Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιανουαρίου 8, 2012

Περιβαλλοντολογική εθελοντική δράση στον Υμηττό ραντεβού είναι την Κυριακή, 15/1/2012, στις 11.00,στην είσοδο προς το βουνό, στην οδό Τσώρτσιλ & Κέννεντυ (Αστυνομικά - πλ. Μανδηλαρά)

Περιβαλλοντολογική εθελοντική δράση στον Υμηττό Το δάσος του Υμηττού είναι ανάσα για την πόλη μας, και η φροντίδα του υπόθεση όλων μας. Η προστασία του, η διατήρηση του πράσινου και η καθαριότητά του είναι δείγματα πολιτισμού και όρος ζωής για μας και τα παιδιά μας. Για το σήμερα και το αύριο της Ηλιούπολης. Με στόχο την περιβαλλοντολογική ευαισθητοποίηση και εκπαίδευση των δημοτών και των νέων, η Γραμματεία Εθελοντισμού του Δήμου Ηλιούπολης διοργανώνει εξόρμηση δενδροφύτευσης και καθαρισμού του χώρου αναψυχής και περιβαλλοντολογικής εκπαίδευσης, που διαμορφώθηκε πρόσφατα στον Υμηττό, με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής και του Σ.Π.Α.Υ., και καθαρισμού της περιπατητικής διαδρομής του Υμηττού. Στη δράση θα συμμετέχουν δημότες, εθελοντικοί φορείς και σχολεία της πόλης, ενώ η Δημοτική Αρχή, σε συνεργασία με το Σύλλογο Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού (Σ.Π.Α.Υ.), θα στηρίξει με τον αναγκαίο εξοπλισμό τη διοργάνωση. Το Η πρόσβαση στο σημείο συνάντησης γίνεται με το λεωφορείο 237 (στά

κοπη Αγιοβασιλόπιταςεανικής Συνάξεως του Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Βούλας για το νέο έτος

Εικόνα
Την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012, μετά την Ακολουθία του Αποδείπνου (8.30-9.00) θα τελεσθεί η πρώτη συνάντηση της Νεανικής Συνάξεως του Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Βούλας για το νέο έτος.  Στη πρώτη συνάντηση κάθε νέου χρόνου, γίνεται η κοπή της Αγιοβασιλόπιτας της Συνάξεως. Παρακαλούμε όλα τα μέλη καθώς και όσους νέους και νέες το επιθυμούν από 18 ως 45 ετών, να προσέλθουν.         

Ηλιούπολξ:Ψηφ ίστηκε ο νέος προϋπολογισμός για το 2012 .

Ψη ίστηκε ο νέος προϋπολογισμός για το 2012 Επενδυτικό και κοινωνικό χαρακτήρα έχει ο προϋπολογισμός του 2012 που ψηφίστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο την 28/12/11, παρά την ασφυκτική πολιτική και οικονομική συγκυρία. Όπως ανέλυσε κατά την εισήγησή του ο Αντιδήμαρχος κ. Ι. Νικηφόρος, ο προϋπολογισμός αυτός έπρεπε να λάβει υπόψη του τόσο τη συρρίκνωση των εσόδων, λόγω της μειωμένης κατά 15% κρατικής χρηματοδότησης (ΚΑΠ) και του παγώματος των δημοτικών τελών, όσο και την αυξημένη ανάγκη για κοινωνικές δράσεις, αλλά και επενδυτικές πρωτοβουλίες. Επίσης θα έπρεπε να ανταποκριθεί στην ανάγκη εξόφλησης του παραλειφθέντος δημοτικού χρέους, και να είναι πραγματικός και απολύτως ισοσκελισμένος. Παρ’ όλ’ αυτά ο προϋπολογισμός κατορθώνει να εξασφαλίσει :