Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Φεβρουαρίου 27, 2011

Tο νέο διοικητικ ό συμβούλιο της νέας Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης (πρώην ΔΕΑΠ)

Εικόνα
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ο Δήμαρχος Γλυφάδας κύριος Κόκκορης
 Αντιπρόεδρος Δημήτρης Τσακίρης Μέλος Κιρκιλίτση Μαριάννα Μέλος Παλιούρας Βασίλης. Μέλος Κολοβός Βασίλης Μέλος Καρατσιώλη Ευαγγελία. Μέλος Μακρής Σπύρος

Ετήσιος χορός νεολαίαςης Ένωσης Κρητών Γλυφάδας ‘

Δ Η Λ Ω Σ Η ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΙΑΧΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ του ΔΗΜΟΤΗ

Εικόνα
Μετά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 28/02/2011, όπου παρά τις 4 ψηφοφορίες δεν κατέστη δυνατή η εκλογήτουκαι της ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ, αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω, όλες και όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους που με τίμησαν με την ψήφο τους, καθώς και τις και τους συνυποψήφιους μου για την ευγενική άμιλλα που υπήρξε μεταξύ μας.

ΓΛΥΦΑΔΑ:ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΑς ΔΕΥΤΕΡΑΣ

Παρέμβαση του Τάσου Ταστάνη, Αρχιτέκτονα – Δημοτικού Συμβούλου Γλυφάδας με την Αριστερή Ριζοσπαστική Πρωτοβουλία στην παναττική συνάντηση κινημάτων πόλης – δημοτικών παρατάξεων, συλλογικών μαζικών φορέων και κατοίκων, που διοργάνωσε η Δημοτική Παράταξη Ελληνικού - Αργυρούπολης ,Δημοτικη Συνεργασια, στο χώρο του πολιτιστικού κέντρου Ελληνικού, την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Παρέμβαση του Τάσου Ταστάνη, Αρχιτέκτονα – ΔημοτικούΣυμβούλου Γλυφάδας με την Αριστερή ΡιζοσπαστικήΠρωτοβουλίαστην παναττική συνάντηση κινημάτων πόλης – δημοτικών παρατάξεων, συλλογικών μαζικών φορέων και κατοίκων, που διοργάνωσε η Δημοτική Παράταξη Ελληνικού - Αργυρούπολης ,Δημοτικη Συνεργασια, στο χώρο του πολιτιστικού κέντρου Ελληνικού, την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011 και είχε θέματην παρουσίαση της μελέτης του ΕΜΠ για τη δημιουργία του Μητροπολιτικού Πάρκου υψηλού πρασίνου στο σύνολο του χώρου του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού καθώς και τον συντονισμό δράσης του αγώνα για την αποτροπή των σχεδίων της Κυβέρνησης να ξεπουλήσει τη Δημόσια γη και περιουσία στους επενδυτές του Κατάρ.
Αγαπητοί φίλοι,

ΕΝ.Ε.Ο.Ν Α.Μ.Ε.Α Νοτίων Προαστίων Γλυφάδα Βούλα Βάρη Βουλιαγμένη Βάρκιζα.

Εικόνα
Tα Α.Μ.Ε.Α Γλυφάδας προχωρήσανε  στη Δημιουργία Συλλόγου με την επωνομασία  ΕΝ.Ε.Ο.Ν  Α.Μ.Ε.Α Νοτίων Προαστίων
 Ο Σύλλογος αποτελείται απο 7μελες Συμβούλιο που είναι:
Πρόεδρος: Ζουμπουλίδου Δορωθέα-Βασιλική
Αντιπρόεδρος: Ζαμπετονίδου Καλλιόπη
Γραμματέας: Αργυροπούλου Αναστασία
Ταμίας: Ζουμπουλίδου Βάσω
Μέλος: Μουσούλη Αθηνά
Μέλος: Παπαδοπούλου Θέκλα
Μέλος: Ρούσου Έυη

Ο «Προφήτης Ηλίας» με το παραδοσιακό αποκριάτικο καρναβάλι έκανε πάλι τη διαφορά

Εικόνα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γλυφάδας «Ο Προφήτης Ηλίας» πιστός στις ιδέες και τις δράσεις σε θέματα που προάγουν τον πολιτισμό και την παράδοση του τόπου μας, φροντίζοντας αυτές οι ιδέες και οι δράσεις να μην έχουν τυποποιημένο και εμπορικό χαρακτήρα, αλλά να διακατέχονται από ανιδιοτέλεια και αυθορμητισμό, ξεκίνησε φέτος την διοργάνωση Παραδοσιακού Αποκριάτικου Καρναβαλιού στην Γλυφάδα. Παρά τα πενιχρά του εφόδια τόλμησε να αναλάβει ένα αρκετά σημαντικό εγχείρημα που τελικά το έφερε εις πέρας και κατάφερε να κάνει τη διαφορά και να καθιερωθεί σαν ένας απ’ τους πιο σημαντικούς παράγοντες στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης.

Ελληνικο:Ανοικτή συζήτησηΝαρκωτικά, Αλκοόλ, Τζόγος, Διαδίκτυο. Οικονομική κρίση, εξαρτήσεις και ο ρόλος των τοπικών κοινωνιών.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης και το ΚΕΘΕΑ συνδιοργανώνουν την Τετάρτη 9Μαρτίου, 7-9 μ.μ. ανοιχτή συζήτηση με θέμα: Ναρκωτικά, Αλκοόλ, Τζόγος, Διαδίκτυο. Οικονομική κρίση, εξαρτήσεις και ο ρόλος των τοπικών κοινωνιών. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο πολιτιστικό – συνεδριακό κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης» (Κύπρου 68).

Τσικνοπέμπτη στονΕξωραϊστικοό και Πολιτιστικό Σύλλόγο, ο Παρθενών

Εικόνα
Μεζωντανήμουσικήκαιπολλούςγευστικούςμεζέδες,πέρασανμιααπολαυστικήΤσικνοπέμπτηταμέλητουΕξωραϊστικούκαιΠολιτιστικούΣυλλόγου,οΠαρθενών,στοχώροτου,Σ.Καράγιωργα142. Καιεπειδήοικαιροίείναιδύσκολοιγιαόλους,οΣύλλογοςπροσέφερε ταποτάκαιτηνκατάλληλαδιακοσμημένηαίθουσα,ενώόλαταμέλη , τους μεζέδεςκαιτηνκαλήδιάθεση. Τοκέφικαιοχορόςκράτησανμέχριαργάτοβράδυ. Καιτουχρόνου

Γλυφάδα:Συνελήφθησαν ληστες

Εικόνα
Στη Γλυφάδα, στη συμβολή των οδών Αγ. Νεκταρίου και Αντικυθήρων, συνελήφθη ένας άντρας, ο οποίος μαζί με έναν ακόμα δράστη αναζητούνταν για τη διάρρηξη μίας σχολής χορού.Όως αποδείχτηκε ο συλληφθέντας μαζί με συνεργούς είχαν διαπράξει άλλες έξι κλοπές στην Πόλη

Δεν προέκυψε Συμπαραστάτης του Δημότη στην Γλυφάδα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ των Δημάρχων Αλίμου, Γλυφάδας, Ελληνικού-Αργυρούπολης ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Αργυρούπολη 1-3-11Οι δήμαρχοι του Αλίμου, της Γλυφάδας και του Ελληνικού-Αργυρούποληςπληροφορηθήκαμεαπό τα ΜΜΕ για τις αποφάσεις της διυπουργικήςεπιτροπής της κυβέρνησης για την «αξιοποίηση» του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού με διαδικασίες fasttrack και:

ΕΝΘΟΥΣΙΩΔΗΣ ΚΟΣΜΟΠΛΗΜΜΥΡΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΧΟΡΟ ΤΟΥ ΕΝΑΚ

Εικόνα
ΕΝΘΟΥΣΙΩΔΗΣ ΚΟΣΜΟΠΛΗΜΜΥΡΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΧΟΡΟ ΤΟΥ ΕΝΑΚ
Παλιά Μαρκίζα. Ένας χώρος που αναβιώνει αναμνήσεις του παρελθόντος  όπου κάθε γωνιά κρύβει και τη δικιά της ιστορία και λειτουργεί από το 1963 ως κέντρο διασκέδασης.

Ο Γ.Σ ΓΛΥΦΑΔΑΣ - ΣΤΙΒΟΣ ΠΑΡΩΝ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2011 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΩΜΑΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ

Ο Σύλλογος μας συμμετείχε τη Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011 μεείκοσι (20) ,αθλητές και αθλήτριες στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου που έγινε στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις Ιππασίας στο Μαρκόπουλο Αττικής.

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Εικόνα
Ο Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Ηλιούπολης διοργανώνει, σε συνεργασία με τον Γ.Σ. «ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ», αγώνες στίβου για παιδιά δημοτικών σχολείων, την Κυριακή 13 Μαρτίου 2011, στο Δημοτικό Στάδιο «Χαλικάκι» (επί των οδών Γράμμου και Σαρωνικού)