Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Φεβρουαρίου 2, 2014

Η ΕΝΩΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΚΟΒΕΙ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ

Εικόνα

ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ ΥΠΑΓΩΓΗΣ ΣΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ

Εικόνα
Με την παρούσα σας ενημερώνουμε για την υπ’ αριθμ. ΔΙΕΣ/Φ10/27/118380-22/1/2014 εγκύκλιο του ΟΑΕΕ, με την οποία υλοποιούνται σημαντικές προτάσεις της ΕΣΕΕ, που βελτιώνουν το καθεστώς των ρυθμίσεων των ασφαλιστικών οφειλών και το οδηγούν προς την σωστή κατεύθυνση.Η εγκύκλιος περιέχει τις βασικές αλλαγές υπαγωγής στη ρύθμιση «Νέα Αρχή» και συγκεκριμένα:·Καταργείται η υποχρέωση υποβολής φορολογικής ενημερότητας ή πιστοποιητικού οφειλής ως προϋπόθεση υπαγωγής στη ρύθμιση.·Μέχρι τώρα, δεν μπορούσαν να ενταχθούν στη ρύθμιση οφειλέτες κατά των οποίων έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για φοροδιαφυγή.  Η διάταξη βελτιώνεται σημαντικά: στο εξής για να ενεργοποιηθεί η εξαίρεση, δεν αρκεί απλώς η ποινική δίωξη αλλά πρέπει να έχει εκδοθεί και σχετική καταδικαστική απόφαση για φοροδιαφυγή.·Μέχρι σήμερα, για οφειλές άνω των 5.000€ απαιτείτο από τον

Ξεκάθαρη δήλωση Παπανικολάου σχετικά με την «κάθοδό» του από την ευρωβουλή στη Γλυφάδα.

Εικόνα
Ξεκάθαρη δήλωση από τον υποψήφιο Δήμαρχο Γλυφάδας κ. Γιώργο Παπανικολάου σχετικά με την «κάθοδό» του από την ευρωβουλή στη Γλυφάδα.

Συγκεκριμένα, φιλοξενούμενος στην εκπομπή "Πρώτη Γραμμή" του ΣΚΑΙ με τον Βασίλη Λυριτζή και τον Δημήτρη Οικονόμου ο κ. Παπανικολάου υπογράμμισε: «Φεύγω από την ευρωβουλή για να προσπαθήσουμε για τη Γλυφάδα μας, με ανθρώπους που πιστεύουμε ότι μπορούμε να βελτιώσουμε τη πόλη μας».
Ερωτηθείς για τα κομματικά χρίσματα ενόψει των επερχόμενων εκλογών αποσαφήνισε: «είμαι υποψήφιος για όλους, δεν μου αρέσουν τα χρίσματα και νομίζω ότι δεν αρέσουν και στον κόσμο. Ωστόσο, ο κάθε ένας από εμάς έχει τη διαδρομή του. Δεν είμαι άνθρωπος που θα κρυφτώ πίσω από το δάχτυλό μου».

Γλυφαδα:Προγράμματα καρδιοαγγειακής βελτίωσης και κιναισθητικής ισορροπίας για τα μέλη των ΚΑΠΗ Με το μήνυμα «Για μια καλύτερη ζωή» ο Δήμος Γλυφάδας, ο αθλητικός τομέας του Κ.ΑΠ.ΠΑ και ο τομέας των ΚΑ.ΠΗ θα πραγματοποιήσει προγράμματα καρδιοαγγειακής βελτίωσης και κιναισθητικής ισορροπίας με στόχο τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης των ατόμων της τρίτης ηλικίας μελών των ΚΑΠΗ:

Εικόνα
Προγράμματα καρδιοαγγειακής βελτίωσης και κιναισθητικής ισορροπίας για τα μέλη των ΚΑΠΗ
Με το μήνυμα «Για μια καλύτερη ζωή» ο Δήμος Γλυφάδας, ο αθλητικός τομέας του Κ.ΑΠ.ΠΑ και ο τομέας των ΚΑ.ΠΗ  θα πραγματοποιήσει προγράμματα καρδιοαγγειακής βελτίωσης και κιναισθητικής ισορροπίας με στόχο τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης των ατόμων της τρίτης ηλικίας μελών των ΚΑΠΗ: 1.Πρόγραμμα καρδιοαγγειακής βελτίωσης Από 18/2/2014 -16/5/2014 - Κλειστό γήπεδο Οδ. Παπαδόπουλος (Αλ. Παναγούλη 6) Τρίτη και Παρασκευή: α’ ομάδα  (20 ατόμων) 9-10 πμ – β’ ομάδα  (20 ατόμων) 10 -11 πμ Στόχος του προγράμματος είναι η βελτίωση της καρδιοαγγειακής τους λειτουργίας, αφού προηγηθεί 6λεπτη  κλινική δοκιμασία βάδισης  (Six Minute Walk…

Ομιλια του Νομικού και Αντιπροέδρου του ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ κ. Τσάπελη για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά

Εικόνα
Η Οικονομική κρίση και τα όπλα που δίνει ο νόμος για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά ήταν το Θέμα της ομιλίας του  Νομικού και Αντιπρόεδρου  του Πολιτιστικού και εξωραϊστικού Συλλόγου "Ο ΠΑΡΘΕΝΩΝ΄¨κ Αλεξανδρου Τσάπελη. Μια άκρως ενδιαφέρουσα ομιλία  η οποία και κατάρτισε τους παριστάμενους για το τι ακριβώς προβλέπει ο νόμος.Πως μπορούμε να προσαρμόσουμε κάποια δεδομένα του νόμου και να εξασφαλίσουμε τα νοικοκυριά μας
Ο κ. Τσαπελης απαντά στα τηλέφωνα 6942701740 και  210
8900829
Τιμολέων Πάγκαλος

ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ Κ.ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΣΤΗΝ KOΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ

Ενωση Ποντίων Γλυφάδας : Φορεστε τις αποκριάτικες μάσκες..και φύγαμε

Εικόνα
Σας προσκαλούμε στο αποκριάτικο - υποχρεωτικά μασκέ - πάρτυ του συλλόγου μας, το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 21:00 στα γραφεία του συλλόγου, Πλατεία Πόντου - Αγία Τριάδα - Γλυφάδα. Σας περιμένουμε για μια βραδιά τρελού κεφιού! Για το Δ.Σ Ο Πρόεδρος Κυριάκος Τιλγκερίδης

Γλυφάδα:Ελάτε… να πρασινίσουμε τον Υμηττό !

Εικόνα

Σήμερα η κοπη της Πιττας της ενωσεως Μικρασιατών Γλυφάδας

Εικόνα

Εγκρίθηκε πίστωση 700.000 ευρώ για τη συντήρηση του οδικού δικτύου του Δήμου Γλυφάδας

Εγκρίθηκε μετά από αίτημα του Δήμου Γλυφάδας, η διάθεση πίστωσης 700.000 ευρώ, από το Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών, για την εκτέλεση του έργου «Συντήρησης του οδικού δικτύου Δήμου Γλυφάδας»  το οποίο θα διατεθεί στο Δήμο μέσω της Περιφέρειας, για τη συνέχιση του προγράμματος ασφαλτοστρώσεων που ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη.

Το Δημοτικό Ωδείο Γλυφάδας σας προσκαλεί σε μια ενδιαφέρουσα Διαλεξη

Εικόνα
ΠΡΌΣΚΛΗΣΗ

σας προσκαλεί στη Διάλεξη του Συνθέτη, Καθηγητή και Μαέστρου Γιώργου Μηνά Ποιές δυνάμεις κατευθύνουν τον άνθρωπο προς το Δημιουργικό- Καλλιτεχνικό πεδίο;»                    •Εθισμός Θαυμασμός Ενθουσιασμός Φαντασία Επιθυμία Ανάμνηση Δευτέρα  10 Φεβρουαρίου 2014 -  Ώρα 20:00 Αίθουσα εκδηλώσεων Δημοτικού Ωδείου (Μυστρά 128, Άνω Γλυφάδα)

Ο Δήμος Γλυφάδας τίμησε τους Εισαχθέντες στα ΑΕΙ και ΤΕΙ

Εικόνα
Σε μια ιδιαίτερα ευχάριστη εκδήλωση, η οποία αποτέλεσε και σημείο συνάντησης των μέχρι πρόσφατα συμμαθητών και σήμερα συμφοιτητών, ο Δήμος Γλυφάδας ως ελάχιστη αναγνώριση της επιτυχίας τους τίμησε 540 μαθητές των λυκείωνΓλυφάδας, για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

ΓΛΥΦΑΔΑ::ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Παρουσίαση βιβλίου « Άρατε Πύλας » Μνήμες από την Κύπρο του ΄74 της Φελξινόης Φιλιππίδου Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014 – ώρα 19.00 αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Γλυφάδας Για το βιβλίου θα μιλήσουν: ΑΝΝΑ ΠΑΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ – Επίκουρος Καθηγήτρια     Ψυχολογίας του Ε.Κ.Π.Α. ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥ – Φιλόλογος, Συγγραφέας, Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών Θα διαβάσει η ποιήτρια ΒΛΑΣΣΙΑ ΦΑΪΔΑ Καλλιτεχνικό πρόγραμμα: ΧΡΥΣΑ ΒΕΝΙΩΤΗ, ΜΑΡΚΕΛΛΑ ΣΥΡΙΟΥ, ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΠΕΠΠΑ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΝΤΑΛΒΑΝΟΣ Την εκδήλωση θα συντονίσει ο ζωγράφος ΜΙΧΑΗΛ ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ

ΓΛΥΦΑΔΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ

Εικόνα
Παρουσίαση βιβλίου « Στο σταυροδρόμι των πειρασμών » της Μπέλλας Σέρρα - Βλασοπούλου Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014 – ώρα 19.00 Δημαρχειακό Μέγαρο, Άλσους 15, (Αίθουσα συνεδριάσεων) Για το βιβλίο θα μιλήσουν: ΗΣΟΦΙΑ ΒΟΥΛΤΕΨΗ– Βουλευτής, δημοσιογράφος, ηΔρ. ΜΙΤΣΗ ΣΚ. ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΥ, ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΑΛΑΓΑΝΗΣ– ζωγράφος και η συγγραφέας.
Αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσει ηΕΛΕΝΑ ΤΡΕΣΣΟΥ - ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ