ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ»ΕΚΔΗΛΩΣΗ – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ:




Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος διοργανώνουμε, τη Δευτέρα 7 Ιουνίου και ώρα 7.30μ.μ. στο Δημαρχείο Γλυφάδας, εκδήλωση – παρουσίαση με θέμα «Το περιβάλλον και η πόλη μας». Την επιμέλεια της εκδήλωσης έχει η Ομάδα Περιβάλλοντος της κίνησής μας και επικεντρώνεται στα μεγάλα περιβαλλοντικά θέματα της σύγχρονης εποχής μας που αφορούν και στην πόλη μας και στην ποιότητα της ζωής μας.
Έχουν καλεστεί να λάβουν μέρος και να παρουσιάσουν τη δουλειά τους φορείς της πόλης μας και ιδιαίτερα όσοι δραστηριοποιούνται για την προστασία του περιβάλλοντος. Επίσης έχουν καλεστεί επιχειρήσεις που το αντικείμενό τους έχει σχέση με το περιβάλλον, όπως για παράδειγμα «πράσινες στέγες», κομποστοποίηση οργανικών απορριμμάτων κ.α., οι οποίες μπορούν να ενημερώσουν σχετικά το κοινό. Για το σκοπό αυτό θα υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένοι εκθεσιακοί πάγκοι.
Στην εκδήλωση θα απευθύνει χαιρετισμό η Πρόεδρός μας και υποψήφια Δήμαρχος κ. Α. Λυγνού και έχουν καλεστεί να παρευρεθούν η Δημοτική Αρχή, Βουλευτές, εκπρόσωποι του ΥΠΕΚΑ, Δημοτικοί Σύμβουλοι, φορείς και προσωπικότητες της πόλης μας. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους τους πολίτες.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ