Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιανουαρίου 23, 2011

Ομιλία για τους 3 Ιεράρχες (27/1/2011)

Εικόνα

ΠΡΟΣΚΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση , που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας, στην οδό   Άλσους 15 , την 1 η Φεβρουαρίου   2011 ,   ημέρα   T ρίτη   και ώρα 10.00   π.μ. για   να   συζητήσουμε   για τα   παρακάτω    θέματα : Εκλογή Αντιπροέδρου Επιτροπής Ποιότητας Ζωής. Λήψη απόφασης αναφορικά με τη χορήγηση (ανανέωση) άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων «Στερεοφωνικού συγκροτήματος» έτους 2011, για το κατάστημα ή επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος που λειτουργεί ως «ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ – ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ – ΜΠΑΡ – ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ» με διακριτικό τίτλο « FACES » στην οδό Ζησιμοπούλου αρ. 10 του Δήμου μας, ιδιοκτησίας της «Ι.ΔΟΝΤΑΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. » νόμιμα εκπροσωπούμενης   από τον κ. Ιωάννη ΔΟΝΤΑ του Βασίλειου. Λήψη απόφασης αναφορικά με τη χορήγηση (ανανέωση) άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων «Στερεοφωνικού συγκροτήματος» έτους 2011, για το κατάστημα ή επιχείρηση υγειονομικού ενδι

Το πρόγραμμα για τις απόκριες ανακοίνωσε ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης .

Εικόνα
Λίγο πριν ανοιξει το Τριώδιο και ο Δήμος έχει ήδη προγραμματίσει τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν και οι οποίες  αρχίζουν την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου και τελειώνουν τη Δευτέρα 7 Μαρτίου με τα Κούλουμα.  Τα δρώμενα θα λάβουν χώρα σε Αργυρούπολη και Ελληνικό. Συγκεκριμένα :

ΚΟΠΗ ΠΙΤΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ 'ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ- ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

Εικόνα

ΓΛΥΦΑΔΑ :ΑΠΕΒΙΩΣΕ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΦΩΤΗΣ

Εικόνα
  Απεβίωσε σήμερα  ο νεοεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος Γλυφάδας Θανάσης Φώτης μετά από σκληρή μάχη που έδωσε για 15 περίπου ημέρες ύστερα από το ξαφνικό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη. Ο εκλιπών ήταν 48 ετών και εξελέγη δημοτικός σύμβουλος στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές εκφράζοντας μεγάλη μερίδα των δημοτών της Γλυφάδας. Τα θερμά συλληπητήρια στην οικογένειά του..

Ενοπλες ληστείες σε Γλυφάδα

Εικόνα
Πέντε λεπτά πριν από τις 6, τέσσερις ένοπλοι που είχαν στήσει ενέδρα έξω από το σούπερ μάρκετ Λιντλ στη διασταύρωση Βουλιαγμένης και Ανθέων ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους που άνοιξαν το κατάστημα, άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό και εξαφανίστηκαν.

Δημοτικη Αρχη ΓλυφαδαςΕπιστολή συμμόρφωσης με τις ισχύουσες διατάξεις του κανονισμού καθαριότητας

Επιστολή συμμόρφωσης με τις ισχύουσες διατάξεις του κανονισμού καθαριότητας έστειλε η νέα δημοτική αρχή τους  λαϊκατζήδες. Κάπου πρέπει να τελειώνει η ελαστικότητα των διοικούντων και να εφαρμοστούν οι κανονισμοί. Η επιστολή που εστάλη και που σημειωτέον ο ίδιος ο Δήμαρχος πήγε στη λαϊκή της Πέμπτης και τους ενημέρωσε με αυστηρό τρόπο, έχει ως εξής:

Με επιτυχία η Εθιμοτυπική Πίτα του Εξωραϊστικού Συλλόγου «Ο Παρθενών» Α. Γλυφάδας

Εικόνα
  Με επιτυχία   πραγματοποιήθηκε η κοπή της Εθιμοτυπική ς Πίτας του Εξωραϊστικού Συλλόγου «Ο Παρθενών» Α. Γλυφάδας Νέα Χρονιά Νέα Δημοτική Αρχή και η ευχή όλων «Καλή Δουλειά» σε μια περίοδο που η Συλλογικές αλλά και οι Τοπικές Κοινωνίες καλούνται να δώσουν μια μάχη εντοπιότητας από το δικό τους μετερίζι για την προκοπή του τόπου.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 27/1/2011

Σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2011, και ώρα 19:00, θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο, στη ν αίθουσα του Δημαρχιακού Μεγάρου «Κώστας Κονδύλης», (Σοφ. Βενιζέλου αριθ. 114), με θέματα:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ Την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 10.30 π.μ. στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης , το «ΕΝΩΤΙΚΟ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ» (ΕΝΑΚ) κόβει την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Εκπρόσωποι των πολιτιστικών φορέων της πόλης μας, θα επενδύσουν με θεατρικά δρώμενα και μουσική του τόπου τους την εκδήλωση μας. Σας περιμένουμε Ο επικεφαλής Δημήτρης Πανταζόπουλος Τηλεφ. Γραφ. 2110141163                                                                                           Κιν.6944765564

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΠΙΘΑΝΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

Τις τελευταίες μέρες ο Δήμος παρακολουθεί με ενδιαφέρον, αγωνία και ερωτηματικά τις ανακοινώσεις φορέων της πόλης μας, με θέμα συγχωνεύσεις ή καταργήσεις σχολικών μονάδων και συμπτύξεις τμημάτων.  Οι ανακοινώσεις αυτές προσδίδουν μία διάσταση υποβάθμισης της ποιότητας του δημόσιου σχολείου και αποδίδουν στις πληροφορίες αυτές μυστικοφανείς διαδικασίες!       Στην προσπάθειά μας να πληροφορηθούμε την ακριβή διάσταση του ζητήματος, πήραμε την απάντηση από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Αττικής ότι πρόκειται για διαδικασία η οποία βρίσκεται στο στάδιο της προεργασίας, αφού δεν έχει βγει η σχετική εγκύκλιος από το Υπουργείο Παιδείας.       Από τη δική μας πλευρά θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια και θα είμαστε σε συνεχή ετοιμότητα, ώστε η επίσημη έναρξη της διαδικασίας αυτής - στην οποία ο Δήμος έχει λόγο μέσω της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας - να περιέχει όλα εκείνα τα στοιχεία και την πληροφόρηση, τα οποία θα οδηγούν στην υπεράσπιση του δημόσιου σχολείου, και θα εξασφαλίζουν την απρ