Οι Άριστοι και όχι οι αρεστοίΆρθρο του Οδυσσέα Παπαδόπουλου Υποψήφιου Δημάρχου Γλυφάδας




Οι σημερινές πολιτικές συγκυρίες και οι τραγικές οικονομικές συνθήκες που ζουν οι συμπολίτες μας, μας δείχνουν τον δρόμο για νέες ,ιδέες νέα πρόσωπα σχήματα που θα εμπιστευθούμε με οδηγό το ήθος και την συνέπεια.
Οι Δημοτικές εκλογές του 2010 που θα γίνουν, είναι ια πρώτη ευκαιρία να ψηφιστούν στις Τοπικές κοινωνίες οι Άριστοι και όχι οι αρεστοί
Παρακολουθώντας την τελευταία 12ετία την πορεία και το έργο των Δημοτικών Διοικήσεων στη Γλυφάδα μας, διαπιστώνουμε όλοι με οργή και αγανάκτηση ότι τίποτα και σε κανέναν τομέα δεν προχώρησε. Αντίθετα είχαμε οπισθοδρόμηση- σκάνδαλα- αδιαφάνεια- κακοδιοίκηση και αποθέωση της μετριότητας και του τίποτα.
Έχοντας αυτές τις σκέψεις και με αίσθημα ευθύνης και με τη δύναμη των συμπολιτών μου αποφάσισα να θέσω Υποψηφιότητα ως Υπερκομματικός Δήμαρχος
Στάση Ζωής για εμένα ως οικογενειάρχης, γιατρός, ενεργός πολίτης είναι πρώτα ο άνθρωπος. Θέλω μαζί με τους πολίτες και τους συνεργάτες μου ν’ απευθύνω προσκλητήριο Δημιουργίας Δημοτικής Κοινωνικής Πρωτοβουλίας, για περισσότερο Φως, Διαφάνεια- εντιμότητα παντού.
Καλώ τους Δημότες και τις Δημότισσες της Γλυφάδας να διαμορφώσουμε μαζί το πρόγραμμα δράσης για την σωτηρία της Πόλης μας. Όλοι μαζί στις Δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου να χαράξουμε με την ψήφο μας μια νέα αναγεννησιακή πορεία για τον Δήμο μας , γιατί πραγματικά το αξίζουμε εμείς και τα παιδιά μας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ