Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μαρτίου 13, 2011

Το Δημαρχείο Γλυφάδας διάλεξε για τον γαμο του Ποδοσφαιριστης Νικος Σπύρόπουλος

Εικόνα
Το Δημαρχειο Γλυφάδας διάλεξε για τον γάμο του ο Ποδοσφαιριστης του Παναθηναικού  Νίκος Σπυρόπουλος Σε μια λιτή τελετή παρουσία του Δημαρχου Κώστα Κοκκορη και των κουμπάρων  ο νίκος και η καλή του ένωσαν τις τυχες τους. Βιον ανθοσπαρτον.

Mε επιτυχία και νότα αισιοδοξίας πραγματοποιήθηκε η αναδάσωση στον Υμηττό από τον Περιβαλλοντικό Σύλλογο Αττικής ''ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ''

Εικόνα
Mε επιτυχία και νότα αισιοδοξίας πραγματοποιήθηκε η αναδάσωση στον Υμηττό από τον Περιβαλλοντικό Σύλλογο Αττικής ''ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ'' την Κυριακή 13 Μαρτίου

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ:ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ

Εικόνα
Ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Ηλιούπολης, σε συνεργασία με τον Γ.Σ. «ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ», διοργάνωσε αγώνες στίβου για μαθητές των Δημοτικών Σχολείων Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή, 13 Μαρτίου 2011, και φιλοξενήθηκαν στο Γ΄ Αθλητικό Κέντρο Στίβου «Χαλικάκι».

ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ
24Μαρτίου ·Γενικός Σημαιοστολισμός των καταστημάτων του Δήμου, του Δημοσίου, των Ν.Π.Δ.Δ., των Τραπεζών, των Οργανισμών, καθώς και των ιδιωτικώνκαταστημάτων, των οικιών, των οδών και των πλατειών μέχρι και τη δύση της 25ης Μαρτίου.
Εικόνα

Μεγaλη επιτυχία στον χορό Νεολαίας της Ενωσης Κρητών

Εικόνα
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήσε η Νεολαία του Συλλόγου των Κρητών Γλυφάδας"Η ΚΡΗΤΗ" τον ετήσιο χορό της. Η εκδήλωση σκέφτηκε με απόλυτη επιτυχία με γλέντι, χορό και φαγητό από την ιδιαίτερη Πατρίδα. Κοντά στην Νεολαία ήταν , όπως ειναι φυσικό ο Πρόεδρος των Κρητών και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Σηφάκης Γιώργος, η Γραμματέας των Κρητών κ. Μαυράκη, ο Δημοτικος Συμβουλος κ. Δημητρης Αγγελάτος, η Υπέυθυνη Παιδείας του Δήμου κ. Βουγιουκλή, και ο Αντιδήμαρχος Πόλης κ. Σταθης Γεωργούλας , ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Νεολαίας κ. Βουγιουκλής κ.α
Η Κρήτη άλλωστε όπως λεεί η Μαντινάδα..
δεν είναι νησί αλλά ιδέα!!!

ΕΘΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ «ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΛΙΟΥΓΚΑΣ»

Μπαράζ ληστειών στη Γλυφάδα.

Εικόνα
Μπαράζ ληστειών το τελευταίο καιρό στη Γλυφάδα.Συγκεκριμένα πολλοί δημότες γύρισαν στα σπίτια τους βρίσκοντας τα.. άδεια.!

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο σημερα στην Ηλιούπολη

Εικόνα
Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθείσήμερα  14 Μαρτίου, στις 13:00, στην Κεντρική Πλατεία της Ηλιούπολης (Πλατεία Εθνικής Αντίστασης), με αφορμή τις επερχόμενες συγχωνεύσεις/καταργήσεις σχολικών μονάδων της πόλης μας. Για τη διευκόλυνση των καθηγητών, ώστε να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο, η Ζ' Ε.Λ.Μ.Ε. προκήρυξε στάση εργασίας από τις 12:00 έως τις 14:00.
Η ανακοίνωση της Ζ' Ε.Λ.Μ.Ε. έχει ως εξής:
     Το Δ.Σ. της Ζ΄ ΕΛΜΕ καλεί το σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας να συμμετάσχει στα συλλαλητήρια που διοργανώνει ενάντια στις συγχωνεύσεις των σχολείων σε Βύρωνα και Ηλιούπολη.
     Πιο συγκεκριμένα τα συλλαλητήρια θα πραγματοποιηθούν:
Την Παρασκευή 11/03 στις 12:30 το μεσημέρι στο Δημαρχείο Βύρωνα.Τη Δευτέρα 14/03 στις 13:00 το μεσημέρι στην κεντρική πλατεία της Ηλιούπολης.
     Για το λόγο αυτό και προς διευκόλυνσή των συναδέλφων κηρύσσει δίωρη στάση εργασίας (12 – 2 για τον πρωϊνό κύκλο και 2 – 4 για τον απογευματινό), στις 11/03 και στις 14/03.
     Η συμμετοχ…