8 Φεβρουαρίου 2010

ΑΤΟΜΙΚΑ ΜΟΥΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ!!!!


κουβερτούρα 400 γρ.
κρέμα γάλακτος 600 γρ.
ζάχαρη άχνη 1/2 κούπα
βούτυρο 2 κ.σ.
βανίλια 1
μερέντα 3 κ.σ.
τρούφα πολύχρωμη



Βάλτε την κουβερτούρα σε μικρά κομμάτια μαζί με το βούτυρο να λιώσει . Χτυπήστε την κρέμα γάλακτος με την άχνη και τη βανίλια να γίνει αφράτη σαντιγύ. Ρίξτε 5 κ.σ. λιωμένη σοκολάτα και ανακατέψτε . Προσθέστε την υπόλοιπη σοκολάτα κουταλιά-κουταλιά, ανακατεύοντας απαλά. Βάλτε την μερέντα στο τέλος και ανακατέψτε. Μοιράστε τη μους σε ατομικά μπολάκια και βάλτε στο ψυγείο. Γαρνίρετε με την τρούφα.

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου