Δήμος Ηλιούπολης



Δελτίο Τύπου
Την Κυριακή 18 Απριλίου πραγματοποιείται ο 2ος Ποδηλατικός Γύρος της πόλης μας, που διοργανώνεται από τον Δήμο Ηλιούπολης και τον Αθλητικό Οργανισμό.
Η εκκίνηση θα γίνει στις 10.30 το πρωί και οι ποδηλάτες θα ακολουθήσουν την λεωφόρο Ειρήνης προς την Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (Κεντρική Πλατεία), στη συνέχεια τις λεωφόρους Ελευθερίου Βενιζέλου και Κυπρίων Ηρώων μέχρι την Πλατεία 25ης Μαρτίου, από εκεί θα ακολουθήσουν την λεωφόρο Κοτζία μέχρι την πλατεία Παλαιών Πατρών Γερμανού (ΙΚΑ), θα συνεχίσουν προς την Πλατεία Κανάρια και από εκεί ακολουθώντας την λεωφόρο Φιλίας των Λαών (Παπανδρέου), θα τερματίσουν και πάλι στην Πλατεία Φλέμινγκ, έχοντας διαγράψει μια κυκλική πορεία.
«Η συμμετοχή όλων στο δεύτερο ποδηλατικό γύρο της Ηλιούπολης θα προβάλει για ακόμα μια φορά το ποδήλατο ως ουσιαστικό και αποτελεσματικό μέσο μεταφοράς, στέλνοντας μήνυμα ενάντια στην ατμοσφαιρική ρύπανση», τονίζει στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος της πόλης Γιάννης Αναγνώστου και προσθέτει: «Ελάτε να πούμε ναι στην υγεία, ναι στον αθλητισμό, ναι στην ποιότητα ζωής».
Ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού, Παναγιώτης Καρανδρέας, επισημαίνει ότι «στόχος μας είναι να ευαισθητοποιήσουμε το σύνολο των συμπολιτών μας στη χρήση του ποδηλάτου και κυρίως να τους δώσουμε το έναυσμα για άθληση».
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στον Αθλητικό Οργανισμό (Μεσσηνίας και Δαμασκηνού), στο Δημαρχείο (Σοφ. Βενιζέλου 112- 114), στο πρώτο ΚΕΠ Ηλιούπολης (Πλατεία Φλέμινγκ 2), μέχρι την Παρασκευή, 16 Απριλίου, αλλά και στην Πλατεία Φλέμινγκ, πριν την έναρξη του αγώνα.
Αιτήσεις και πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Δήμου και στα τηλέφωνα 210 – 9922899 και 210 9944001.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ