Γλυφάδα: Πρωην αρχιφύλακας, έμπορος κοκαΐνης με Πόρσε



Έφυγε από την ΕΛ.ΑΣ. πριν από 2 χρόνια και έκτοτε ασχολήθηκε με το εμπόριο ναρκωτικών. Στην κατοχή του βρέθηκαν 9,5 κιλά κοκαΐνης, όπλα και πλαστά χαρτονομίσματα
Ο αρχιφύλακας έφυγε από το αστυνομικό Σώμα πριν από δύο χρόνια σε ηλικία 45 ετών «για λόγους υγείας», όπως αναφέρεται στον υπηρεσιακό του φάκελο.
Από την περίοδο εκείνη και μετά αξιοποίησε τις γνωριμίες που είχε κάνει με εμπόρους ναρκωτικών όταν υπηρετούσε στη Δίωξη και ασχολήθηκε συστηματικά με το εμπόριο κοκαΐνης, που του απέφερε υπέρογκα κέρδη. Η «Πόρσε» και ακόμα ένα πολυτελές αυτοκίνητο που είχε στην κατοχή του κατασχέθηκαν, καθώς και πάνω από 9,5 κιλά κοκαΐνη. Κατασχέθηκαν επίσης τρία πιστόλια με γεμιστήρες και έξι φυσίγγια, ένα περίστροφο με δύο φυσίγγια, 159 σφαίρες διαφόρων διαμετρημάτων, μία ζυγαριά ακριβείας, τέσσερα πλαστά χαρτονομίσματα συνολικής ονομαστικής αξίας 550 ευρώ και 1.560 ευρώ που δεν ήταν πλαστά.
Η σύλληψη του πρώην αρχιφύλακα, των δύο υπαλλήλων και του ιδιοκτήτη της έκθεσης αυτοκινήτων, ηλικίας 32, 42 και 48 ετών, έγινε όταν ο 47χρονος πρώην αστυνομικός παρέδωσε ένα κιλό κοκαΐνη.
Η υπόλοιπη ποσότητα από τα εννέα κιλά και 764 γραμμάρια κοκαΐνη, που βρέθηκαν συνολικά στην κατοχή του, ανακαλύφτηκε ύστερα από έρευνα στο σπίτι του 47χρονου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ