Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιουνίου 10, 2012
Εικόνα
ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΜΑΧΗΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

Πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Σουρμένων παρουσία πλήθους κόσμου ,  η 71ηεπέτειος της μάχης της  Κρήτης από την Ένωση Κρητων Ελληνικού <<ο Ψηλορείτης>>. Τη μουσική επιμέλεια της εκδήλωσης είχε ο γνωστός λυράρης και τραγουδιστής Γιώργος Σκορδαλος . τους παρευρισκόμενους διασκέδασαν συγκροτήματα που χόρεψαν κρητικούς , ποντιακούς και νησιώτικους χορούς, ενώ από τους διοργανωτές προσφέρθηκε στο κόσμο τσικουδιά και φιστίκια.
Τιμολέων Παγκαλος


ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΠΑΕΙ ΘΕΑΤΡΟ

Εικόνα
Το ετήσιο Φεστιβάλ του Δήμου που φιλοξενείται στο ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο του Άλσους Δ. Κιντής, θα μας παρουσιάσει και φέτος επιλεγμένες παραστάσεις της ελληνικής θεατρικής σκηνής. Παραστάσεις από το ελληνικό και διεθνές ρεπερτόριο, με έργα που μας φέρνουν αντιμέτωπους με τα παντοτινά ερωτήματα του ανθρώπινου υποκειμένου, αλλά και έργα που σχολιάζουν, με τον μοναδικό τρόπο της θεατρικής τέχνης, τη σύγχρονη πραγματικότητα.
Εικόνα

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΤΡΟΦΙΜΑ ΧΩΡΙς ΜΕΣΑΖΟΝΤΕς

Εικόνα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Εικόνα

ΓΛΥΦΑΔΑ :ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΜΠΑΝΙΑ

Εικόνα
Η Κοινωνική, Αθλητική & Πολιτιστική Παρέμβαση (Κ.Α.Π.ΠΑ.), του Δήμου Γλυφάδας με δύο δρομολόγια καθημερινά (Δευτ.- Σάβ.) από 14/6 έως 4/8 θα εξυπηρετείτους δημότες, μέλη των Κ.Α.Π.Η. που επιθυμούν να κάνουν μπάνια στην παραλία Βουλιαγμένης. ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΜΠΑΝΙΑ 1οΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ αναχώρηση8.00π.μ.επιστροφή10.30 π.μ. 2ο ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ αναχώρηση 9.30π.μ.επιστροφή11.30 π.μ. ΑΦΕΤΗΡΙΑ Κ.Α.Π.Η: Βορείου Ηπείρου 107 ΣΤΑΣΕΙΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ

Γλυφάδα:Με επιτυχια το τουρνουά μίνι βόλλευ

Εικόνα