ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ




Ποιους και γιατί ενοχλεί ο δήμος Ελληνικού;
«Άγνωστοι» κατέστρεψαν όλα τα πανό και τα ταμπλό του Δήμου ενάντια στον Καλλικράτη.

Χθες τη νύχτα υπήρξε μια περίεργη «πολιτική παρέμβαση» σε βάρος του Δήμου Ελληνικού και…. υπέρ του «Καλλικράτη» με μαφιόζικες μεθόδους που θυμίζει παρακράτος. Ποιοι είναι αυτοί που έδωσαν την εντολή;
Σύμφωνα με καταγγελίες δημοτών, τρία άτομα με μαύρο αυτοκίνητο δρώντας οργανωμένα και συστηματικά κατέστρεψαν, πέταξαν και έκαψαν τα ταμπλό και τα πανό ενάντια στην κατάργηση του Δήμου Ελληνικού που είχε τοποθετήσει η Δημοτική Αρχή.

Την Κυριακή (8-5-2010 στις 8:00 π.μ.) ο Δήμος και οι κάτοικοι του Ελληνικού έχουν προγραμματίσει να πραγματοποιήσουν τις απαραίτητες παρεμβάσεις στην παραλία για να την δώσουν, και φέτος καθαρή, εξοπλισμένη και κυρίως ΔΩΡΕΑΝ σε όλους τους πολίτες.

Άραγε είναι τυχαίο ότι όλα αυτά έγιναν λίγα μόλις 24ωρα πριν από την έναρξη των εργασιών στην πλαζ του Αγίου Κοσμά;

Τελείως συμπτωματικά οι νέοι «φερόμενοι ιδιοκτήτες» της πλαζ με πληρωμένη καταχώρησή τους σε εφημερίδες έδειξαν και πάλι τις προθέσεις τους, καλώντας τους πολίτες στην «ιδιοκτησία» τους στις 10 Μαΐου. Βάζουν λοιπόν και πάλι σε εφαρμογή τα επιχειρηματικά τους σχέδια για να επαναφέρουν τα κάγκελα και το παλαιό καθεστώς που κατάργησε ο Δήμος Ελληνικού με αγώνες.

Η ανακοίνωση από την κυβέρνηση του σχεδίου «Καλλικράτης» που προβλέπει την κατάργηση του Δήμου Ελληνικού ξεσήκωσε Δήμο και τους πολίτες του Ελληνικού τόσο ενάντια στο σχέδια συνολικά όσο και στην κατάργηση του Δήμου.
Ταυτόχρονα όμως αποθράσυνε τους παράνομους επιχειρηματίες, που προσβλέπουν πλέον με ελπίδα στην κατάργηση του δήμου και στην ανακατάληψη της πλαζ του Αγίου Κοσμά.
Η πλαζ αυτή που ήταν αποκλεισμένη – ιδιωτική την άνοιξαν με τις κινητοποιήσεις τους το καλοκαίρι του 2007 ο Δήμος Ελληνικού και οι χιλιάδες πολίτες της πόλης και ευρύτερα του λεκανοπεδίου. Παρών στις 31-5-2007 ήταν και ο σημερινός πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου που δήλωνε: «Θα απελευθερωθούν οι χώροι από τα παράνομα μαγαζιά» και «θα ξαναδοθεί αυτός ο δημόσιος χώρος στους πολίτες της Αττικής. Γι αυτό είμαστε εδώ και συμπαραστεκόμαστε στους αγώνες των πολιτών».
Παρ΄ όλα αυτά ακόμη δεν έχει αποδοθεί και τυπικά η διαχείριση της πλαζ στο Δήμο.

Έτσι κι αλλιώς η Δημοτική Αρχή δηλώνει αποφασισμένη να υπερασπίσει τις κατακτήσεις της και θα μπει εμπόδιο σε όποιον έχει διάφορα σχέδια ενάντια στα συμφέροντα των δημοτών..
Ο Δήμος του Ελληνικού και η "ενοχλητική" δημοτική Αρχή δεν πρόκειται να "εξαφανιστούν"…

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ