Ο ΚΟΣΜΟΣ ΡΩΤΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΑ ΥΛΙΚΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΧΥΤΑ ΣΑΝ ΚΟΙΝΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ ?



Όπως άλλωστε έχουμε ξαναπεί Η ΤΟΛΜΗ είναι ένα ανεξάρτητο Μέσο Ενημέρωσης στο οποίο μπορεί να εκφραστεί ο Πολίτης και όλοι οι Άρχοντες. Δεν διέπεται από συμφέροντα και δημοσιεύει τα κείμενα όλων, όσων βέβαια έχουν κάτι να πουν και εκφράζονται κόσμια… Στο Πρόβλημα με τα ανακυκλώσιμα υλικά στον κ. Δήμου απαντά ο κ. Τσακίρης και οι δυο τ. Αντιδήμαρχοι Καθαριότητας. Εδω αναμένεται συνέχεια βέβαια


Ο ΚΟΣΜΟΣ ΡΩΤΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΑ ΥΛΙΚΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΧΥΤΑ ΣΑΝ ΚΟΙΝΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ ?
ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ : ΜΑΚΡΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

«Με έκπληξη διάβασα την απάντηση του κυρίου αντιδημάρχου οικονομικών στην δημόσια τοποθέτηση που έκανα για την πλήρη αποτυχία της ανακύκλωσης.
Την αποτυχία αυτή την εκφράζω με συνεχείς ερωτήσεις μου στο δημοτικό συμβούλιο εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα .
Την αποτυχία αυτή φυσικά έχω διαπιστώσει όπως και οι πολίτες που ρωτούν. Γιατί κοινά απορριμματοφόρα ως επί το πλείστον περισυλλέγουν και τα συγκεκριμένα υλικά ?
Όλοι πρέπει να δείχνουμε ενδιαφέρον για την επιτυχία αυτού του θεσμού . Είναι καλό να δέχεστε κριτική και να καταβάλλεται προσπάθεια για την βελτίωση πολλών πραγμάτων.
Όχι όμως και να τα βλέπεται όλα ωραία κατέχοντας μάλιστα και άλλη θέση αυτή των οικονομικών.
Αλήθεια πόσα χρήματα σκοπεύετε να διαθέσετε πέρα από τα 6.000.000 ευρώ στον τομέα καθαριότητας για την βελτίωση που δεν υπάρχει ?
Προβλήματα υπάρχουν αλλά μην προκαλείται και με τις απαντήσεις σας.
Αλήθεια κύριε αντιδήμαρχε πως πάνε πράγματι τα οικονομικά του δήμου ?
Σας αναφέρω ο πρώην αντιδήμαρχος επάγγελμα οικονομολόγος ανέφερε για βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες απατήσεις 12.000.000 ευρώ. Εσείς τα ωραιοποιήσατε ως συνήθως και δώσατε μία άλλη διάσταση.
Εντύπωση μου προκαλεί οι τοποθετήσεις που κάνετε για κάθε θέμα στο οποίο καμία αρμοδιότητα δεν έχετε και μη γνώστες του θέματος είστε .
Και όλα αυτά για να ικανοποιήσετε την αυταρέσκεια σας.
Και για να τελειώνουμε επειδή κάποιοι δεν καταλαβαίνουν πως είναι η πραγματικότητα και ούτε προβληματίζονται . Ναι ο δήμος Γλυφάδας πάει καλά έχει στόχους και σκοπούς είναι μακράν ο πρώτος δήμος της Αττικής. Γιατί κύριε αντιδήμαρχε των οικονομικών το κοινό απορριμματοφόρο του δήμου κάνει και την περισυλλογή των ανακυκλώσιμων υλικών ?
Αλήθεια κύριε αντιδήμαρχε πως πάνε τα νομικά πρόσωπα ?
Έχουν προβλήματα ?
Σε αυτά τα θέματα μπορεί να απαντήσει και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος της καθαριότητας . Δεν υπάρχει πρόβλημα . Είναι θέμα ενδοεπικοινωνίας.
Και μην το ξεχνάμε : Μακράν ο δήμος Γλυφάδας είναι ο πρώτος δήμος της Αττικής.»


Τσακίρης Δημήτρης
Δημοτικός σύμβουλος Γλυφάδας
Πρώην αντιδήμαρχος

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ