Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιουλίου 15, 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ- ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗς

Φτάνει πια η υποβάθμιση της Αυτοδιοίκησης και των υπηρεσιών της στους πολίτες. Την Τρίτη 24 Ιουλίουο Δήμος κλείνει. Κατεβαίνουμε στο ΥπουργείοΕσωτερικών στις 11.00π.μ.
Οι Δήμοι σ’ όλη τη χώρα ασφυκτιούν κάτω από το βάρος των περικοπών στην κρατική χρηματοδότηση για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Οι περικοπές ξεπέρασαν πλέον το 50% και συνεχίζονται! Ταυτόχροναέχουν επωμισθεί πολλές νέες -κρίσιμες για τους δημότες-υπηρεσίες καισηκώνουν το μεγαλύτερο βάρος των ευθυνών του κράτους για την ανακούφιση των πολιτών που πλήττονται περισσότερο από τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης. Οι δυσκολίες για τους δήμους γίνεται ακόμη μεγαλύτερες λόγω των σοβαρών ελλείψεων σε προσωπικό μετά το πάγωμα των προσλήψεων και τις απολύσεις συμβασιούχων. Αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί. Οι δήμοι θα καταρεύσουν με βαρύτατες συνέπειες για τους πολίτες.

Χορωδιακό Εργαστήρι 5 – 30 Σεπτεμβρίου 2012 στη Γλυφαδα

Επιστολή του Μητροπολίτη Παυλου Α για τις καταστροφές για

Εικόνα
ελληνικηδημοκρατια

ΙΕΡΑΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣΓΛΥΦΑΔΑΣ,ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ,ΒΟΥΛΑΣ, ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ&ΒΑΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΩΣΠΑΥΛΟΥ 2- 16673ΒΟΥΛΑ
Τηλ. 2109658849 fax2109657210 www: imglyfadas.grE-mail: imgl@otenet.gr
Ἀριθμ.Πρωτ. 740

Εικόνες φρικης στο Νεο νεκροταφειο στη Γλυφάδα

Εικόνα
Μίσος; Εκδίκηση,ή δείγμα απειλής;; Όπως και να προσπαθήσει να το προσδιορίσει κανείς, το μόνο σίγουρο είναι απεχθής ιεροσυλία που μόνο φρίκη μπορεί να χαρακτηριστεί. Όποια και να είναι η γνώμη του καθενός από εμάς για το νέο Νεκροταφείο  ο σεβασμός προς τους νεκρούς  αλλά και τις οικογένειες  αυτών χαρακτηρίζουν μια πολιτισμένη κοινωνία. Ειμαστε πολιτισμένοι, ή πολιτιστικα κοράκια  λοππόν; Στο βαθμόοποιουδήποτε συμέροντος;  Πολλές φορές ακούσαμε ότι δεν είναι θαμένος κανείς, ψεύτικο είναι..κλπ. Όμως ονόματα που αναγράφονται σε σταρους σβήστηκαν.Και εμεις γνωρίζουμε τουλάχιστον 2 , από εδώ την γειτονιά μας..

ΟΙ φωτο που μας έστειλαν από την Μητρόπολη μόνο φρίκη και αποτροπιασμό μας προκαλούν.Τελικά το χειρότερο θηρίο είναι όντως ο Άνθρωπος

ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Εικόνα