παρακάτω θέματα :

ΑΝΑΔΑΣΩΣΗ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ

Εικόνα
Την Κυριακή 13 Μαρτίου 2011 ο Περιβαλλοντικός Σύλλογος Αττικής ''ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ'' σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Αναδασώσεων Αττικής διοργανώνει αναδάσωση στον Υμηττό στην περιοχή της Γλυφάδας.
Η συγκεκριμένη δράση αποτελεί μέρος ενός συνολικού σχεδίου αναδάσωσης,που έχει ξεκινήσει στην περιοχή της Γλυφάδας και η οποία θα αποτελέσει σημαντικό κομμάτι στη βαθμιαία αποκατάσταση και ανάπλαση των καμένων εκτάσεων του βουνού.
Μετά την αναδάσωση θα πραγματοποιηθεί καθαρισμός σε όλη την αναδασωτέα έκταση,θα ποτιστούν τα μικρά δεντράκια και θα φτιαχτεί το μονοπάτι που βρίσκεται στην περιοχή.

ΕΛΛΗΝΙΚΟ:ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΟΣΕ ΜΑΡΤΙ

Εικόνα
Ο Δήμαρχος  Ελληνικού Αργυρούπολης,  η Πρεσβεία της Κούβας στην Ελλάδα και το Δ.Σ του Πολιτιστικού Οργανισμού  έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν  σε μια βραδιά ποίησης και χορού   αφιερωμένη στο έργο του μεγάλου κουβανού ποιητή   και αγωνιστή για την απελευθέρωση της  Λατινικής Αμερικής και την  εθνική απελευθέρωση της Κούβας   Χοσέ Μαρτί (1853-1895)  Κυριακή 20 Μαρτίου 2011 – ώρα 7.30 μ.μ  Πολιτιστικό-Συνεδριακό Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης» Κύπρου 68 – Αργυρούπολη (Είσοδος Ελεύθερη)

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΑΚΩΝΩΝ ΓΛΥΦΆΔΑΣ

Εικόνα
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λακώνων Γλυφάδας  και η Πρόεδρος αυτού Φρίντα Μαυρυροπούλουσας προσκαλεί το Σάββατο 12 Μαρτίου και ώρα 7.00 μ.μ. σε μια Ποιητική βραδιά αφιερωμένη στους δυο μεγάλους Λάκωνες ποιητές Γιάννη Ρίτσο και Νικηφόρο Βρεττάκο

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Εικόνα

Η ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

OΠολιτιστικός Οργανισμόςarthina σε συνεργασία με το ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ παρουσιάζει τη παράσταση του Εικαστικού Διαδραστικού Θεάτρου με τίτλο «Ο ΜΥΘΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΦΕΑ».

Δημοτικό Συμβούλιο Ηλιούπολης Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α

ΕΛΛΗΝΙΚΟ - ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ: ΕΚΘΕΣΗ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ 16 – 20 ΜΑΡΤΙΟΥ

Γλυφαδα:άμεση η αντιμετωπιση της κακοκαιρίας

Εικόνα

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ:ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΠΑΧΕΟΣ ΕΝΤΕΡΟΥ

Εικόνα