Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Σεπτεμβρίου 4, 2011

Με λαμπρότητα ο πρώτος πανηγυρικός Εσπερινός στο Νέο Κοιμητηριακό Ναό της Γλυφάδας

Εικόνα
.
   Την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου τρ. ε.  και ώρα 6.30 μ.μ. , τελέσθηκε ο πρώτος πανηγυρικός Εσπερινός  μετά Αρτοκλασίας, για της Εορτής του Γενεσίου της Παναγίας μας, στο Ομώνυμο Ιερό Παρεκκλήσιο του νέου Κοιμητηριακού Ναού του νέου επίσης Κοιμητηρίου Γλυφάδας.

Πλήθος κόσμος, πολλοί Κληρικοί, ο Δήμαρχος και σχεδόν σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου,  αψήφησαν την μεγάλη αναφορική απόσταση και τον ανώμαλο δρόμο και ανέβηκαν στο  Νέο Κοιμητηριακό  Ναό, για την τέλεση του Πανηγυρικού Εσπερινού, χοροστατούντος του Ποιμενάρχη μας Μητροπολίτη Γλυφάδας κ. Παύλου.
http://youtu.be/vszJ2LblbiY (βλέπε βίντεο)

 θεωρώντας την ανταπόκριση κόσμου στην πρόσκληση του Ποιμενάρχου γιας και την παρουσία τους και για συμμετοχής τους   στον Εσπερινό, ως το καλύτερο δώρο που θα μπορούσαν να του κάνουν και κατά χειροκροτήθηκε! Στη συνέχεια προέβει σε μια σύντομη Θεολογική ανάλυση του Απολυτίκιου της Εορτής.   Κλείνοντας την ομιλία του ο  Σεβασμιώτατος  ευχαρίστησε ιδιαιτέρως, τον Μεγάλο Ευε…

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ “ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ”

ΔΗΜΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑς΅ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΣΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ

Εικόνα
Με αφορμή, το ρεπορτάζ που προβλήθηκε σήμερα στην εκπομπή «ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ» του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ σχετικά με τη θεία λειτουργία που πραγματοποιήθηκε στο ναό Γέννησης της Θεοτόκου, αλλά και τα σχόλια και τις αναφορές των συντελεστών της εκπομπής (κ.κ. Λυριτζή, Οικονόμου και Λάππα), σχετικά με το νέο κοιμητήριο Γλυφάδας, ταοποία περιείχαν αναλήθειες και μη διασταυρωμένα στοιχεία, καθώς και την άρνηση των συντελεστών της εκπομπής να δώσουν τη δυνατότητα απάντησης, όταν ο Δήμαρχος Κώστας Κόκκορης ζήτησε να μιλήσει, στο πλαίσιο της αμερόληπτης και αντικειμενικής ενημέρωσης του τηλεοπτικού κοινού, θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι:

Eπιστολη του Μητροπολίτη Γλυφάδας κ.κ. Παύλου προς τον Πρωθυπουργο

Εικόνα
ελληνικηδημοκρατια ΙΕΡΑΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣΓΛΥΦΑΔΑΣ ΒΑΣΙΛΕΩΣΠΑΥΛΟΥ 2- 16673ΒΟΥΛΑ Τηλ.210-9658849fax:210-9657210 www.imglyfadas.grE-mail: imglyfadas@acn.gr

ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ

49 χρόνια ιστορίας για το Γκολφ Γλυφάδας

Εικόνα

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ:Ηλεκτρονική Διαβούλευση για το Τεχνικό Πρόγραμμα 2012

Προκειμένου να καταρτισθεί το Τεχνικό Πρόγραμμα 2012 με την ευρύτερη δυνατή συμμετοχή των φορέων και των δημοτών, η Δημοτική Αρχή καλεί όσους ενδιαφέρονται, να συμμετάσχουν σε Ηλεκτρονική Διαβούλευση, καταθέτοντας τις προτάσεις τους, για την αναβάθμιση των υποδομών της πόλης.