Ηλιουπολη:Παιδικες κατασκηνώσεις



Δελτίο Τύπου

Για ένα ακόμα καλοκαίρι ο Δήμος Ηλιούπολης έχει μια ενδιαφέρουσα πρόταση για τους μικρούς Ηλιουπολίτες ηλικίας 6 έως 12 ετών. Να απολαύσουν στιγμές χαράς και ξεκούρασης, φιλοξενούμενοι στην θερινή κατασκήνωση Ranch K. Skouras στο Σοφικό Κορινθίας.

Η κατασκηνωτική περίοδος είναι από τις 27 Ιουνίου μέχρι τις 8 Ιουλίου και θα φιλοξενηθούν παιδιά δημοτών και μόνιμων κατοίκων Ηλιούπολης, ανασφάλιστα ή που ο ασφαλιστικός τους φορέας δεν εγκρίνει δαπάνη για φιλοξενία σε κατασκηνώσεις.

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την συμμετοχή είναι πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, εκκαθαριστικό σημείωμα του προηγούμενου οικονομικού έτους, αντίγραφο πρώτων σελίδων του ασφαλιστικού βιβλιαρίου μια φωτοτυπία λογαριασμού ΔΕΗ,ΟΤΕ ή ΕΥΔΑΠ και η αστυνομική ταυτότητα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν αιτήσεις μέχρι τις 21 Ιουνίου, στο γραφείο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ηλιούπολης που στεγάζεται στην Ελ. Βενιζέλου 119 (απέναντι από τη Θεομήτορα), καθημερινά, κατά τις ώρες 8.00 έως 14.00. Τηλ: 210-9902466

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ