Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μαρτίου 4, 2012

Συναυλια για τα παιδια με καρκινο

Εικόνα
ΚΥΡΙΑΚΗ 11-3 ΚΑΙ ΩΡΑ 19.00 ΣΤΗΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ ΣΤΟ ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ

Ηλιουπολη17/3/12 Ανακύκλωση κινητών

Εικόνα
Ο Δήμος Ηλιούπολης, στο πλαίσιο της ευαισθητοποίησης των πολιτών στα θέματα προστασίας του περιβάλλοντος, διοργανώνει, σε συνεργασία με τη VODAFONE και τον ΣΚΑΪ, δράση ανακύκλωσης κινητών τηλεφώνων με τα αξεσουάρ τους, όπως μπαταρίες, φορτιστές, hands free, blue tooth κ.λπ Τα προϊόντα αυτά κατασκευάζονται από υλικά που επιβαρύνουν το περιβάλλον, εάν καταλήξουν στους χώρους υγειονομικής ταφής απορριμμάτων (Χ.Υ.Τ.Α) ή και σε παράνομες χωματερές.   Στόχος του Δήμου είναι η συνειδητοποίηση από το δημότη της σημασίας που έχει η ανακύκλωση για την προστασία της φύσης και του ανθρώπου. Η δράση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 17 Μαρτίου 2012, από τις 11:00 έως τις 14:00, στην πλατεία Φλέμινγκ του Δήμου μας, όπου θα συγκεντρώνονται παλιά κινητά και αξεσσουάρ, για να σταλούν για ανακύκλωση. Στο τέλος της εκδήλωσης θα κληρωθούν δώρα στους συμμετέχοντες. Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να στηρίξουν την προσπάθειά μας αυτή.

Ο Δήμος Γλυφάδας στηρίζει τους καταναλωτές σε συνεργασία με τους παραγωγούς

Εικόνα
Ο Δήμος Γλυφάδας, με στόχο να στηρίξει τους πολίτες στην προσπάθεια τους να εξασφαλίσουν καθημερινά τα απαραίτητα, σε συνεργασία με παραγωγούς, μπορεί να βοηθήσει στη διάθεση των ακόλουθων προϊόντων Πατάτες - Ελαιόλαδο - Όσπρια Οι Δημότες και οι κάτοικοι του Δήμου που επιθυμούν να προμηθευτούν τα παραπάνω είδη από τη Δευτέρα 12.3.2012 μέχρι και την Παρασκευή 16.3.2012 θα μπορούν να συμπληρώνουν την αίτηση παραγγελίας, έντυπο της οποίας θα βρίσκεται στο ισόγειο του Δημαρχείου (Άλσους 15) από τις 09:00 έως τις 14:00 καθώς επίσης και στην ιστοσελίδα του Δήμου www.glyfada.gr Για   περισσότερες πληροφορίες: 213.2025 395-6

Ηλιούπολη:Εκδήλωση για την Ημέρα της Γυναίκας

Εκδήλωση για την Ημέρα της Γυναίκας Το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης, τιμώντας την Ελληνίδα Γυναίκα για τη συμβολή της στην Εθνική Αντίσταση και στους   κοινωνικούς αγώνες για Ελευθερία, Δημοκρατία και Κοινωνική δικαιοσύνη,   διοργανώνει, σε συνεργασία με το Δήμο Ηλιούπολης, εκδήλωση με θέμα: « Η   Ελληνίδα Γυναίκα στην Εθνική Αντίσταση και η σύγχρονη κοινωνική πραγματικότητα ». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 14 Μάρτη στις 18.00,   στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης Ηλιούπολης (Λεωφ. Σοφ. Βενιζέλου & Μ. Αντύπα). Αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής:

AΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ Πατάτες απο το Νευροκοπι την Κυριακή 11 Μαρτίου α

Εικόνα
Ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης ανακοίνωσε ότι θα διατεθούν πατάτες Νευροκοπίου σε τιμή παραγωγού.   Οι πατάτες θα διατίθενται σε συσκευασίες των 10, 20 και 30 κιλών προς 0,30 ευρώ το κιλό. Η διάθεση θα γίνει από τους ίδιους τους πατατοπαραγωγούς την Κυριακή 11 Μαρτίου από τις 10.00 στην οδό Τριπόλεως 19 στην Αργυρούπολη, απέναντι από την είσοδο του κολυμβητηρίου. Για παραγγελίες, λειτουργεί ο τηλεφωνικός αριθμός                 213 2018704           μέχρι την Παρασκευή 9 Μαρτίου 14:00.

Το Κίνημα της Πατατας και στον Δήμο Ελληνικού

Εικόνα