ΕΝΩ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΑΚΡΟΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΟΧΙ ΣΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΛΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ


Απο τον Δημητρη Τσακιρη

"Πολίτης με ρώτησε ποιος είναι αυτός και τι ιδιότητα έχει ? Ακρόαση ζήτησα από τον δήμαρχο της πόλης μας για ένα θέμα μου και το γραφείο του δημάρχου με παρέπεμψε σε ραντεβού με τον τάδε .
Κάγκελο εγώ. Αντιδήμαρχος είναι με ξαναρωτά ? Προϊστάμενος υπηρεσίας ? Διευθυντής ? Τι να απαντήσω στον άνθρωπο. Δαγκώθηκα . Σκέφθηκα την κατάσταση της διοίκησης του δήμου και λέω γιατί όχι. ?
Εδώ που φθάσαμε και ο κάθε περαστικός μπορεί να αυτοαποκαλείται δήμαρχος αντιδήμαρχος κα να συναντά δημότες να συζητά λύσεις των προβλημάτων που έχει και να δουλεύει κόσμο.
Η κατάσταση του δήμου πλέον είναι τραγική. Ο δήμαρχος δεν θα δέχεται πολίτες αυτόν τον μήνα. Αντιδήμαρχος υπάρχει που τον αντικαθιστά ?
Έλα εδώ αγόρι μου θέλεις αύριο να το παίξεις λίγο δήμαρχος έστω και α/α ? Προγραμματισμένο ραντεβού στις 11. Δώσε λύση κάντονα να το πιστέψει ικανοποιήσου κατέχεις μία σημαντική θέση . Μην ακούς τίποτε. Είσαι και ο πρώτος.
Οι πολίτες έχουν το δικαίωμα να δουν την διοίκηση του δήμου και η διοίκηση την υποχρέωση να τους ανοίξει την πόρτα και να τους ακούσει.
Τι περιμένεις από μία διαλυμένη παράταξη στην οποία ο καθείς ακολουθεί τον δρόμο του μου είπε κάποιος.
Η θητεία όμως λήγει στο τέλος του έτους και η διοίκηση έχει καθήκον να συνεχίζει να λειτουργεί να δέχεται πολίτες και όχι το γραφείο του δημάρχου να τους παραπέμπει , στον κάθε περαστικό που είδε την πόρτα ανοιχτή μπήκε μέσα και με την ανοχή μας του δώσαμε το δικαίωμα να μας αντικαθιστά.
Όλα έχουν ένα όριο το οποίο δυστυχώς το χάσαμε. "

Τσακίρης Δημήτρης
Δημοτικός σύμβουλος Γλυφάδας
Πρώην αντιδήμαρχος

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ