ΠΛΗΡΗΣ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ


Τσακίρης Δημήτρης
Δημοτικός σύμβουλος Γλυφάδας
Πρώην αντιδήμαρχος.




Τεράστια τα ποσά που έχουν δαπανηθεί την τελευταία τετραετία .
Τριακόσια πενήντα εκατομμύρια ευρώ διαχειρίσθηκε η διοίκηση σύμφωνα με τους προϋπολογισμούς χωρίς να έχει καταφέρει να δημιουργήσει κάποιο έργο που να επιφέρει την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης .
Η περιοχή της Τερψιθέας στην οποία ζει το μεγαλύτερο ποσοστό του πληθυσμού της πόλης μας παραμελήθηκε σαν να μένουν άνθρωποι ενός άλλου Θεού.
Πραγματοποιήθηκε κανένα έργο που αφορά τα όμβρια ύδατα ?
Κανένα απολύτως.
Αμφιβάλλω αν πολλοί γνωρίζουν μετά από χρόνια την οδό Μυκάλης , την Βορείου Ηπείρου και την Γεννηματά.
Έδειξαν ενδιαφέρον για την λύση του προβλήματος των καταστημάτων επί της Μυκάλης και Βορείου Ηπείρου ?
Πολλές ερωτήσεις έχουν τεθεί αλλά πέρα βρέχει.
Δείξατε ενδιαφέρον για τις αθλητικές εγκαταστάσεις του γηπέδου Τερψιθέας ?
Προσπαθήσατε να δώσετε λύση στην κακή σηματοδότηση των δρόμων ? Πολλοί είναι αυτοί που για να πάνε σπίτια τους κάνουν τον κύκλο της πόλης.
Αλήθεια τι κάνατε για τα χρήματα που σας έδωνε η νομαρχία γύρω στα 5.000.000 ευρώ για έργα υποδομών πχ όμβρια ύδατα στην Τερψιθέα ?
Προσπαθήσατε να βελτιώσετε τις παιδικές χαρές. Εκ του αποτελέσματος φαίνονται οι μεγάλοι κίνδυνοι που υπάρχουν από την κακή συντήρηση αυτών. Παγίδες τραυματισμών για τα μικρά παιδάκια είναι τα παιγνίδια. Εστία μόλυνσης είναι η άμμος που βάλατε. Συχνές ερωτήσεις έχουν τεθεί για αυτά.
Τι γίνεται με τους κάδους ανακύκλωσης ρωτάνε οι πολίτες. Γιατί στην Τερψιθέα τους αδειάζουνε όποτε θέλουν και πολλές φορές γίνεται από τα συμβατικά απορριμματοφόρα ?
Έξι εκατομμύρια ευρώ δόθηκαν για την βελτίωση της καθαριότητας.
Μην τα ξεχνάμε αυτά
Και αυτό το πράσινο του βουνού χάθηκε λένε οι Τερψιθιώτες .
Ένα είναι σίγουρο . Δεν θα χαθεί η ελπίδα τους. Θα αφήσουμε όμως όλοι εμείς που ασχολούμαστε με τα κοινά μία χαραμάδα ηλιαχτίδας ?

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ