Με πρωτοβουλία Αγγελόπουλου τοNέο Ιδιόκτητο ωδείο


Με πρωτοβουλία του Γιώργου Αγγελόπουλου το νέο κτίριο του Ωδείου Γλυφάδας

H Διοίκηση του Δημοτικού Ωδείου Γλυφάδας με Πρόεδρο τον κ. Αγγελόπουλο Γεώργιο και με σκοπό την ενημέρωση του Δημάρχου, του Δημοτικού Συμβουλίου, των Δημοτικών Νομικών Προσώπων, των Δημοτικών Επιχειρήσεων, του Τοπικού τύπου και των Δημοτών καθιέρωσε από το έτος 2007 και εφεξής, με τη λήξη κάθε Οικονομικού Έτους να συντάσσεται Διοικητικός και οικονομικός Απολογισμός των δραστηριοτήτων του.
Στα πλαίσια αυτά, όπως αναφέρει στον πρόλογο ο Πρόεδρος κ. Γεώργιος Αγγελόπουλος, συντάχτηκε και ο απολογισμός του έτους 2009, αντίτυπο του οποίου στάλθηκε στους αποδέκτες που προαναφέρθηκαν.
Επισημαίνεται ιδιαίτερα ότι με τον απολογισμό γίνεται μια πλήρης απογραφή αλλά και προβολή του σημαντικού έργου που επιτελείται στο Ωδείο, το οποίο, πραγματικά, είναι πολύ σημαντικό.
Ο κ. Αγγελόπουλος συνεχίζει επιστολή του.
«Επειδή οι χώροι του μισθωμένου κτιρίου δεν είναι επαρκείς να καλύψουν όλες τις στεγαστικές ανάγκες του Ωδείου γεγονός που επιδρά αρνητικά και στην υποδοχή και μεγαλύτερου αριθμού μαθητών, το Δημοτικό Συμβούλιο, ύστερα από πρόταση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ωδείου, απεφάσισε, ομόφωνα, την ανέγερση κτιρίου στο ιδιόκτητο οικόπεδο του Δήμου που έχει δωριθεί για το σκοπό αυτό από το έτος 1944 (οδός Παναγούλη και Μπακογιάννη) ο προϋπολογισμός του οποίου ανέρχεται στο ποσό των Ευρώ 1.500.000,00€. Για την αντιμετώπιση της δαπάνης το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε την σύναψη δανείου από Πιστωτικό Ίδρυμα Ευρώ 1.500.000,00. Επιτέλους το όνειρο δεκαετιών θα γίνει πραγματικότητα και όλα τα Γλυφαδιωτόπουλα θα έχουν πρόσβαση σε ποιοτική Μουσική παιδεία με χαμηλά δίδακτρα σε σχέση με εκείνα των ιδιωτικών Ωδείων που λειτουργούν στην πόλη μας.»

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ