12η μέρα Απεργίας Πείνας του δημάρχου Ελληνικού



Τη 12η μέρα απεργίας πείνας διανύει ο δήμαρχος Χρήστος Κορτζίδης βρισκόμενος στο δημαρχείο Ελληνικού από την Πέμπτη 29 Απριλίου.

Στα πλαίσια της κινητοποίησης κατά του Καλλικράτη είναι και η παραχώρηση της διαχείρισης της πλαζ του Αγίου Κοσμά στο δήμο Ελληνικού. Χθες εθελοντές & εργαζόμενοι του δήμου πραγματοποίησαν εργασίες στην πλαζ του Αγίου Κοσμά που από το καλοκαίρι του 2007 μετά τις μεγάλες κινητοποιήσεις πολιτών τα κάγκελα που την κρατούσαν κλειστή έπεσαν και λειτουργεί ο δήμος παρέχοντας δωρεάν ορισμένες βασικές υπηρεσίες.
Ωστόσο, αν και έχουν περάσει 4 σχεδόν χρόνια δεν έχει αποδοθεί ακόμη τυπικά η διαχείριση της πλαζ στο δήμο ενώ συνεχίζεται ένα απαράδεκτο καθεστώς παρανομιών.
Για παράδειγμα εξακολουθούν να ισχύουν οι παράνομες συμβάσεις μίσθωσης τμημάτων της παραλίας που έχει κάνει το ΕΑΚΝ Αγ. Κοσμά με ιδιωτικές επιχειρήσεις, εξακολουθούν να λειτουργούν παράνομα τα νυχτερινά κέντρα και η πίστα καρτ, παρά το ότι ο δήμος αψηφώντας τις απειλές και προκλήσεις, τους έχει αφαιρέσει τις άδειες λειτουργίας και τα έχει επανειλημμένα σφραγίσει.

Γι’ αυτό το θέμα ο δήμαρχος ζητά με σημερινή του επιστολή την παρέμβαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη προκειμένου να σταματήσει αυτή η απαράδεκτη κατάσταση, δηλαδή το πρωί να σφραγίζουμε και το βράδυ να λειτουργούν.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ