ΓΛΥΦΑΔΑ :ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΗΔΩΡΕΑΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ . ΠΟΙΟς ΦΤΑΙΕΙ;



Ακυρώθηκε η δωρεάν Γυναικολογική εξέταση απο γυναικολόγους και μαστολογους ογκολογους η οποία είχε προγραμματιστει για το Σαβατοκυριακο.Το φιλικο korner.gr βρεθηκε μπροστά στα γεγονοτα και μας παραθέτει το ρεπορτάζ

"Μη μπορώντας να «φρενάρουν» την αποδοχή του από τον Γλυφαδιώτικο λαό τού Υποψηφίου Δημάρχου κυρίου Οδυσσέα Παπαδόπουλου οι εσωκομματικοί του πολιτικοί αντίπαλοι με διάφορα διαδικαστικά τεχνάσματα που δηλώνουν από μικροπρέπεια έως αντιδεολογική φαιδρότητα κατάφεραν με πρωτοβουλία του ΙΔΙΟΥ του υποψηφίου Δημάρχου να ακυρωθεί προσωρινά η ανθρωπιστική εκδήλωση που είχε προγραμματισθεί από την νέα δημοτική παράταξη όπου ηγείται ο διαπρεπής χειρουργός και είχε σκοπό την ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΗ του γυναικείου Γλυφαδιώτικου πληθυσμού από ομάδα ιατρών (Γυναικολόγων-Μαστολόγων-Ογκολόγων) του Νοσοκομείου «ΕΛΕΝΑ».
Η εκδήλωση είχε προγραμματιστεί για το Σαββάτο 31-7-2010 στα ΚΑΠΗ της περιοχής Καραχάλιου επί της Σοφίας Βέμπο υπό την αιγίδα του Δημάρχου Γλυφάδας όπως ανέφερε το επίσημο δελτίο τύπου του Δημαρχιακού γραφείου. Και ενώ όλα ήταν προγραμματισμένα ξαφνικά μια ένσταση των Προέδρου και Αντιπρόεδρου των ΚΑΠΗ προς τον κύριο Δήμαρχο ως αναφορά διαδικαστικά θέματα για την παραχώρηση του κτιρίου και χωρίς ο κύριος Θεοδωρόπουλος να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν στο θέμα αυτό ανάγκασαν τον κύριο Παπαδόπουλο και τους συνεργάτες του, πλημμυρισμένους από αγανάκτηση για τις Δημαρχιακές επιπολαιότητες και «πατάτες» του κυρίου Θεοδωρόπουλου, να ακυρώσουν την εκδήλωση αυτή που η συμμετοχή των ενδιαφερομένων γυναικών άγγιζε ως σήμερα τριψήφιο νούμερο.
Μέσα από το ρεπορτάζ που κάναμε για το θέμα πληροφορηθήκαμε πως ο κύριος δήμαρχος αφού έδωσε το πράσινο φως για την χρησιμοποίηση του κτιρίου των ΚΑΠΗ στην ιατρική ομάδα και τον Οδυσσέα Παπαδόπουλο έστειλε μια επιστολή στο προεδρείο των ΚΑΠΗ που ήταν ασαφής και ήξεις-αφίξεις χωρίς να ξεκαθαρίζει την βούληση του για την παραχώρηση. Αποτέλεσμα ήταν οι επικεφαλείς του Δ.Σ. των ΚΑΠΗ να αντιδράσουν και να ζητήσουν πιο εμπεριστατωμένη και υπεύθυνη επιστολή από τον Δήμαρχο κάτι που ο Γιάννης Θεοδωρόπουλος δεν έπραξε παρά δήλωσε στον κύριο Παπαδόπουλο «ΒΡΕΣΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΒΑΡΗ».
Από την άλλη πλευρά τώρα οι διοικούντες τα ΚΑΠΗ δηλώνουν πως «εμείς δεν θα είχαμε κανένα λόγο να μην εγκρίνουμε την αίτηση που θα έκανε ο κύριος Παπαδόπουλος για την παραχώρηση του χώρου απευθείας στην διοίκηση των ΚΑΠΗ».
Το συμπέρασμα είναι πως μια καθαρά ανθρωπιστική εκδήλωση που σπάνια συναντούμε στην πόλη μας ακυρώθηκε γιατί ο κύριος δήμαρχος για μια ακόμη φορά αντιμετώπισε το θέμα ΑΝΑΛΑΦΡΑ χωρίς να αναλάβει τις ευθύνες του σαν δήμαρχος και σαν πρώτος πολίτης της πόλης μας ΓΙΑ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΡΕΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ.
Περιμένουμε λοιπόν τους επικοινωνιολόγους του δημοτικού μεγάρου να μας στείλουν Δελτίο Τύπου για να διαπιστώσουμε πως θα μπαλώσουν την Δημαρχιακή «πατάτα» ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΝΟΣ ΤΗΝ «ΑΙΓΙΔΑ» ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ."

Σχόλια

  1. Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ. ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι υποψήφιος Δήμαρχος "με αποδοχή από τον Γλυφαδιώτικο λαό", που κάποιοι προσπαθούν "να φρενάρουν", αλλά δεν έχει εμφανίσει υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ, ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΧΥΟΥΣΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ