Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιανουαρίου 16, 2011

Ένα κάλεσμα σε χορό ‘Γλυφάδα 1984’

Εικόνα

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ, ΑΛΙΜΟΥ, ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ

Εικόνα
Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ, ΑΛΙΜΟΥ, ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ
Στην αίθουσα της ΕΣΗΕΑ, δόθηκε σήμερα, 20/1/2011, συνέντευξη τύπου των Δημάρχων Ηλιούπολης, Αργυρούπολης-Ελληνικού και Αλίμου, για την ενημέρωση των Μ.Μ.Ε., σχετικά με το θέμα της διεκδίκησης μεγάλων εκτάσεων δημόσιας περιουσίας από τους κληρονόμους Νάστου, ενόψει της κρίσιμης δίκης της 25ης Ιανουαρίου. Οι τρεις νυν Δήμαρχοι Β. Βαλασόπουλος, Χ. Κορτζίδης και Θ.Ορφανός, ο απελθών Δήμαρχος ΗλιούποληςΓ. Αναγνώστου και ο νομικός σύμβουλος του Δήμου Ηλιούποληςκ. Ν. Καραβέλος, παρουσίασαν τη νομική, πολιτική και κοινωνική διάσταση του θέματος, και απάντησαν σε ερωτήσεις δημοσιογράφων από τα τοπικά, διαδημοτικά και αθηναϊκά Μ.Μ.Ε. που συμμετείχαν. Τη συζήτηση συντόνισε ο δημοσιογράφος Π. Καπετανόπουλος.

Καταλήψεις σε έξι πολεοδομικά γραφεία της Αττικής Ανάμεσα τους και η Αργυρούπολη

Εικόνα

Ο μοφωνα η κ. Μαρία Βουγιουκλή Πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας Γλυφάδας

Εικόνα
Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γλυφάδας διορίστηκε ομόφωνα η κ. Βουγιουκλή Μαρία ως Πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας του Δήμου.
Θεωρούμε την επιλογή αυτή επιτυχημένη αφού πρόκειται για ένα άτομο νέο, δραστήριο, με ανώτατες σπουδές και μεγάλη όρεκση  για την παραγωγή έργου.
Ευχόμαστε καλη επιτυχία στην κ. Βουγιουκλή και  προσβλέπουμε στην αναβάθμιση και την ανάπτυξη της Παιδείας  μέσα απο της αρμοδιότητες που προβλέπει ο Καλικρατικός Δήμος

Κοπή πιτας του Συλλόγου Αρχέλων

Εικόνα

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΣΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ - ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ηλιούπολη :ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ .

Εικόνα
Μετά από συνεχείς επαφές που είχε ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Βασίλης Βαλασόπουλος με τον Πρόεδρο της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Χρήστο Τσίτουρα  και στελέχη της Εταιρίας,  μαζί με τον τεχνικό σύμβουλο του Δήμου και μέλος του Δ.Σ. της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ  Κίμωνα Παπαγεωργίου, η Δημοτική Αρχή είναι στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει τους πολίτες της Ηλιούπολης, και ιδιαίτερα τους κατοίκους της Αγίας Μαρίνας, ότι ο κλάδος της νέας γραμμής 4 του ΜΕΤΡΟ προς Βύρωνα – Υμηττό θα έχει ως καταληκτικό σταθμό ένα νέο σταθμό ΜΕΤΡΟ στην Πλατεία Ανεξαρτησίας της Αγίας Μαρίνας. Ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι τοπογραφικές και γεωτεχνικές μελέτες του έργου. Η επιλογή αυτή για την τελική χάραξη του εν λόγω κλάδου  της  νέας  γραμμής 4, την οποία σθεναρά στηρίζει η Δημοτική Αρχή, σύμφωνα και με τα επιστημονικά στοιχεία και τα συγκοινωνιακά μοντέλα της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, είναι η βέλτιστη από τεχνική και λειτουργική άποψη, τόσο στην παρούσα φάση, όσο και για την περίπτωση πιθανής μελλοντικής επέκτασης του κλάδου για να ενωθεί με τη γραμμή …

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ»

Εικόνα