Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Φεβρουαρίου 20, 2011

Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Βουλιαγμένης. Περιορισμοί σε λωρίδες κυκλοφορίας

Εικόνα
Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ισχύουν έως και τα τέλη Απριλίου στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, καθώς ξεκινούν οι εργασίες για τον περιβάλλοντα χώρο του σταθμού του μετρό «Αργυρούπολη».
Συγκεκριμένα:

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ:ΚΑΘΑΡΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ:ΚΑΘΑΡΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Εικόνα
 Το πρωί της Καθαρής Δευτέρας, 7 Μαρτίου, από τις 10:00 έως τις 14:00, το Πολιτιστικό Κέντρο θα μεταμορφώσει το Χαλικάκι, την περιοχή που βρίσκεται κοντά στην Αγία Μαρίνα, σε ένα πρωτότυπο ψυχαγωγικό πάρκο, όπου μικρά και μεγάλα παιδιά θα απολαύσουν πλήθος από παιχνίδια, δραστηριότητες και εκπλήξεις.

Γλυφάδα: Κάθε Πέμπτη δεχεται τους Πολίτες ο Δήμαρχος ακομα και χωρίς ραντεβου

Εικόνα
Κάθε Πέμπτη μετά τις 5.00 το απόγευμα ο Κώστας Κόκορης Δήμαρχος Γλυφάδας, περιμένει τους πολίτες να συζητήσουν θέματα της πόλης που τους αφορούν.   Σεβόμενοσ την ψήφο του Πολιτη ο Δήμαρχος δέχεται τους Δηότες Γλυφάδα ακομα και χωρίς Ραντεβου. Μια πολύ καλή κίνηση στο πλαίσιο του ανοιχτού διαλόγου για  την καλυτέρευση της ποιότητας ζωής στη Γλυφάδα

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

Εικόνα
Την διαγραφη της κ. Μάτας Παπαναστασιου  από την Ένωση Ελληνίδων για την Οικογένεια και τη Νεότητα της ιδρύτριας και Πρόεδρου του παραρτήματος Γλυφάδας κα Μάτας Παπαναστασίου σύμφωνα με το ακόλουθο δελτίο τύπου που εξέδωσε η κεντρική διοίκηση: "Κατόπιν απόφασης του Δ.Σ. της Κεντρικής Διοίκησης της Ένωσης Ελληνίδων για την Οικογένεια και τη Νεότητα η κυρία Μάτα Παπαναστασίου έχει διαγραφεί από μέλος της Οργάνωσης και έπαψε να είναι Πρόεδρος του Παραρτήματος ΕΝ.Ε.Ο.Ν. Γλυφάδας από τις 15 Δεκεμβρίου 2010.  " Άγνωστοι μέχρι στιγμής παραμένουν οι λόγοι της διαγραφής της κας Παπαναστασίου αφού  δεν αναφέρει τους λόγους που οδήγησαν το Δ.Σ. στην απόφασή του.

συνεδρίασητου Δ.Σ. Γλυφάδας

Ηλιουπολη:Η Δημοτική Αρχή στηρίζει τους επιχειρηματίες της πόλης

Στο πλαίσιο της προσπάθειας της νέας Δημοτικής Αρχής να αναπτύξει με τον επιχειρηματικό κόσμο της πόλης μια σχέση συνεργασίας και αμοιβαίας προσπάθειας, για την επίλυση των ποικίλων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν, έγινε χθες στο Δημαρχιακό Μέγαρο μία πρώτη συνάντηση με τους ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, που εδρεύουν στο κέντρο της πόλης.

ΘΕΜΑ: Δήλωση υποψηφιότητας για την θέση του ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ του ΔΗΜΟΤΗ και της ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Εικόνα
(σχετική η υπ΄αρ. 3927/26-1-2011 προκήρυξη του κ. Δημάρχου) ΑγαπητήκυρίαΠρόεδρε, ΚυρίεςκαιΚύριοιΔημοτικοίΣύμβουλοι Ο νέος θεσμός του ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ του ΔΗΜΟΤΗ και της ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ,απαιτείτο πρόσωπο που θα κληθεί να τον υπηρετήσει να είναι <<εγνωσμένου κύρους και εμπειρίας>>.

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Εικόνα