25 Ιουνίου 2010

KΕλληνικο: Θα κλεισουν την Ποσειδωνος το Σάββατο


Συγκέντρωση στην παραλιακή διοργανώνει το Σάββατο 26 Ιουνίου στις 11 το βράδυ ο δήμος Ελληνικού απαιτώντας να σταματήσουν οι διώξεις κατά αιρετών & εργαζομένων για τις κινητοποιήσεις του 2007, να παραχωρηθεί η πλαζ στο δήμο και να κλείσουν τα παράνομα νυχτερινά κέντρα.

Η συγκέντρωση πραγματοποιείται στον Άγιο Κοσμά (στην πεζογέφυρα της Λ. Ποσειδώνος ) έξω από τα νυχτερινά κέντρα που λειτουργούν παράνομα, ενώ την ίδια ώρα ο δήμος Ελληνικού καλείται σε απολογία για στάση* (!!!), υποκίνηση σε στάση (!!!) και φθορά ξένης περιουσίας (!!!) για το ξήλωμα της περίφραξης της παραλίας του Ελληνικού στις 10 Ιουνίου του 2007 από χιλιάδες πολίτες από όλη την Αθήνα.

Ο Δήμος Ελληνικού συνεχίζει τον αγώνα υπεράσπισης της περιουσίας των πολιτών. Συνεχίζει να μην πτοείται από απειλές των «μπράβων της νύχτας» αλλά ούτε και να τρομοκρατείται από επιθέσεις, όπως ο πρόσφατος ξυλοδαρμός του νυχτοφύλακα της παραλίας. Υπενθυμίζει τις υποσχέσεις της κυβέρνησης και διεκδικεί να του παραχωρηθεί η διαχείριση της παραλίας.

Απαιτεί από τις κρατικές αρχές να ασκήσουν τις νόμιμες υποχρεώσεις τους και να βρεθούν δίπλα του στη νέα προσπάθεια να επανασφραγίσει τα παράνομα λειτουργούντα κέντρα.

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου