ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ :ΕΠΙΣΤΟΛΗ- ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


ΕΠΙΣΤΟΛΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Συμπολίτες και Συμπολίτισσες της όμορφης Γλυφάδας Μας,

Σας εύχομαι χρόνια πολλά και καλή Ανάσταση για τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα και με την ευκαιρία αυτή σας ενημερώνω ότι στις Δημοτικές Εκλογές του 2010 θέτω υποψηφιότητα, για το αξίωμα του υπερκομματικού Δημάρχου της πόλης μας.
Παρακολουθώντας την τελευταία 12ετία με Ήθος και Συνέπεια σαν οικογενειάρχης Δημότης και Δημοτικός Σύμβουλος, την πορεία και το Έργο των Δημοτικών Διοικήσεων, με συναισθήματα ντροπής και οργής που πιστεύω ότι αισθάνεστε και Εσείς, έχοντας σαν αφετηρία την Ανιδιοτελή – Ηθική Προσφορά και μόνο, προχωρώ σε Προσκλητήριο δημιουργίας –Δημοτικής Κοινωνικής Πρωτοβουλίας.
Ξεκινώ Μαζί με Εσάς και τους Συνεργάτες μου ανοίγοντας πανιά για το Όμορφο- Έντιμο – Αναγεννησιακό ταξίδι μας για περισσότερο Φως – Διαφάνεια - Έργο παντού.
Προτεραιότητά μας ο Άνθρωπος, ο Πολίτης, η Εντιμότητα.
Στάση και στόχος ζωής για εμένα να σταθώ Δίπλα Σας στα εύκολα και στα δύσκολα στις λύπες και τις χαρές. Επαφή καθημερινή και συνεχής με τον Δημότη, ενημέρωση για όλα τα έργα, τις αποφάσεις που θα συζητάμε και θα παίρνουμε Μαζί.

Συμπολίτες και Συμπολίτισσες

Αφήνουμε στο χθες την μιζέρια και την αδιαφάνεια που μας πίκρανε και μας πλήγωσε, περπατάμε δίπλα-δίπλα με κοινό Όραμα- Σκέψη- Δράση για ένα καλύτερο Αύριο στην Πόλη μας και πιστέψτε το, γιατί πραγματικά το Αξίζουμε.


Παπαδόπουλος Οδυσσέας
Υποψήφιος Δήμαρχος


Πολιτικό Γραφείο
Λ. Ποσειδώνος 52
Τηλ : 210-8980904
210-8980174

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δρ Φιλάνθη Αγγελάκου: όλα για το Ταεκβοντό