Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιουνίου 5, 2011

Θερινό πρόγραμμα ημερήσιας Δημιουργικής Απασχόλησης από το Δήμο Γλυφάδας

Εικόνα

1ο Φεστιβάλ Βιβλίου και Λαϊκής Τέχνης στην Γλυφάδα

Εγκαίνια Σάββατο 11/6/2011 και ώρα 20:00 πλατεία Γλυφάδας (Βάσως Κατράκη)
1ο Φεστιβάλ Βιβλίου και Λαϊκής Τέχνης στην Γλυφάδα
Το πρώτο φεστιβάλ βιβλίου και λαϊκής τέχνης είναι γεγονός! Η πλατεία της Γλυφάδας γέμισε από βιβλία και επώνυμους εκδοτικούς οίκους κάνοντας ακόμα ευκολότερη την πρόσβαση στην γνώση και τον πολιτισμό. Ώρες λειτουργίας της έκθεσης: 18:00 έως 21:00 και τις Κυριακές όλη μέρα. Τα εγκαίνια θα τελεσθούν το Σάββατο 11 Ιουνίου 2011 και ώρα 20:00, στην πλατεία Κατράκη (κεντρική πλατεία Γλυφάδας) παρουσία επωνύμων εκδοτικών οίκων και συγγραφέων. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιήσει ο Δήμαρχος της πόλης κ. Κώστας Κόκκορης με προσκεκλημένους σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο και όλους τους φορείς της πόλης. Είστε όλοι προσκεκλημένοι!

ΕΘΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ & ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ Φοίβης 14 & Α. Μεταξά - ΓΛΥΦΑΔΑ (Στάση τραμ- Κολυμβητήριο

Εικόνα
10ήμερο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ Α’ περίοδος:16/6/2011 έως 29/6/2011 Β’ περίοδος:30/6/2011 έως 13/7/2011
Αγαπητοί γονείς, Τους καλοκαιρινούς μήνες, τα παιδιά, επιβάλλεται να αποτοξινωθούν από την καθημερινή και εξαντλητική προσπάθεια που κατέβαλλαν όλη τη σχολική χρονιά. Έτσι λοιπόν κι εφέτος θα συνεχισθεί το πρόγραμμα «Αθλητικής & ΔημιουργικήςΑπασχόλησης», μακριά από τον ήλιο και τη ζέστη και ασφαλώς με την επίβλεψη εμπειρότατων προπονητών και του γιατρού μας. Διαθέτοντας τους κατάλληλους χώρους είμαστε βέβαιοι πως τα παιδιά, μέσα από δεξιότητες αθλητικές και δημιουργικές, θα μάθουν, θα χαρούν και θα διασκεδάσουν, σε ατομικό αλλά και σε ομαδικό επίπεδο. Μπορείτε να στείλετε το παιδί σας σε εμάς γιατί έχουμε και την ικανότητα και τον τρόπο και την εμπειρία, ακολουθώντας χρόνο με τον χρόνο διεθνή πρότυπα Ευρωπαϊκών Camps.
Σκοπός του προγράμματος είναι να δημιουργήσουν, τα παιδιά, το δικό τους πολυθεματικό ενδιαφέρον με οδηγό την έμπνευση και τη διάθεσή τους. Στόχ…

Πιαστηκε ο τσαντακιας στη Γλυφαδα

Εικόνα
Στην προσαγωγή ενός 38χρονου Έλληνα, ο οποίος κατηγορείται για αρπαγές τσαντών κατ΄ εξακολούθηση, προχώρησαν αστυνομικοί στη Γλυφάδα.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 38χρονος αναγνωρίστηκε από τις παθούσες.
Από την έρευνα-προανάκριση που διενεργήθηκε, προέκυψε ότι κατά το τελευταίο δίμηνο στην περιοχή της Γλυφάδας, ο συλληφθείς αφαίρεσε από πέντε γυναίκες τσάντες, οι οποίες περιείχαν χρήματα, κινητά τηλέφωνα, έγγραφα και προσωπικά αντικείμενα.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ«ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2011 - Θαλάσσια μπάνια»

«ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ2011 -Θαλάσσια μπάνια»  Ο Δήμος Ηλιούποληςστα πλαίσια της κοινωνικής του πολιτικής, διοργανώνει και φέτος το καλοκαίρι δωρεάν θαλάσσια μπάνια για τουςκατοίκουςτηςπόληςμας.
Για την εύρυθμη λειτουργία του προγράμματος και την καλύτερη εξυπηρέτηση των συμμετεχόντων,προβλέπονται τα εξής: ·Το πρόγραμμαεκτελείταικαθημερινάμεταλεωφορεία του Δήμου,εκτός Σαββατοκύριακου.Δικαίωμασυμμετοχήςέχει ο κάθε ενδιαφερόμενοςμόνογιαμίαπερίοδο. ·Οι ώρες αναχώρησης και οι στάσεις θα τηρηθούν αυστηρά και καμία άλλη στάση δε θα γίνεικαθ’οδόν.

Ιερα Μητροπολη. Διοργανωση Αγωνων στιβου

Εικόνα

Δήμος Ελληνικού- Αργυρούπολης «Φτάνει πια Μετρό τώρα»

Εικόνα

Γραμμή του πολίτη και Γραφείο Εξυπηρέτησης του Πολίτη Δύο νέες υπηρεσίες στη διάθεση κάθε Ηλιουπολίτη

Εικόνα
Στην εποχή της ταχύτητας και των ποικίλων υποχρεώσεων, που πιέζουν ασφυκτικά την καθημερινή ζωή, η δυνατότητα εύκολης και γρήγορης επικοινωνίας με το Δήμο και τις υπηρεσίες του, για την πληροφόρηση και την επίλυση των άμεσων καθημερινών προβλημάτων των πολιτών, καθώς και η ταχεία εξυπηρέτησή τους, με τη λιγότερη δυνατή εμπλοκή τους σε γραφειοκρατικές διαδικασίες, παίζουν σημαντικό ρόλο στο επίπεδο της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας. Γι’ αυτούς τους λόγους η Δημοτική Αρχή προχώρησε στην οργάνωση και λειτουργία δύο νέων υπηρεσιών, που θα διευκολύνουν τους δημότες στη σχέση τους με όλες τις υπηρεσίες του Δήμου. Συγκεκριμένα οι υπηρεσίες αυτές είναι: