ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - «Δυνατή Γλυφάδα – Κώστας Κόκκορης


Τα λόγια μπορεί να κρύβουν τις σκέψεις μας, οι πράξεις μας όμως τις φανερώνουν. Ο καθημερινός μας αγώνας επί σειρά ετών προς όφελος των πολιτών, είναι ο αδιάψευστος μάρτυρας γιατί το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Όσα λοιπόν οδοφράγματα κι αν τοποθετήσουν αυτοί που συνειδητά ψάχνουν «ψήλους στ’ άχυρα» θα παρασυρθούν από τη λαχτάρα των συμπολιτών μας για να ζήσουν το καινούργιο, το διαφορετικό, το υγιές.
Πολιτική δίχως αρχές είναι σαν πηγάδι δίχως νερό. Η καθημερινή μας επαφή με τους πολίτες και τους φορείς της πόλης, μας αναθέτει να προασπίσουμε και να παρέμβουμε δυναμικά σε όλα όσα έχουν φυλακίσει τη μικρή μας κοινωνία στην αδράνεια. Σε όλα όσα έχουν καλλιεργήσει νοοτροπίες αδυναμίας, εξαρτήσεων και ανοχής. Σε όλα όσα καθήλωσαν τα ανήσυχα και δημιουργικά πνεύματα του τόπου μας χαμηλά και αρνήθηκαν το δικαίωμά μας να εργαζόμαστε για να φτιάξουμε μια όμορφη Πόλη για εμάς και τα παιδιά μας.
Γνωρίζουμε φυσικά πως η συντήρηση παλαιών κατεστημένων που εγγυώνται την κλωνοποίηση ξεπερασμένων και αλλόκοτων λογικών, μόνον ανανέωση δε φέρνουν στον τόπο. Όμως δεν είμαστε μηδενιστές, κακοπροαίρετοι ή αλαζόνες.
Άλλωστε η κοινωνία έχει αποδείξει ότι:
Όταν αυτή θέλει οι μηχανισμοί σιωπούν…!
Άρα λοιπόν ας περιμένουν κάποιοι και θα διαπιστώσουν ότι οι… διαπιστώσεις και μάλιστα ελαφρά τη καρδία χωρίς ενδείξεις ή αποδείξεις θα καταπέσουν σαν χάρτινος πύργος.
Τέλος, τονίζουμε πώς η αυτογνωσία θα πρέπει να γίνει σημείο αναφοράς αλλά και ευθύνης για όλους μας. Επιτέλους ας κοιτάξουμε το μέλλον κατάματα και χωρίς παρωπίδες γιατί και το αξίζουμε αλλά και το οφείλουμε στη νέα γενιά.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ