Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Οκτωβρίου 9, 2011

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην παραλιακή

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ισχύουν απο  το πρωί (8 πμ) στην παραλιακή, λόγω διεξαγωγής αεροπορικής επίδειξης στην παραλιακή ζώνη Παλαιού Φαλήρου. Έως την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων θα διακοπεί η κυκλοφορία στη δεξιά λωρίδα της Λεωφόρου Ποσειδώνος, στο τμήμα μεταξύ των οδών Ατλάντος και Αχιλλέως στο ρεύμα προς Γλυφάδα. πηγη Σκαι

Γλυφαδα: Ψεκασμός των κάδων απορριμμάτων

Εικόνα
                           Με στόχο την αποφυγή μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών, από τη συσσώρευση των απορριμμάτων, λόγω της συνεχιζόμενης απεργίας, η Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου Γλυφάδας, προχωρά άμεσα στον ψεκασμό των κάδων αλλά και των απορριμμάτων που βρίσκονται γύρω από αυτούς, μετά και από την ανακοίνωση του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (Κ.Ε.ΕΛ.Π.ΝΟ) για το πρόβλημα της συσσώρευσης απορριμμάτων.

Αντάμωμα την Ηπειρωτών Γλυφάδας

Εικόνα
Το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου έγινε το δεύτερο αντάμωμα την Ηπειρωτών Γλυφάδας στη θέση Πατητήρι . Η αθρόα και μεγαλειώδης προσέλευση του κόσμου   προσέδωσε στην εκδήλωση χαρακτηριστικά   ηπειρώτικου πανηγυριού. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Γλυφάδας   κ. Κόκορης και μέλη του δημοτικού συμβουλίου, ο αντιπρόεδρος της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας κ. K ωνής, εκπρόσωποι αδελφοτήτων   και άλλων φορέων και φυσικά πλήθος κόσμου. Η ορχήστρα του καλλιτέχνη κλαρινίστα   Μ. Μποροδήμου ικανοποίησε όλες τις επιθυμίες των παρευρισκομένων και το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες. Ο πρόεδρος κ. Ζιάκας και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου Ηπειρωτών Γλυφάδας ευχαριστούν όλους   και υπόσχονται η επόμενη εκδήλωση να είναι καλλίτερη της φετινής.

Εκρηξη στη Ζησιμοπούλου Ζημιες χιλιαδων Ε στα μαγαζια

Εικόνα
Βομβαρδισμένη περιοχή θυμίζει το εμπορικό κέντρο της Γλυφάδας γύρω από την πλατεία Εσπερίδων, όπου στις 4 τα ξημερώματα  εξερράγη ισχυρότατος εκρηκτικός μηχανισμός, έξω από κατάστημα ενδυμάτων, στην οδό Ανδρέα Μεταξά 24. Η έκρηξη προκάλεσε σοβαρότατες ζημιές σε καταστήματα και διαμερίσματα πολυκατοικιών, μέχρι και τον τρίτο όροφο και σε ακτίνα περίπου 100 μέτρων Το κατάστημα ενδυμάτων ισοπεδώθηκε, ενώ τουλάχιστον άλλα 20 καταστήματα έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές.

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΙΑΣΤΕΣ ΤΗς ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Εικόνα
Στην δημοσιοποίηση των φωτογραφιών από τα από τους βιαστές της άτυχης μητέρα στη Γλυφάδα, μπροστά στα μάτια του άντρα της και των δύο ανήλικών παιδιών της προχώρησε η αστυνομία. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα συμμορία, αποτελούμενη από οχτώ Αλβανούς, που το τελευταίο διάστημα είχαν πραγματοποιήσει δεκάδες εισβολές σε σπίτια της Αττικής, ενώ είχαν μάλιστα  κακοποιήσει αρκετά από τα θύματά τους.

Τα νεα της Ηλιουπολης

Εικόνα
  Βίασαν και λήστεψαν 40χρονη στην Ηλιούπολη Μία γυναίκα, μητέρα ενός ανήλικου παιδιού, έζησε τον εφιάλτη, όταν τρεις δράστες εισέβαλαν τα ξημερώματα στο σπίτι της στην Ηλιούπολη, παραβιάζοντας την πόρτα. Οι αδίστακτοι δράστες, αφού σήκωσαν τη 40χρονη γυναίκα από το κρεβάτι της με την απειλή όπλων, «άδειασαν» το σπίτι από οτιδήποτε πολύτιμο. Αυτό που συγκλονίζει είναι ότι κακοποίησαν σεξουαλικά τη γυναίκα, η οποία μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο σε κακή κατάσταση. Οι επιθέσεις σε σπίτια έχουν αρχίσει να αυξάνονται ανησυχητικά το τελευταίο χρονικό διάστημα, με την εγκληματικότητα να έχει χτυπήσει «κόκκινο».   Ο Δήμος Ηλιούπολης Τίμησε Την θυσία Της Ηρώς Κωνσταντοπούλου Την Κυριακή 9 Οκτώβριου 2011  γιορτάσθηκε με την δέουσα μεγαλοπρέπεια, η μνήμη της Ηρώς Κωνσταντοπούλου, της17χρονης αντιστασιακής που εκτελ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΕΣΕΙΣ – ΑΠΟΨΕΙΣ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝ.Α.Κ

Εικόνα
Μεταφορά Δημοτικής Βιβλιοθήκης   Είναι αληθές ότι ο δήμος μας σχεδιάζει την μεταφορά της Δημοτικής Βιβλιοθήκες, από το κτίριο της πλατείας 25ης Μαρτίου, στο κτίριο του SPORT CAFE ;   Σας έχει απασχολήσει το γεγονός ότι η Βιβλιοθήκη πρέπει να βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της πόλης, ώστε οι αναγνώστες Δημότες, να έχουν την δυνατότητα πρόσβασης από όλα τα σημεία της πόλης.

Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΣΤΟΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΝΑΟ

Εικόνα
Την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011 και ώρα 9.00 με 10.30 στην Νεανική Σύναξη του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Βούλας , ο Καθηγητής της Θεολογίας και Αγιογράφος κ. Γεώργιος Κόρδης. Το θέμα που θα αναπτύξει είναι : « Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΣΤΟΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΝΑΟ. Η ΕΚΚΛΗΣΙΑΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ. » Παρακαλούμε τα μέλη της Συνάξεως και όσοι νέοι από 18-45 το επιθυμούν να προσέλθουν.                              Εκ του Ιερού Ναού.