Στέλιος Διβαρης: Μόνος Υπεύθυνος για τη μη σωστή λειτουργιά των ΚΑΠΗ ο Ηλιας ΤζανοςΣτο Δημοτικό Συμβούλιο της 28ης Ιουνίου 2010, ετέθη το θέμα της καλοκαιρινής λειτουργίας των ΚΑΠΗ Γλυφάδας. Διαπιστώθηκε ότι υπάρχει σοβαρότατο πρόβλημα της λειτουργίας των ΚΑΠΗ ιδιαίτερα σε ότι αφορά το θέμα καθαριότητας λόγω φόρτου εργασίας εξ αιτίας των καλοκαιρινών αδειών του οριακού αριθμού των υπαλλήλων.
Το Νομικό Πρόσωπο έχει κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για προσλήψεις συμβασιούχου έκτακτου προσωπικού για την επίλυση του προβλήματος. Επιπρόσθετα, έχει φέρει το θέμα στο Δ.Σ. προς επικύρωση της απόφασης, το οποίο ανεβλήθη ήδη μία φορά και στο προαναφερόμενο Δημ. Συμβούλιο αποσύρθηκε, χωρίς καμμία αιτιολογία από τον Πρόεδρο κ. Τζάνο, ο οποίος αρνήθηκε όλες τις προσπάθειες του κ. Στ. Δίβαρη, Προέδρου των ΚΑΠΗ Γλυφάδας να ενημερώσει το Σώμα για τα τρέχοντα προβλήματα.
Στη συνέχεια. ο κ. Στ. Δίβαρης αποχώρησε από το Δημοτικό Συμβούλιο, καθιστώντας μόνο και κύριο υπεύθυνο τον κ. Τζάνο για τα προβλήματα που θα προκύψουν στα ΚΑΠΗ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δρ Φιλάνθη Αγγελάκου: όλα για το Ταεκβοντό