Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Απριλίου 10, 2011

Σοκ από το άγριο έγκλημα στη Γλυφάδα

Οι πρώτες 100 μέρες του Δημάρχου Γλυφάδας Κώστα Κόκκορη

Εικόνα
Οι πρώτες 100 μέρες του Δημάρχου Γλυφάδας Κώστα Κόκκορη
Επιτέλους κάτι αλλάζει!

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας Κώστας Κόκκορης μόλις 3 μήνες από την ανάληψη των καθηκόντων του, φαίνεται συνεπής στις προεκλογικές του υποσχέσεις να είναι κοντά στον Δημότη, δημιουργώντας μια Δυνατή Γλυφάδα, ικανή να φανεί αντάξια στο όνομά της αλλά και στα «σημεία των καιρών.
Ξεκινώντας από νωρίς το πρωί, κάθε πρωί, οργώνει περπατώντας όλη την Πόλη, παρατηρώντας, διορθώνοντας κάποια «κακώς κείμενα, μιλώντας με τους Δημότες και ακούγοντας προσεκτικά τα προβλήματά τους.
Συνήθως τα γεγονότα τον πρώτο χρόνο της εκάστοτε Δημαρχίας κυλούν ομαλά, χωρίς αντιπαραθέσεις ουσίας.. Τα πράγματα όμως κάπου άλλαξαν αυτή τη φορά. Ενστάσεις για τους ψήφους, , Πρωτοδικείο, αλλά και δικαίωση Κόκκορη από αυτό.. Συναντήσαμε τον Δήμαρχο στο γραφείο του και αδράξαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε εφ όλης της ύλης

Κύριε Κόκκορη δεχτήκατε πυρά από την Αντιπολίτευση περί μνημονίου συνεργασίας . Ποια η άποψη σας

Η Συνεργασία ήταν ανοικτή. Δεν υ…

MOV008.MOD

Εικόνα

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ
ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ-ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΑΠΟ 16/4/11 ΩΣ 29/4/11

ΗΜΕΡΑ ΗΜ/ΝΙΑ ΩΡΑ ΑΘΛΗΜΑ Α΄ΚΛΕΙΣΤΟ
ΓΥΜΝ/ΡΙΟ Β΄ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝ/ΡΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ
ΣΤΑΔΙΟ Β΄ ΑΘΛΗΤΙΚΟ
ΚΕΝΤΡΟ


ΣΑΒΒΑΤΟ 16-4-11 17:00 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΑΝΑ
ΜΕΛΙΣΣΙΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ 17-4-11 10:00 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΦΩΣΤΗΡΑΣ
ΧΑΛΑΝΔΡΙ
17-4-11 16:00 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΕ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
Ο.Φ.Η.
17-4-11 17:00 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ
ΠΑΝΘΗΣΕΙΑΚΟΣ
Α.Σ. ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Με επιτυχία διεξήχθησαν οι εξετάσεις έγχρωμων ζωνών στο τμήμα Ταεκβοντό από τον Α.Σ. πρωταθλητών γλυφάδας στο 1 δημοτικό κλειστό γυμναστήριο μπάσκετ του Δήμου Γλυφάδας.

Πλήθος κόσμου μαζεύτηκε για να παρακολουθήσει τους αθλητές που επιδείκνυαν τις τεχνικές τους ικανότητες στην προπονήτρια του συλλόγου Δρ Φιλάνθη Αγγελάκου προκειμένου να προβιβαστούν στην επομένη ζώνη. Όλα κύλησαν ομαλά και σε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα. τα περίπου 80 παιδιά που έλαβαν μέρος σε αυτήν την μεγάλη γιορτή του συλλόγου έλαβαν τα διπλώματα τους και την νέα πλέον ζώνη τους από τον αντιπρόεδρο της ΔΕΑΠ του δήμου γλυφάδας και δημοτικό σύμβουλο κ. Δημήτρη Τσακίρη. Δυστυχώς ήταν και ο μοναδικός εκπρόσωπος του δήμου και όλοι μας αναρωτηθήκαμε που πήγαν οι υπόλοιποι. Ας ελπίσουμε ότι τέτοια φαινόμενα αδιαφορίας δεν θα επαναληφτούν στο μέλλον και θα αγγελιάζονται οι προσπάθειες που κάνουν οι γλυφαδιώτες αθλητές.

, Gouz Cafe-Bistrot Bar

Εικόνα
To πιο inCAFE της περιοχής σας ήρθε να σας υποδεχτεί  από τις 8 το πρωί για ένα ζεστό ως αργά το βράδυ για χαλαρό ποτάκι.Κάθε Σάββατο ξεχωριστά Happening
Μαζί σας και στην κρίση όλοι οι καφέδες εντός Σάλας,2,50Ε Ποτό απλό 6E,COCTAIL : 7,00eΜπύρα ΜΗΘΟΣ 3,00Ε

Α.Σ. ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Εικόνα
Α.Σ. ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ Με επιτυχία διεξήχθησαν οι εξετάσεις έγχρωμων ζωνών στο τμήμα Ταεκβοντό από τον Α.Σ. πρωταθλητών γλυφάδας στο 1 δημοτικό κλειστό γυμναστήριο μπάσκετ του Δήμου Γλυφάδας. Πλήθος κόσμου μαζεύτηκε για να παρακολουθήσει τους αθλητές που επιδείκνυαν τις τεχνικές τους ικανότητες στην προπονήτρια του συλλόγου Δρ Φιλάνθη Αγγελάκου προκειμένου να προβιβαστούν στην επομένη ζώνη. Όλα κύλησαν ομαλά και σε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα. τα περίπου 80 παιδιά που έλαβαν μέρος σε αυτήν την μεγάλη γιορτή του συλλόγου έλαβαν τα διπλώματα τους και την νέα πλέον ζώνη τους από τον αντιπρόεδρο της ΔΕΑΠ του δήμου γλυφάδας και δημοτικό σύμβουλο κ. Δημήτρη Τσακίρη. Δυστυχώς ήταν και ο μοναδικός εκπρόσωπος του δήμου και όλοι μας αναρωτηθήκαμε που πήγαν οι υπόλοιποι. Ας ελπίσουμε ότι τέτοια φαινόμενα αδιαφορίας δεν θα επαναληφτούν στο μέλλον και θα αγγελιάζονται οι  προσπάθειες που κάνουν οι γλυφαδιώτες αθλητές.

HΛΙΟΥΠΟΛΗ :ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΗλιούπολη 11/04/2011 ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣΑρ. Πρωτ.: Οικ . 12339
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Στους Δημοτικούς Συμβούλους τακτικά μέλη Επιτροπής Ποιότητας ΖωήςΑναπληρωματικά μέλη κ.κ.1. Βασιλακόπουλος Βασίλειος1. Φραγκιουδάκης Αριστείδης Κοντονίκας Αλέξανδρος2. Ανδρουλάκη-Λιάπη ΜαρίκαΜαρκουλάκη Αικατερίνη3. Καπίρη ΕλένηΑντζινάς Ιωάννης4. Κοκοτίνης ΧρήστοςΚαλλαρύτης Χρήστος5. Σόφης ΓεώργιοςΕυσταθίου ΑναστάσιοςΛαγκαδινός ΘεοφάνηςΜπενάς ΓεώργιοςΣας προσκαλούμε σε συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, που θα πραγματοποιηθεί στις 15 Απριλίου 2011, ημέρα Παρασκευή και ώρα 13.00 στην ειδική αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου (Σοφ. Βενιζέλου αριθ. 114), σύμφωνα με τα άρθρα 73, 74 και 75 του Ν. 3852/2010, με θέματα: 1.Εξέταση αίτησης για χορήγηση ή μη προέγκρισης ίδρυσης καταστήματος «ΚΑΦΕΚΟΠΤΕΙΟ», επί της οδού Ελευθ.Βενιζέλου αριθμ. 145 ιδιοκτησίας κ. ΧΑΤΖΗ ΜΑΡΙΝΑΣ. 2.Εξέταση αίτησης για χορήγηση ή μη προέγκρισης ίδρυσης καταστήματος «ΚΑΦΕΝΕΙΟ», επί της…

ΚΕΠ για την απασχόληση (Ίριδα) στην Ηλιούπολη

Εικόνα
Ο Δήμος Ηλιούπολης είναι ο μοναδικός Δήμος της Αττικής, που εντάχθηκε στο πιλοτικό πρόγραμμα λειτουργίας ΚΕΠ για την απασχόληση. Το πρόγραμμα θα εφαρμοστεί πιλοτικά σε πέντε μόνο Δήμους σε όλη τη χώρα, και η Ηλιούπολη θα είναι ο ένας από αυτούς. Το ΚΕΠ, με την ονομασία ΙΡΙΔΑ, έχει ως αποστολή την παροχή ποιοτικής και έγκυρης ενημέρωσης προς τους πολίτες, για θέματα εργασίας και κοινωνικής ασφάλισης, συγκεντρώνοντας τις απαραίτητες πληροφορίες σε ένα σημείο. Έτσι οι πολίτες θα μπορούν να πάρουν αξιόπιστες πληροφορίες, αποφεύγοντας την ταλαιπωρία, τις ουρές και το χάσιμο χρόνου στις διαφορετικές υπηρεσίες που ασχολούνται με τα θέματα που τους απασχολούν. Οι πληροφορίες που θα παρέχονται από την ΙΡΙΔΑ αφορούν στα εξής θέματα: Α. Εργασιακά ζητήματα: §Αμοιβή Εργασίας §Χρονικά Όρια Εργασίας §Προστασία της Μητρότητας στην Εργασία §Ατομική Σύμβαση Εργασίας §Ενημέρωση και καθοδήγηση των πολιτών που αντιμετωπίζουν εργατικές διαφορές με εργοδότες. §Παραπομπή των πολιτών στα αρμόδια καταστήματα ΙΚΑ για …

Την ερχόμενη Τετάρτη και ώρα 20.00 συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Γλυφάδας με τα ακόλουθα θέματα:

Εικόνα
1. Αναφορικά με την αποδοχή της δωρεάς και των προτάσεων της μελέτης  για τη διαμόρφωση της  πλατείας  Νέας Ευρυάλης.
2. Αναφορικά με την αποδοχή της δωρεάς και των προτάσεων της μελέτης  για τη διαμόρφωση της  πλατείας  Αγίας Τριάδας.
3. Πρόσληψη προσωπικού Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου χρόνου για την κάλυψη παροδικών αναγκών των ανταποδοτικών υπηρεσιών του Δήμου.
4. Τροποποίηση της με αρ.26/2011 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου με την οποία ορίστηκαν τα μέλη της Επιτροπής Καθορισμού Τιμήματος των ακινήτων και κινητών πραγμάτων του Δήμου, μετά από τη με αρ.πρωτ. 13885/29.3.2011 δήλωση ανεξαρτητοποίησης του δημοτικού συμβούλου κ. Νικηφόρου Τσαρούχα.

5. Τροποποίηση της με αρ.31/2011 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου με την οποία ορίστηκε το μέλος των κατά περίπτωση συγκροτούμενων Επιτροπών Παραλαβής Έργων, μετά από τη με αρ.πρωτ. 13885/29.3.2011 δήλωση ανεξαρτητοποίησης του δημοτικού συμβούλου κ. Νικηφόρου Τσαρούχα.
6. Καθορισμός Αυτοτελών Οικισμών του Δήμου μας για τη γενική απ…

Eπιτυχίες από τον ΑΣ. Πρωταθλητών Γλυφάδας

Εικόνα
Στο διασυλλογικό πρωτάθλημα εφήβων που έλαβε χώρα στη Θήβα με ηλεκτρονικούς θώρακες ο σύλλογος εκπροσωπήθηκε με 2 αθλητές στην κατηγορία –59 κιλά. Ο Λεωνίδας Λεβάκης κατέλαβε την 5η θέση ενώ ο Κωνσταντίνος Μακρής την 9η θέση. Συγχαρητήρια για την επιτυχία τους.
Στο Πανελλήνιο Διασυλλογικό πρωτάθλημα όλων των κατηγοριών τοξοβολίας ο αθλητής μας Ευάγγελος Παπαγεωργίου κατέλαβε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο.