Τα αιτήματα όπως κατατέθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 26/5.

Συνέχεια στο θέμα του ποδηλατόδρομου στην Αργυρούπολη. Κατοπιν ερωτήσεως για το τι προτείνουν σαν λύση οι κάτοικοι και μαγαζάτορες της περιοχής μας εστάλει το κείμεννο μεΤα αιτήματα όπως κατατέθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 26/5.



1) Μελέτες που καθιστούν την Μαρίνου Γερουλάνου ως τον πλέον κατάλληλο δρόμο για το συγκεκριμένο έργο, καθώς και τους απαραίτητους σχεδιασμούς όπου το αποδεικνύουν.


2) Μελέτες που καθιστούν τον συγκεκριμένο σχεδιασμό ως τον πλέον κατάλληλο και μελέτες εναλλακτικών σχεδιασμών που αποδεδειγμένα δεν είναι οι κατάλληλοι.


3) Κυκλοφοριακές μελέτες από αρμόδιο συγκοινωνιολόγο (Άρθρο 52 Κ.Ο.Κ.), προβλέψεις για επαρκείς θέσεις πάρκινγκ για τους δημότες, καθώς και μελέτες προς την ασφάλεια επιβίβασης / αποβίβασης επιβατών Ι.Χ. και συγκοινωνιών.


4) Αξιολογήσεις ως προς την ασφάλεια των χρηστών του ποδηλατοδρόμου (κάθετοι δρόμοι, ιδιωτικά πάρκινγκ κλπ) καθώς και το τι συνδέει ο συγκεκριμένος ποδηλατόδρομος.


5) Αξιολογήσεις ως προς την λειτουργία και τροφοδοσία των επαγγελματικών χώρων.


6) Περιβαλλοντολογικές μελέτες και βεβαίωση ότι τα δέντρα που θα κοπούν για το έργο θα φυτευθούν σε άλλη τοποθεσία, όπως ορίζεται από την Νομαρχία Αττικής.


7) Εξηγήσεις ως προς το γιατί το μεγαλύτερο ποσοστό των κατοίκων της Μαρίνου Γερουλάνου έχει μέχρι σήμερα παραμείνει ανημέρωτο, εν αντιθέσει με αυτά που προβλέπονται από το άρθρο 79 του Κώδικα Δήμου και Κοινοτήτων.


8) Βεβαιώσεις ότι τα δημοτικά τέλη δεν θα αυξηθούν αν το αρχικό κονδύλι και η χρηματοδότηση δεν αποδειχθούν επαρκή, ειδικά σε μια περίοδο κρίσης στην οποία ζούμε.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ