Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Δεκεμβρίου 16, 2012

Ευχες απο τον Δημο Γλυφάδας

Εικόνα

Νέος Πρεσβύτερος στην Ιερά Μητρόπολη Γλυφάδας Ε. Β. Β. και Β. και χειροθεσία πρωτοπρεσβυτέρου.

Εικόνα
Από τον Πρεσβύτερο Αντώνιο Χρήστου
Τη Κυριακή  16η  Δεκεμβρίου 2012, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Βούλας, ιερούργησε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Παύλος  μαζί με πλειάδα κληρικών από πολλές Μητροπόλεις της Εκκλησίας της Ελλάδος.  Κατά την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας, τελέσθηκε η εις Πρεσβύτερον Χειροτονία του Ιεροδιακόνου του Ιερού Ναού π. Δημητρίου, Σαμαρά.

Ο Χειροτονούμενος κατά την ομιλία του είπε τα εξής :
Σεβασμιώτατε πάτερ και Δέσποτα,Τί ἀνταποδώσω τῷ Κυρίῳ περὶ πάντων, ὧν ἀνταπέδωκέ μοι;

Τελικοί Αγώνες Τένις

Εθελοντική Εργασία για το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Εικόνα

Γλυφάδα:και τα φώτα.άναψαν με ορθοπεταλιά.

Εικόνα
Με έναν πρωτότυπο τρόπο άναψε τα φώτα στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο της Γλυφάδας
 Τα εγκαίνια έγιναν στην Πλατεία Βάσως Κατρακη..και τα φώτα.άναψαν  με ορθοπεταλιά..Τρία στατικά ποδήλατα και στο πετάλι ο Δήμαρχος Γλυφάδας ο τραγουδιστής και Δημοτικός Σύμβουλος Πέτρος Ίμβριος και ο Ποδοσφαιριστής Μπατίστα .Αργυρουπολη:Ιστορικό γεγονός η ένωση των τριών παρατάξεων σε μία και η Διακήρυξη Ενότητας τους

Εικόνα

Διοργάνωση Χριστουγεννιάτικης Ενοριακής Αγορά στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Βούλας

Εικόνα
Το διάστημα 16 έως 31 Δεκεμβρίου 2012, η Ιερά Μητρόπολη Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρης, διοργανώνει όπως κάθε χρόνο τον καθιερωμένο «Έρανο Αγάπης» ενόψει των Εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Στο πλαίσιο αυτό, το Φιλόπτωχο Ταμείο του Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου Βούλας, αποφάσισε να διοργανώσει «Χριστουγεννιάτικη Αγορά» στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού από τη  Κυριακή 16 έως 23 Δεκεμβρίου 2012.
   Ο Σκοπός της προσπάθειας  είναι τριπλός: α) Να διατεθούν όσο δυνατόν περισσότερα κουπόνια του Εράνου Αγάπης, β) Να ενισχυθεί η Τράπεζα Αγάπης του Ιερού Ναού και γ) Να υπάρχει η δυνατότητα στους  καιρούς οικονομικής κρίσης που ζούμε, με λίγα χρήματα να αγοράσουν όλοι σε συμβολικές και άρα πολύ καλές τιμές δώρα  προϊόντα για τους ίδιους και τους οικείους τους.
   Όσοι επισκεφτούν την Χριστουγεννιάτικη Αγορά θα βρουν στολίδια, κεριά, δώρα, διακοσμητικά, χειροποίητα και παραδοσιακά γλυκά, λευκά είδη, παιχνίδια, κάρτες, βιβλία, όλα προσφορές Ενοριτών …