ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΤΖΕΝΗ ΚΑΡΕΖΗ






Δευτέρα 7 Ιουνίου και ώρα 20.30μμ η ΕΝ.Ε.Ο.Ν. Γλυφάδας, Βούλας, Βουλιαγμένης, Βάρης και Ελληνικού έκλεισε τις εργασίες της με μια μεγάλη βραδιά αφιέρωμα στην αξέχαστη Τζένη Καρέζη. Ο κινηματογράφος ODEON Γλυφάδας ήταν γεμάτος από φίλους του παλιού κινηματογράφου, καλλιτέχνες, ηθοποιούς και δημοσιογράφους, οι οποίοι απόλαυσαν ένα βίντεο από τις καλύτερες στιγμές της Τζένης Καρέζη από την πορεία της στο ΕλληνικόΘέατρο και Κινηματογράφο.
Η πραγματική πολύ καλή δουλειά του Μάκη Δελαπόρτα, οποίος επιμελήθηκε και παρουσίαζε την βραδιά ενθουσίασε το κοινό.
Οι γνωστοί καλλιτέχνες Τζούλι Μασίνο, Λένα Αλκαίου, Λιζέτα Νικολάου, Μπέσσυ Αργυράκη και Μπαμπίνα Κοντέα ερμήνευσαν αγαπημένα τραγούδια της καλλιτεχνικής διαδρομή της αγαπημένης μας Τζένης, από το Ελληνικό Θέατρο και Κινηματογράφο.
Κύριοι ομιλητές της βραδιάς ήταν ο Κωνσταντίνος Καζάκος, ο ηθοποιός Πάνος Χατζηκουτσέλης και ο Σπύρος Φωκάς.
Η Πρόεδρος η κα. Μάτα Παπαναστασιου τίμησε τον Κωνσταντίνο Καζάκογ, γιο και Πρόεδρο του Ιδρύματος Πόνου- Τζένη Καρέζη, με αναμνηστική πλακέτα της βραδιάς καθώς και τον Μάκη Δελαπόρτα για την σημαντική προσφορά του στην διάσωση του υλικού της Τζένης Καρέζη.
Αναμνηστικές πλακέτες δόθηκαν σε όλους τους καλλιτέχνες που πλαισίωσαν την βραδιά.
Τα έσοδα της βραδιάς διατέθηκαν στο Ίδρυμα Πόνου – Τζένη Καρέζη.
Την βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους Κωνσταντίνος Καζάκος (Πρόεδρο του Ιδρύματος Πόνου- Τζένη Καρέζη), Κώστας Καζάκος, Γιάννη Καζάκος (Γραμματέας του Ιδρύματος Πόνου- Τζένη Καρέζη), οι ηθοποιοί Σπύρος Φωκά, Πάνος Χατζηκουστέλη, κ.α.
Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν και ο Τ. Υπουργός Εξωτερικών κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο Δήμαρχος Γλυφάδας κ. Γιάννης Θεοδωρόπουλος, οι κ.κ. Αντιδήμαρχοι Γλυφάδας Σπύρος Δήμου, Γεωργός Αγγελόπουλος, Νίκος Λεβεντζονίτης καθώς και Δημοτικοί Σύμβουλοι των Δήμων Γλυφάδας, Βούλας, Βουλιαγμένης, Βάρης και Αργυρούπολης, ο γνωστός γλύπτης Γιάννης Παρλαβάνζας, Σπύρος Φωκάς, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Βούλας, Βάρη, Βουλιαγμένης κ. Γ. Κωνσταντέλος και ο πρόεδρος της Β2 ΝΟΔΕ κ. Βαγγέλης Κοκόσης και άλλοι επίσημοι.
Hταν πραγματικά μια μεγάλη καλλιτεχνική βραδιά για την αγαπημένη μας Τζένη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ