Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιουνίου 26, 2011

Γλυφαδα: Επιτυχημενη η εκδηλωση για την Βραβευση της Πρόεδρου της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «Ελληνική Δράση Αφρικής»,αλλα και του Δημαρχου Κώστα Κοκκορη

Εικόνα
Για το έργο και την κοινωνική προσφορά της τιμήθηκε η κ. Μέρω Κεσεσίογλου, Γενική Πρόξενος της Ακτής Ελεφαντοστού και  το οποίο διοργάνωσαν η  Εθνική Ασφαλιστική, σε συνεργασία με το Προξενείο Ακτής Ελεφαντοστού και το Δήμο Γλυφάδας.  Η «Ελληνική Δράση Αφρικής», έχει σκοπό την ανθρωπιστική βοήθεια προς όλες τις χώρες της Μαύρης Ηπείρου.

Για την υποστήριξη στη διοργάνωση της εκδήλωσης από το Δήμο Γλυφάδας, τιμήθηκε ο Δήμαρχος Κώστας Κόκκορης, ο οποίος κατά την ομιλία του εξήρε το φιλανθρωπικό έργο της κυρίας Κεσεσίογλου.
Η βραδιά ήταν αφιερωμένη στην αποπεράτωση νοσοκομείου στην πόλη Odienne της Ακτής Ελεφαντοστού, όπου φιλοξενούνται 300 παιδιά που έχουν προσβληθεί από Aids και από την νόσο Burulli, ένα είδος μεταλλαγμένης λέπρας που απονεκρώνει το μυϊκό και νευρικό σύστημα και η μόνη θεραπεία είναι ο ακρωτηριασμός.
Το μουσικό αυτό δείπνο συνοδεύτηκε από τις μελωδίες που ερμήνευσε υπό τη συνοδεία πιάνου η Δέσποινα Ολυμπίου, ενώ τη βραδιά παρουσίασε η Φωτεινή Γεωργαντά.
Με την παρουσία…

Ο Μητροπολίτης Γλυφάδας κ. Παύλος, εκπρόσωπος του Παγκοσμίου Συνεδρίου του Διεθνές Οργανισμού «PRISON FELLOSHIP INTERNATIONAL»

Εικόνα
Με πολύ ενδιαφέρον και με πάρα πολύ καλές και εμπεριστατωμένες εισηγήσεις, προχωρούν οι συνεδρίες του Παγκοσμίου Συνεδρίου του Διεθνές Οργανισμού «PRISONFELLOSHIPINTERNATIONAL» στο Τορόντο του Καναδά, για την διακονία και την ποιμαντική προς τους φυλακισμένους αδελφούς μας.      Την Εκκλησία της Ελλάδος, εκπροσωπεί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γλυφάδας κ. Παύλος, ο οποίος για την εορτή των Αγίων Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου & Παύλου, όπου άγει και τα ονομαστήριά του, συλλειτούργησε με άλλους Ορθοδόξους Κληρικούς-Συνέδρους, όπου εκπροσωπούν  αδελφές Ορθόδοξες Εκκλησίες από όλον τον κόσμο.        Για περισσότερα νέα και λεπτομέριες για το συνέδριο, το πρόγραμμα, τους ομιλιτές κτλ, μπορεί κανείς να βρει στην επίσημη σελίδα του διεθνούς Οργανισμού : http://www.pfi.org/about-us/pfi-2011-convocation
                                 Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας
Υ.Γ. Στις φωτογραφίες ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης με τον  RonNickel  (o νεώτερος),τονΤsakColson (ο ηλικιωμένος) ιδρυτής τ…

Με επιτυχια οι Special Olympics 2011του Αθλήματος του Γκολφ στη Γλυφάδα

Εικόνα

ΟΡΟΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ των ΑΙΘΟΥΣΩΝ ΑΛΣΟΥΣ Δ. ΚΙΝΤΗΣ & SPORTS CAFÉ από τον Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ. HΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του «Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.- Γρ. Γρηγορίου», στη συνεδρίασή του την Τετάρτη, 22/6/11, αποφάσισε τους όρους διάθεσης των αιθουσών τού Άλσους Δ. Κιντής και του SportsCafé, που του έχουν παραχωρηθεί από τον Δήμο, ως εξής:
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΧΩΡΟΙ Ο Π.Α.Ο.Δ.Η.Λ. διαθέτει τις αίθουσες στο Άλσος Δ. Κιντής και SportsCafé, που του παραχωρήθηκαν από τον Δήμο Ηλιούπολης, για κοινωνικές εκδηλώσεις ιδιωτών, Συλλόγων, Σωματείων, Δημόσιους φορείς, Υπηρεσίες κ.ά.. ΟΡΟΙ -ΤΙΜΕΣ Οι αίθουσες διατίθενται δωρεάν σε Δημόσιους φορείς. Σε όλους τους υπόλοιπους διατίθενται με καταβολή παραβόλου υπέρ του Νομικού Προσώπου στην Ταμειακή Υπηρεσία του Δήμου Ηλιούπολης, σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα:
Σας  προσκαλούμε  σε  συνεδρίαση,  που  θα  γίνει   στην αίθουσα συνεδριάσεων του  Δημαρχιακού Μεγάρου του Δήμου μας στην οδό Άλσους 15,          την   1η   Ιούλη 2011,  ημέρα  Παρασκευή και ώρα  8.00  μ.μ. για να συζητήσουμε  και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω  θέματα :  1.    Εκλογή τακτικού μέλους της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για τα έτη 2011 – 2012, μετά τη με αρ.πρωτ. 13885/29.3.2011 δήλωση ανεξαρτητοποίησης του δημοτικού συμβούλου κ. Νικηφόρου Τσαρούχα.    2.    «Αεροδρόμιο του Ελληνικού»        Πάρκο -  Αξιοποίηση - Θέσεις και προτάσεις.    3.    Λήψη απόφασης για εξώδικο συμβιβασμό και κατάργηση δίκης , που αφορά στην εξόφληση οφειλής προς την εταιρεία «NESTLE WATERS DIRECT HELLAS ΥΔΑΤΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» πρώην «EDEN SPRING EΛΛΑΣ Α.Ε. » (194/2011 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής)   4.    Έγκριση και διάθεση πιστώσεων συνολικού ποσού 84.030,00€ που αφορά στην καταβολή αποζημίωσης ρυμοτομούμενης έκτασης 101,25 τ.μ. που βρίσκεται στην περιοχή Σαμίων – Ικαρίων (πρώην κάτω Πυρνάρι …

«ΔΕΣ ΤΟ ΣΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕ»

Εικόνα

Ηλιουπολη:Ματαίωση Παραστασης λογο στασης εργασιας

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ – ΓΡ. ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Σας ενημερώνουμε ότι, λόγω της στάσης εργασίας που προκήρυξε το Σωματείο Εργαζομένων του Εθνικού Θεάτρου, από τις 20:00 έως τις 23:00, τη Δευτέρα 27/6/2011, η προγραμματισμένη, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ηλιούπολης,  παράσταση «Παραμύθι  χωρίς όνομα» της Πηνελόπης Δέλτα ματαιώνεται. Όσοι έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήρια μπορούν να τα εξαργυρώσουν στις 27/6/2011 από τις 19:30 έως τις 21:00., στο ταμείο του Θεάτρου Άλσους «Δημήτρης Κιντής». Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.