Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Φεβρουαρίου 10, 2013

‘’ ΕΝΩΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ‘’

Το υπό ίδρυση σωματείο ‘ ΕΝΩΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ‘στις 8 Μαρτίου 2013 και ώρα 21:30 γιορτάζει την ημέρα της γυναίκας στο κέντρο ‘Λαδοφάναρο ‘ .  Τιμή πρόσκλησης13 ευρώ το άτομο με πλήρες μενού και κρασί ή αναψυκτικό .
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνείστε : Μαυρακάκη Ελένη : 6946466720
Η ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Εικόνα
Ο Όμιλος «Νέοι Ορίζοντες Φιλίας» (http://www.nhof.eu/arxes.php) είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ιδρύθηκε το 2001 και αριθμεί αρκετά παραρτήματα σε όλη την Ελλάδα. Σήμερα έχει 714 εγγεγραμμένα μέλη και 2000 περίπου φίλους σε όλη την Ελλάδα κυρίως από νέους ανθρώπους. Στα 13 χρόνια λειτουργίας του, έχει δείξει πλούσια δράση σε τομείς όπως : της φιλανθρωπίας, του πολιτισμού, του  περιβάλλοντος και του  αθλητισμού, σε τοπικό επίπεδο στην Αττική αλλά  πανελλήνια δράση. Ο πρόεδρος κ. Δρίτσας και το διοικητικού συμβούλιο έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αναγνώρισή της τοπικής μας κοινωνίας. Την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013 όπως κάθε χρόνο ,  ο όμιλος έκοψε την Βασιλόπιτά του. Στην αρχή της Εκδηλώσεως υπήρχε η εισαγωγική ομιλία του Προέδρου κάνοντας ένα απολογισμό για τις δράσεις του ομίλου για το παρελθόν έτος 2012 και τον προγραμματισμό και τους στόχους του 2013.

   Στη συνέχεια ακολούθησε Μουσικό πρόγραμμα
 με μουσική δωματίου. Μετά ακολούθησαν οι βραβεύσεις του Ο…

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

«Η ΠΙΝΔΟΣ» ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΤΚ 16561 ΤΗΛ.: 210 9627535,690 6958721 e-mail: segpindos@gmail.com
ΟΣύλλογοςΗπειρωτών Γλυφάδας«Η ΠΙΝΔΟΣ»σαςπροσκαλείστην εκδήλωση που διοργανώνειγια την συμπλήρωση εκατό ετών από την απελευθέρωση των Ιωαννίνων, την Κυριακή24Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 19:00 στο Κινηματοθέατρο«ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ» (Ανατολικής Ρωμυλίας 127-Άνω Γλυφάδα). Προσκεκλημένοςγια να αναπτύξει το θέμα ο Καθηγητής του ΠαντείουΠανεπιστημίου κ. ΔονάτοςΠαπαγιάννης. Η εκδήλωση πλαισιώνεται από τα χορευτικά τμήματατου Συλλόγου μαςκαι τηνσυμμετοχήχορευτικού τμήματος του ΣυλλόγουΚρητώνΓλυφάδας «Η ΚΡΗΤΗ»προςτιμήντηςσυμβολής των Κρητώναγωνιστών για την απελευθέρωση της Ηπείρου και των Ιωαννίνων από τον τουρκικό ζυγό.Είσοδος  ελεύθερη. ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. Η ΠΡΟΕΔΡΟΣΟΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΜΑΡΙΑ ΔΟΚΟΠΟΥΛΟΥΤΑΣΟΣΚΑΤΟΠΟΔΗΣ

Γλυφαδα:Δωρεάν Εξέταση ψηφιακής μαστογραφίας

Εικόνα

Γλυφαδα:Συνεχίζεται το δωρεάν πρόγραμμα παιδικού εμβολιασμού

Εικόνα

Σύλλογος Κρητών Ελληνικού έκοψε την Αγιοβασιλόπιτα με ια αξέχαστη κρητική βραδιά.

Εικόνα