Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Φεβρουαρίου 13, 2011

ΟΙ ΣΥΝΕΝΩΣΕΙΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

δελτιο τυπου

Επιμένοντας στη διαφάνεια και την πλήρη ενημέρωση των δημοτών, θα θέλαμε να πληροφορήσουμε τους συμπολίτες μας, για τις εξελίξεις στο θέμα των συνενώσεων των σχολείων της πόλης μας, το οποίο γνωρίζουμε ότι απασχολεί πολλούς γονείς και εκπαιδευτικούς.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Μένω στην Ηλιούπολη, απογράφομαι στην Ηλιούπολη

Ολοκληρώθηκε στο ΣΕΦ το τοπικό κύπελλο Αττικής της επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Εικόνα
Κυπελλούχος στους άνδρες αναδείχτηκε η ομάδα του ΑΣ ΠΕΡΑ ΑΘΗΝΩΝ και στις γυναίκες η ομάδα του ΑΣ Πνευματικού κέντρου Δήμου Ταύρου. Η ομάδα του ΠΕΡΑ στους άνδρες επικράτησε στον τελικό επί του ΑΟ ΤΑΤΑΥΛΑ με σκορ 4-0 και στις γυναίκες η ομάδα του Ταύρο επικράτησε του ΠΕΡΑ επίσης με 4-0.

Η Ένωση Ποντίων Γλυφάδας "Η ΡΩΜΑΝΙΑ",σας προσκαλει στον Αποκριατικο χορό της

Εικόνα
ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΟΝΤΟΥ (ΚΟΝΙΤΣΗΣ) – ΓΛΥΦΑΔΑ ΤΗΛ. & ΦΑΞ: 2109646087 www.romania-glyfada.gr E-mail: info@romania-glyfada.gr Κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας: 6977505890 (ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΜΑΣΚΕ!)             Η Ένωση Ποντίων Γλυφάδας "Η ΡΩΜΑΝΙΑ", πιστή στο ετήσιο ραντεβού της, σας προσκαλεί σε μια βραδιά ξέφρενου κεφιού και γλεντιού, το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011 και από ώρα 21:30, στην αίθουσα του συλλόγου, στην Πλατεία Πόντου (Κονίτσης) στην Αγία Τριάδα, Γλυφάδα.             Στους δύσκολους καιρούς που περνάμε ως κοινωνία, αποφασίσαμε η είσοδος στο πάρτυ να είναι δωρεάν, άρα τα μόνα που χρειάζεται να φέρετε μαζί σας είναι:  1) Η απαραίτητη μεταμφίεση  και 2) Το κέφι σας και η όρεξή σας να περάσουμε καλά.             Για τη διασκέδασή μας θα φροντίσουν οι: Γιάννης Ταϊλαχίδης  (λύρα και τραγούδι) και  Θεοδόσης Ευφραιμίδης (νταούλι), οι οποίοι θα παίξουν ζωντανή, ποντιακή και όχι μόνο, μουσική και ο DJ Αντώνης Λάζος, ο οποίος με τις μουσικές του επιλογές, αλλά και τα απαραίτητα φώτα και άλλα εφφέ, θα …

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΓΛΥΦΑΔΑ;ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

Σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση , που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας, στην οδό Άλσους 15, την 18η Φεβρουαρίου2011,ημέραΠαρασκευή και ώρα 10.00 π.μ. γιανασυζητήσουμεγια ταπαρακάτωθέματα:

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ:ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟΓΡΑΦΕΩΝ

MOV00C.MOD ΕΑΚ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ Ν. ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ

Εικόνα

MOV00C.MOD ΕΑΚ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ Ν. ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ

Εικόνα