Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Απριλίου 28, 2013

Επιτυχιες απο τον Γ.Σ. Γλυφαδας

Εικόνα
Ο Γ.Σ. ΓΛΥΦΑΔΑΣ - ΣΤΙΒΟΣ 2 ος ΣΤΟ ΔΙΑΣ/ΚΟ ΠΡΩΤ/ΜΑ

Γλυφάδα:Αποδοχή δωρεάς για κατασκευή παιδικής χαράς

Εικόνα
Τη δωρεά του Σ.Ν. Νουρταέβ - εκτάκτου και πληρεξουσίου- Πρέσβη της Δημοκρατίας του Καζακστάν, για κατασκευή παιδικής χαράς,

ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ

Εικόνα
"Η Ρωμανία πέρασεν, η Ρωμανία πάρθεν. Η Ρωμανία κι αν πέρασεν, ανθεί και φέρει κι' άλλο"     Δεν Ξεχνάμε: Τα 353.000 θύματα της Γενοκτονίας, αναζητούν ακόμη ηθική δικαίωση Ε Κ Δ Η Λ Ω Σ Ε Ι Σ    Μ Ν Η Μ Η Σ    

«Ψήφισμα αλληλεγγύης προς τους εργαζόμενους, το νοσηλευτικό προσωπικό και τους γιατρούς του Δημόσιου Γενικού Νοσοκομείου του Ασκληπιείου Βούλας»

Εικόνα
Το Δημοτικό Συμβούλιο Γλυφάδας στη συνεδρίαση της 15ης Απριλίου 2013 εξέδωσε ομόφωνα « Ψήφισμα αλληλεγγύης προς τους εργαζόμενους, το νοσηλευτικό προσωπικό και τους γιατρούς του Δημόσιου Γενικού Νοσοκομείου του Ασκληπιείου Βούλας » (αρ. πράξης 96/2013)  

Δ.Σ ΓΛΥΦΆΔΑΣ Δευτέρα και ώρα 3.00 μ.μ.

Εικόνα
Ημερα   Δευτέρα και ώρα   3 .00 μ.μ. θα συνεδριασει το Δημοτικο Συμβουλιο Γλυφάδας προκειμένου να λαβει αποφάσεις για τα παρακατω θεματα για να συζητήσουμε   και να αποφασίσουμε για     : 1.   Λήψη απόφασης για ψήφιση του Ο.Ε.Υ. του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία “ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ”