ΑΤΟΜΙΚΑ ΜΟΥΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ!!!!


κουβερτούρα 400 γρ.
κρέμα γάλακτος 600 γρ.
ζάχαρη άχνη 1/2 κούπα
βούτυρο 2 κ.σ.
βανίλια 1
μερέντα 3 κ.σ.
τρούφα πολύχρωμη



Βάλτε την κουβερτούρα σε μικρά κομμάτια μαζί με το βούτυρο να λιώσει . Χτυπήστε την κρέμα γάλακτος με την άχνη και τη βανίλια να γίνει αφράτη σαντιγύ. Ρίξτε 5 κ.σ. λιωμένη σοκολάτα και ανακατέψτε . Προσθέστε την υπόλοιπη σοκολάτα κουταλιά-κουταλιά, ανακατεύοντας απαλά. Βάλτε την μερέντα στο τέλος και ανακατέψτε. Μοιράστε τη μους σε ατομικά μπολάκια και βάλτε στο ψυγείο. Γαρνίρετε με την τρούφα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

Δρ Φιλάνθη Αγγελάκου: όλα για το Ταεκβοντό