ΓΛΥΦΑΔΑ: ΕΦΟΔΟΣ ΤΗΣ ΣΔΟΕ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΙΑΤΡΩΝ




Έφοδο στα ιατρεία 56 γιατρών, που εδρεύουν στην Λεωφ. Κηφισίας και την Γλυφάδα, έκανε πριν από λίγες ημέρες το ΣΔΟΕ, συνεχίζοντας την έρευνα για φοροδιαφυγή στους γιατρούς, μετά το Κολωνάκι. Οι έλεγχοι έγιναν σε χειρουργούς, γυναικολόγους, ορθοπεδικούς και οδοντιάτρους.

Τα περισσότερα από τα ιατρεία βρίσκονται δίπλα σε ιατρικά κέντρα και οι άνδρες του ΣΔΟΕ έμειναν έκπληκτοι από την τεράστια φοροδιαφυγή. Οι 7 στους 10 γιατρούς, δηλαδή περίπου 40 από τους ελεχθέντες δεν έκοβαν αποδείξεις, ούτε διατηρούσαν βιβλία ασθενών.

Όταν ελέγχθηκαν οι φορολογικές τους δηλώσεις, διαπιστώθηκε ότι δήλωναν εισοδήματα από 10 - 30.000 ευρώ. Αρκετοί από αυτούς εμφανίζονται να έχουν ακαθάριστα έσοδα 1 εκατομμύριο ευρώ και ταυτόχρονα δαπάνες 800.000 ευρώ με αποτέλεσμα τα καθαρά τους έσοδα να είναι ελάχιστα.

Από το "πόθεν έσχες" προκύπτει ότι διατηρούν βίλες στη Κηφισιά και τη Γλυφάδα, αλλά και εξοχικά στην Ανατολική Αττική και την Αράχωβα.

Μετά το άνοιγμα των λογαριασμών στους 151 γιατρούς του Κολωνακίου, διατάχθηκε αμέσως να ανοίξουν και οι τραπεζικοί λογαριασμοί των 56 γιατρών που ελέγχθηκαν.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ