Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Σεπτεμβρίου 1, 2013

ΑΓΟΓ ΕΥΡΥΑΛΗ Fun volley park for kids (4-7 ετών)

Εικόνα
Το τμήμα Fun volley  (4-7 ετών) του συλλόγου  μας  ξεκινάει τις προπονήσεις του την Πέμπτη  5/9/2013 και ώρα 18,30-19,30  στο κλειστό Γυμναστήριο του 3ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ . Μέσα από ένα νέο πρωτοποριακό πρόγραμμα τα παιδιά έρχονται σε επαφή με το volleyball.

Πρόγραμμα « Μπάλα και κίνηση».

ΥΠΟΜΝΗΜΑ Του συλλόγου Κρητών Ελληνικού με την επωνυμία ¨Ο ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ» Π Ρ Ο Σ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΕ

Στις28-06-2013, κατ εντολή της ΕΛΛΗΝΙΚΟΑΕ,μας θυροκολλήθηκετο υπ’ αρ. πρωτ. 15/26.6.2013 Πρωτόκολλο καθορισμού αυθαίρετης χρήσης δημοσίου κτήματος και το υπ’ αρ. πρωτ. 5/26.6.2013 Πρωτόκολλο Διοικητικής Αποβολής της Κτηματικής Υπηρεσίας Πειραιά , γιατην δήθεν αυθαίρετη

Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού:άμεση ανάγκη

Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού: Βοηθήστε μας να διαδοθεί το μήνυμα αυτό, ακόμα και εσείς οι ίδιοι να μην μπορείτε να βοηθήσετε, κάποιος που γνωρίζετε σίγουρα μπορεί! Κάνουμε έκκληση για βρέφος 4 μηνών που έχει αλλεργία στο αγελαδινό γάλα και έχει άμεση ανάγκη από το βρεφικό γάλα ALMIRONPEPTI, με κόστος περίπου 22 ευρώ το κουτί των 450γρ.Η ανασφάλιστη και άνεργη μητέρα του το μεγαλώνει μόνη της, αφού

Πρόσληψη Προσωπικού, με σύμβαση εργασίας δύο μηνών για την αντιμετώπιση των αναγκών των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου Γλυφάδας.

σΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟΓΛΥΦΑΔΑΣ

Εικόνα

Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού:Έκτακτη έκκληση

Βοηθήστε μας να διαδοθεί το μήνυμα αυτό, ακόμα και εσείς οι ίδιοι να μην μπορείτε να βοηθήσετε, κάποιος που γνωρίζετε σίγουρα μπορεί!

Κάνουμε αγωνιώδη έκκληση για 63χρονo ανασφάλιστo καρκινοπαθή ασθενή που έχει διαγνωσθεί  με αδενοκαρκίνωμα προστάτη και περινευρική διήθηση.  Είναι ανασφάλιστος εδώ και δύο χρόνια, λόγω οφειλών στο ΤΕΒΕ, και η σύζυγός του είναι και εκείνη άνεργη και ανασφάλιστη.  Με συνταγή από δημόσιο νοσοκομείο χρήζει επείγουσας θεραπείας με ΕΝCALOR 50mg και 1 ένεση

ΔήμοςΓλυφάδας:Εκστρατεια συγκέντρωσης σχολικών ειδών για τα παιδιά

Εικόνα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ ΣΤΟ ΝΕΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ

Εικόνα
Ο Δήμαρχος Γλυφάδας Κώστας Κόκκορης και η Επιτροπή Ίδρυσης του Νέου Κοιμητηρίου Γλυφάδας σας προσκαλούν στο Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό μετά αρτοκλασίας Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013 ώρα 6.00 μμ στον Ι.Ν. Γεννήσεως Θεοτόκου στο Νέο Κοιμητήριο Γλυφάδας Τέρμα οδού Κ. Αθανάτου – Πριγκιπονήσων

Η Ένωση Γυναικών Γλυφάδας" εμείς"συγκεντρώνει σχολικά είδη

Εικόνα
Η Ένωση Γυναικών Γλυφάδας" εμείς"συγκεντρώνει σχολικά είδη,φάρμακα και τρόφιμα μακράς διαρκείας για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας.


Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας
Η Πρόεδρος
Λένα Μαυρακάκη και η προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή

2 – 30/9/2013 οι εγγραφές στο Κ.Δ.Α.Π Γλυφάδας Ξεκίνησαν σήμερα Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013, οι εγγραφές στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Γλυφάδας.

Εικόνα
2 – 30/9/2013 οι εγγραφές στο Κ.Δ.Α.Π Γλυφάδας Ξεκίνησαν στις 2 Σεπτεμβρίου 2013, οι εγγραφές στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Γλυφάδας. Το Κ.Δ.Α.Π. λειτουργεί απογευματινές ώρες (3μμ-9μμ) και απασχολεί ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τα εγγεγραμμένα παιδιά, ηλικίας 6 έως 12 ετών.

Ένωση Γυναικών Γλυφάδας ‘ ε μ ε ί ς’:«Οι γυναίκες διεκδικούν να είναι μέρος της λύσης του προβλήματος»

Εικόνα
«Οι γυναίκες διεκδικούν να είναι μέρος της λύσης του προβλήματος»
Η Ένωση Γυναικών Γλυφάδας ‘ ε μ ε ί ς’ συμπάσχει με τις οδυνηρές συνέπειες της κρίσης στην ελληνικήκοινωνία. Νιώθουμετο οικονομικό, ψυχολογικό, κοινωνικό και πολιτικό αδιέξοδοστο οποίο έχουν περιέλθει μεγάλα τμήματατων κατοίκων της χώρας μας.
Δικαιώματα για όλους και όλες: όχι στη φτώχεια και την ανασφάλεια!

Νέες Επιτυχίες του Αθλητικού Σύλλογου Πρωταθλητών Γλυφάδας

Εικόνα
Α.Σ. ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣΟ Αθληικός Σύλλογος Πρωταθλητών Γλυφάδας έδωσε το δυναμικό παρόν του στους αγώνες kickboxing των Επίλεκτων Αθλητών της ΕΟΠΤ που πραγματοποιήθηκαν στον Σταυρό Θεσσαλονίκης. Με προπονητή τον Μάνο Κρίκη και τους αθλητές Γιώργο Παττέ, Παναγιώτη Παττέ και Γιάννη Μαρκαντώνη, η άνοδος στην Βόρειο Ελλάδα χάρισε στον σύλλογο ένα χρυσό μετάλλιο, ένα ασημένιο μετάλλιο και δυο κύπελλα.


Συγκεκριμένα : Ο Γιώργος Παττές 25 χρονών, που έπαιξε στην βαριά κατηγορία, πήρε ασημένιο μετάλλιο, το οποίο αμφισβητήθηκε όχι

Με γέλιο και τραγούδι υποδέχτηκε η Γλυφάδα το Σεπτέμβριο

Εικόνα