Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Σεπτεμβρίου 11, 2011

Αγιασμός για τη Νέα Σχολική Χρονιά

Εικόνα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ « Η Γνώση στον Άνθρωπο είναι στοιχείο και λόγος ελευθερίας. Όσα περισσότερα πνευματικά εφόδια κατακτά τόσο πιο ελεύθερος, ανεξάρτητος και δυνατός γίνεται. Να εκμεταλλευτείτε τα σχολικά χρόνια γιατί αποτελούν σημαντική για εσάς περιουσία. Αδράξτε τη Γνώση και οπλιστείτε για τη Ζωής σας και το Μέλλον σας», προέτρεψε ο Δήμαρχος Κώστας Κόκκορης τους μαθητές των σχολείων που επισκέφθηκε στο πλαίσιο του αγιασμού για τη νέα σχολική χρονιά . « Από την πλευράς μας ως Δημοτική Αρχή θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε ώστε να έχετε κατάλληλες εγκαταστάσεις με στόχο την εύρυθμη λειτουργία των σχολείων. Καλή χρονιά, Υγεία, και Δύναμη ». Ο Δήμαρχος Κώστας Κόκκορης επισκέφθηκε τα σχολεία: 3 ο Γυμνάσιο - Λύκειο, 5 ο Γυμνάσιο -Λύκειο, 5 ο Δημοτικό, 3 ο και 18 ο Δημοτικό, συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους, Πόλης Στάθη Γεωργούλα, Καθαριότητας Δημήτρη Τσαμπίρα, Πολεοδομίας Αρ. Παναγόπουλο καθώς και την Πρόεδρο επιτροπής Παιδείας Μαρία Βουγιουκλή. Επισυνάπτονται φωτό

ΓΙΟΡΤΗ ΚΡΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥς ΚΡΗΤΕΣ ΓΛΥΦΑΔΑς

Εικόνα
                                                                                                                                                          Πρόσκληση Θα αισθανθούμε μεγάλη χαρά και θα είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς η παρουσία σας το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου   2011 στις 21:00 στην εκδήλωσή μας   ‘   Στους Δρόμους του Διονύσου   ‘ που συνδιοργανώνουμε με το Δήμο Γλυφάδας στη θέση Πατητήρι ( τέρμα της οδού Κων/νου Αθανάτου) .

Δήμος Ηλιούπολης:,42Η Εθελοντική Αιμοδοσία την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου

Εικόνα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο Δήμος Ηλιούπολης, συνεχίζοντας με συνέπεια και επιμονή την κοινωνική προσφορά στους κατοίκους του, διοργανώνει την του 2011, και ώρα 9:00 π.μ. έως 13:00 στο Δημαρχείο Ηλιούπολης (αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου, Σοφ. Βενιζέλου 114 ). Η αιμοδοσία γίνεται σε συνεργασία με το κέντρο αιμοδοσίας του Περιφερειακού Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Γ.Γεννηματάς». Η συμμετοχή σας στην προσπάθεια του Δήμου για την αύξηση του αριθμού των εθελοντών αιμοδοτών μας θα είναι καθοριστική. Στόχος του δήμου μας είναι   η αμεσότερη εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας σε κρίσιμες ώρες και η αυτάρκεια σε αίμα.  

ΓΛΥΦΑΔΑΣυναντηση με τους Διευθυντες Σχολειων

Εικόνα
Συνάντηση-καλωσόρισμα με τους Διευθυντές των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της προέδρου της δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Μαρίας Βουγιουκλή και του τμήματος Παιδείας του Δήμου, παρουσία του Δημάρχου Κώστα Κόκκορη.

Συνεντευξη Τυπου του Μικη Θεοδωρακη και των 3 Δημαρχων για το Ελληνικο

Εικόνα
«Είναι συμβολικό το όνομα Ελληνικό γιατί από εκεί αρχίζει το ξήλωμα της Ελλάδος » και όλο το τίμημα του Ελληνικού θα πάει στους τοκογλύφους και δεν είναι παρά μόνον οι ληστρικοί τόκοι ελαχίστων μόνο μηνών » ανέφερε κατά την ομιλία του ο Μίκης Θεοδωράκης,   καλώντας τους καλλιτέχνες, τη νεολαία και το λαό να πάρουν τη δική τους θέση στη μάχη, του Ελληνικού « θέλουμε να πείσουμε τον κόσμο ότι έχει τεράστια δύναμη. Εγώ ψυχολογικά προετοιμάζομαι για μάχη. Ας είμαι παράλυτος, ακόμα και με καροτσάκι να είμαι, θα δώσω μάχη » στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε μαζί με τους δημάρχους Αλίμου, Γλυφάδας και Ελληνικού-Αργυρούπολης, με αφορμή την κεντρική ομιλία αλλά και τη συναυλία που θα δώσει στο Φεστιβάλ Αντίστασης και Δημιουργίας για το Ελληνικό, την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου στις 8 μ.μ., στον εξωτερικό χώρο του κτιρίου Ξιφασκίας (πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο). Ο Δήμαρχος Αλίμου Θάνος Ορφανός μεταξύ άλλων τόνισε «η παρουσία του Μίκη Θεοδωράκη τιμά τους Δήμους που συμπαρίστανται στην Επιτροπή

Δ.Σ ΓΛΥΦΑΔΑς ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ

Σας   προσκαλούμε   σε   συνεδρίαση ,   που   θα   γίνει    στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου του Δήμου μας στην οδό Άλσους 15 ,          την     14η     Σεπτεμβρίου 2011 ,   ημέρα   Τετάρτη και ώρα   8.00   μ.μ. για να συζητήσουμε   και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω   θέματα :

Εκλογή εκπροσώπων στην Π.Ε.Δ. Αττικής και άλλες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλιουπολης

Εικόνα
  Με μοναδικό θέμα την εκλογή εκπροσώπων στην Γενική Συνέλευση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Αττικής, συνεδρίασε στις 8/9/11 το Δημοτικό Συμβούλιο. Από τη μυστική ψηφοφορία αναδείχθηκαν οι παρακάτω εκπρόσωποι:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΡΗΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Το Δ.Σ. του Συλλόγου Κρητών Ελληνικού «Ο ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ» Σας Προσκαλεί στη Γιορτή Τσικουδιάς «ΚΑΖΑΝΕΜΑΤΑ 2011» που θα γίνει το Σάββατο, 17 Σεπτέμβρη και ώρα 20:00 στον προαύλιο χώρο των γραφείων του Συλλόγου (κτήριο 403-4 στην πρώην Αμερικανική Βάση) Σε περίπτωση βροχής   η εκδήλωση θα γίνει στο Πολιτιστικό  Κέντρο   του Ελληνικού[εντός της πρώην Αμερ. βάσης] . Στη λύρα ο Αντώνης Κεχαγιαδάκης και στο λαούτο ο Αδαμάντιος Λαδουκάκης, και αφεθείτε,………   στην απόλαυση του Κρητικού πιλαφιού  και του αντικριστού από τους γνώστες του είδους [ Ζωνιανά] ,την  τσικουδιά  και το καλό κρασί .   .                                                                    Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα. Μετά Τιμής Για το Δ.Σ. Ο πρόεδρος                                                                     Ο γεν. γραμματέας                       Δημήτρης Σταματάκης                                              Βαγγέλης Τσαγκ